Χειμερινές διακοπές
Re: Χειμερινές διακοπές
Αν δεν έχεις συγκεκριμένες ημερομηνίες κοιτα στο skyscanner ποτε θα σου βγάλει καλύτερες τιμές. Αν ξέρεις ποτε θέλεις να πας το κοίταξε στο airtickets.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πάω Πράγα.
Λουκάνικο ζεστό κρασί και πανέμορφα τοπία.
Να κρυώσει λίγο βέβαια ο καιρος γιατί ακόμη την ημέρα κυκλοφορούν με κοντομάνικο εκεί.
Λουκάνικο ζεστό κρασί και πανέμορφα τοπία.
Να κρυώσει λίγο βέβαια ο καιρος γιατί ακόμη την ημέρα κυκλοφορούν με κοντομάνικο εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frozen την 13 Οκτ 2018, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

Δεν ξέρω τίποτα από εκεί και ακούγεται ακριβό. Μια άλλη λύση βέβαια που θέλει πολλή σκέψη και σχεδιασμό, είναι να βρίσκαμε έναν προορισμό στην Ευρώπη σχετικά φτηνό για να πετάξουν οικογένειες εκεί, να νοικιάζαμε αυτοκίνητα και να πηγαίναμε να βλέπαμε μερικές πόλεις - χώρες μέσα σε λίγες μέρες. Ή Interrail. Αν και οι άντρες της παρέας το βρίσκουν εξτρήμ αυτό. Πιστεύω τα παιδιά θα περνούσαν υπέροχα, λόγω παρέας και εναλλαγών σε αυτά που θα βλέπαμε. Αλλά και πού να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο...
Εγώ εγώ να σου τα σχεδιάσω ολα!Athina__P έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 15:04Δεν ξέρω τίποτα από εκεί και ακούγεται ακριβό. Μια άλλη λύση βέβαια που θέλει πολλή σκέψη και σχεδιασμό, είναι να βρίσκαμε έναν προορισμό στην Ευρώπη σχετικά φτηνό για να πετάξουν οικογένειες εκεί, να νοικιάζαμε αυτοκίνητα και να πηγαίναμε να βλέπαμε μερικές πόλεις - χώρες μέσα σε λίγες μέρες. Ή Interrail. Αν και οι άντρες της παρέας το βρίσκουν εξτρήμ αυτό. Πιστεύω τα παιδιά θα περνούσαν υπέροχα, λόγω παρέας και εναλλαγών σε αυτά που θα βλέπαμε. Αλλά και πού να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο...

Η οργάνωση είναι το καλύτερο μου σε ενα ταξίδι! Μωρέ μήπως να αλλάξω καριέρα;

Αεροπλανο μεχρι Ρωμη.Athina__P έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 15:04Δεν ξέρω τίποτα από εκεί και ακούγεται ακριβό. Μια άλλη λύση βέβαια που θέλει πολλή σκέψη και σχεδιασμό, είναι να βρίσκαμε έναν προορισμό στην Ευρώπη σχετικά φτηνό για να πετάξουν οικογένειες εκεί, να νοικιάζαμε αυτοκίνητα και να πηγαίναμε να βλέπαμε μερικές πόλεις - χώρες μέσα σε λίγες μέρες. Ή Interrail. Αν και οι άντρες της παρέας το βρίσκουν εξτρήμ αυτό. Πιστεύω τα παιδιά θα περνούσαν υπέροχα, λόγω παρέας και εναλλαγών σε αυτά που θα βλέπαμε. Αλλά και πού να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο...
Μετα αυτοκινητο Κυανη Ακτη και χωριουδακια Νοτιας Γαλλιας.
Απο εκει Παρισι και μετα Ελβετια σε καποιο σαλε.
Μετα αεροπλανο για Μαλδιβες.
Απο εκει κατευθειαν New York για Christmas.
Επιστροφη Μπραχαμι μετα με αεροπλανο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Με ΤΗΝ τσάντα φυσικά.Daje έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 15:07Αεροπλανο μεχρι Ρωμη.Athina__P έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 15:04Δεν ξέρω τίποτα από εκεί και ακούγεται ακριβό. Μια άλλη λύση βέβαια που θέλει πολλή σκέψη και σχεδιασμό, είναι να βρίσκαμε έναν προορισμό στην Ευρώπη σχετικά φτηνό για να πετάξουν οικογένειες εκεί, να νοικιάζαμε αυτοκίνητα και να πηγαίναμε να βλέπαμε μερικές πόλεις - χώρες μέσα σε λίγες μέρες. Ή Interrail. Αν και οι άντρες της παρέας το βρίσκουν εξτρήμ αυτό. Πιστεύω τα παιδιά θα περνούσαν υπέροχα, λόγω παρέας και εναλλαγών σε αυτά που θα βλέπαμε. Αλλά και πού να σχεδιάσεις κάτι τέτοιο...
Μετα αυτοκινητο Κυανη Ακτη και χωριουδακια Νοτιας Γαλλιας.
Απο εκει Παρισι και μετα Ελβετια σε καποιο σαλε.
Μετα αεροπλανο για Μαλδιβες.
Απο εκει κατευθειαν New York για Christmas.
Επιστροφη Μπραχαμι μετα με αεροπλανο.
the end

