stavmanr έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:54Gherschaagk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:43Πάνω κάτω δεξιά αριστερά μπρος πίσω αδιάκοπα.
Τι είμαι ρε σεις; Εκείνο το πράγμα που φτιάχνει τσιμέντο;
?

stavmanr έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:54Gherschaagk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:43Πάνω κάτω δεξιά αριστερά μπρος πίσω αδιάκοπα.
Τι είμαι ρε σεις; Εκείνο το πράγμα που φτιάχνει τσιμέντο;
?
φιούελ πας!Hunkar Begendi έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:05Εδώ το ρεύμα δεν θα χουμε σε λίγο να πληρώσουμε εσείς γιωτ ονειρεύεστε!
SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:08φιούελ πας!Hunkar Begendi έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:05Εδώ το ρεύμα δεν θα χουμε σε λίγο να πληρώσουμε εσείς γιωτ ονειρεύεστε!
Μητσοτάκη, μητσοτάκη, μας επότισες φαρμάκιHunkar Begendi έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:10SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:08φιούελ πας!Hunkar Begendi έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 11:05Εδώ το ρεύμα δεν θα χουμε σε λίγο να πληρώσουμε εσείς γιωτ ονειρεύεστε!
[img]https://i.postimg.cc/d36BVtJn/main ... .jpg[/img]
Έχουν σουβλάκια και φρέσκο, ζυμωτό ψωμί, τύπε;Volk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:57Στα μεγαλα σκαφη, ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση, δεν εχει τοσο μπλεντεριασμα. Και ειναι και πιο ανετα γενικα, δεν στριμωχνεσαι.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:51Λες να μην το ξέρω;
Πάρε σκάφος μου λέγανε. Θα πας σε παραλίες που δεν πάει κανένας μου λέγανε.
Στα μικρα, ειναι στριμωξιδι η ολη φαση, περα απο το κουνημα. Αν ξαναπας, κανε τη δοκιμη σε μεγαλο σκαφος, δεν μασσανε αυτα. Καποια απο αυτα ειναι λες και βρισκεσαι σε πλωτη επαυλη, εχουν τα παντα και ειναι φουλ ανετα!
Οχι παντα, δυστυχως!Feindflug έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 14:22Έχουν σουβλάκια και φρέσκο, ζυμωτό ψωμί, τύπε;Volk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:57Στα μεγαλα σκαφη, ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση, δεν εχει τοσο μπλεντεριασμα. Και ειναι και πιο ανετα γενικα, δεν στριμωχνεσαι.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:51
Λες να μην το ξέρω;
Πάρε σκάφος μου λέγανε. Θα πας σε παραλίες που δεν πάει κανένας μου λέγανε.
Στα μικρα, ειναι στριμωξιδι η ολη φαση, περα απο το κουνημα. Αν ξαναπας, κανε τη δοκιμη σε μεγαλο σκαφος, δεν μασσανε αυτα. Καποια απο αυτα ειναι λες και βρισκεσαι σε πλωτη επαυλη, εχουν τα παντα και ειναι φουλ ανετα!
Όταν λες στα μεγάλα σκάφη δεν έχει τόσο μπλεντεριασμα πόσο μεγάλο εννοείς δηλαδή; κρουαζιεροπλοιο;Volk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 14:31Οχι παντα, δυστυχως!Feindflug έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 14:22Έχουν σουβλάκια και φρέσκο, ζυμωτό ψωμί, τύπε;Volk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 10:57
Στα μεγαλα σκαφη, ειναι πολυ καλυτερη η κατασταση, δεν εχει τοσο μπλεντεριασμα. Και ειναι και πιο ανετα γενικα, δεν στριμωχνεσαι.
Πιο μεγαλα απο αυτο που ειναι στο βιντεο, και διαφορετικου τυπου, οχι ιστιοφορα.
Βασικά αν πέσεις σε τρικυμία είναι γαμησε τα όπου και να είσαι εκτός κι αν είσαι σε μεγάλο πλοίο. Όπου και να είσαι.Volk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 14:49Πιο μεγαλα απο αυτο που ειναι στο βιντεο, και διαφορετικου τυπου, οχι ιστιοφορα.
Αυτο που ειναι στο βιντεο, ειναι τετοια η κατασκευη και η σχεδιαση του που εχει αρκετο κουνημα, ενω στις ιδιες συνθηκες ενα διαφορετικο σκαφος δεν θα κουναγε τοσο.
Με κατι τετοια, οταν πιασει τρικυμια, νιωθεις λες και εισαι μεσα σε μπλεντερ, ειναι κουραστικο και ενοχλητικο ολο αυτο το κουνημα. Περα απο αυτο, πρεπει συνεχως να φροντιζεις ολα οσα εχεις μεσα να ειναι γερα στερεωμενα γιατι αλλιως θα γινουν ολα ενας σωρος σπασμενα και ανακατεμενα πραγματα.
Εχει τη φαση του, οκ. Για μερικες ωρες να πας μια βολτα να ζησεις τη περιπετεια κτλπ. Δεν ειναι ομως για διακοπες, να εισαι καθημερινα εκει μεσα.
Καποιοι, γουσταρουν να ειναι μεσα εκει με τις μερες και να γινεται ο χαμος, τη βρισκουν. Γουστα ειναι αυτα.
Δεν ειναι το ιδιο με ολα τα σκαφη, μετραει πολυ η σχεδιαση του σκαφους και το μεγεθος.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 14:53Βασικά αν πέσεις σε τρικυμία είναι γαμησε τα όπου και να είσαι εκτός κι αν είσαι σε μεγάλο πλοίο. Όπου και να είσαι.Volk έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 14:49Πιο μεγαλα απο αυτο που ειναι στο βιντεο, και διαφορετικου τυπου, οχι ιστιοφορα.
Αυτο που ειναι στο βιντεο, ειναι τετοια η κατασκευη και η σχεδιαση του που εχει αρκετο κουνημα, ενω στις ιδιες συνθηκες ενα διαφορετικο σκαφος δεν θα κουναγε τοσο.
Με κατι τετοια, οταν πιασει τρικυμια, νιωθεις λες και εισαι μεσα σε μπλεντερ, ειναι κουραστικο και ενοχλητικο ολο αυτο το κουνημα. Περα απο αυτο, πρεπει συνεχως να φροντιζεις ολα οσα εχεις μεσα να ειναι γερα στερεωμενα γιατι αλλιως θα γινουν ολα ενας σωρος σπασμενα και ανακατεμενα πραγματα.
Εχει τη φαση του, οκ. Για μερικες ωρες να πας μια βολτα να ζησεις τη περιπετεια κτλπ. Δεν ειναι ομως για διακοπες, να εισαι καθημερινα εκει μεσα.
Καποιοι, γουσταρουν να ειναι μεσα εκει με τις μερες και να γινεται ο χαμος, τη βρισκουν. Γουστα ειναι αυτα.