Πάντως η Πράγα είναι πανέμορφη πόλη, έχει αρκετά να δεις και πααααρα πολύ φθηνή! Βέβαια επειδή είπες για παιδιά σε εφηβεία δεν ξέρω αν ανήκει στα ενδιαφέροντα τους, θα μπορούσατε ομως να καθίσετε πχ δυο μέρες κ μετά να πάτε είτε Γερμανία είτε Αυστρία. Είχα πάει απο Βιέννη Πράγα οδικώς, γύρω στις 4 ώρες ηταν κ η διαδρομή όμορφη.

Οποτε μιλαω για χειμερινες διακοπες μου ερχεται αυτοματως στο μυαλο ο μυθικος Jerry.
ΤΙ ΕΡΓΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ!!!
ΤΙ ΕΡΓΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΠΟΧΕΣ!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ωραία πινελιά και αυτή

Ή μπορεί να έχει πετάξει το πουλάκι και αυτό που θέλουν στην πραγματικότητα τα παιδιά είναι εκ περιτροπής διοργάνωση μαραθωνίων games στα σπίτια κανα mall να δούνε και άλλα games αντε και καμιά ταινία και να τους παρέχει η μαμά σνακ όλη μέρα.
Και στην Αθήνα κάτι θα έχει... την εποχή εκείνη
Αλλά επειδή ακριβώς γίνεται πιο τουριστική ήταν το θέμα να πάμε κάπου.
Και στην Αθήνα κάτι θα έχει... την εποχή εκείνη

Πήλιο, Τσαγκαράδα. Έχει κόψει ο πολύς κόσμος λόγω κρίσης και θα κάνουν και τεμενάδες.
the end
Ρώτησε τους!Athina__P έγραψε: ↑13 Οκτ 2018, 15:38Ή μπορεί να έχει πετάξει το πουλάκι και αυτό που θέλουν στην πραγματικότητα τα παιδιά είναι εκ περιτροπής διοργάνωση μαραθωνίων games στα σπίτια κανα mall να δούνε και άλλα games αντε και καμιά ταινία και να τους παρέχει η μαμά σνακ όλη μέρα.
Και στην Αθήνα κάτι θα έχει... την εποχή εκείνηΑλλά επειδή ακριβώς γίνεται πιο τουριστική ήταν το θέμα να πάμε κάπου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 2740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Δεκ 2023, 13:01
-
- 11 Απαντήσεις
- 1658 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από user0972003
14 Αύγ 2023, 18:49
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΦΕΤΟ?
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 11 Ιούλ 2024, 14:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 6 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
15 Ιούλ 2024, 12:01
-
-
- 100 Απαντήσεις
- 4780 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
12 Ιούλ 2024, 20:44