Ααααααα...... Δεν είχα ιδέα όμως....
4 μερες Θεσσαλονικη - tips
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: 4 μερες Θεσσαλονικη - tips
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Μετά το χωριό Χορτιάτη έχει μία εκκλησία. Έχει αυλή με ωραίο πράσινο και μία βρύση. Αν πας από πίσω θα δεις τον χείμαρρο. Μετά σου βγαίνει η γλώσσα από την ανηφόρα αλλά αξίζει και σε βγάζει στους προσκόπους.
Έχει πολλά χρόνια που το έκανα και τώρα που το σκέφτομαι θα κανονίσω να πάω με καλό καιρό.
- Highlander
Η Θεσσαλονίκη είναι το ιδανικό μέρος για μάσα και άραγμα.
Ό,τι πρέπει για να φορτίσεις μπαταρίες.
Εγώ τον Αύγουστο που πήγα έκανα την πολύ όμορφη διαδρομή Μουσείο Φωτογραφίας και Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης-Πλατεία Αριστοτέλους-Λευκός Πύργος-Αψίδα Γαλεριου-Ροτοντα-Μουσείο Ατατουρκ-Άνω Πόλη-Επταπύργιο.
Αξίζει.
Εγώ τον Αύγουστο που πήγα έκανα την πολύ όμορφη διαδρομή Μουσείο Φωτογραφίας και Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης-Πλατεία Αριστοτέλους-Λευκός Πύργος-Αψίδα Γαλεριου-Ροτοντα-Μουσείο Ατατουρκ-Άνω Πόλη-Επταπύργιο.
Αξίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 02 Δεκ 2018, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εγω να δεις ποσα εχω να κανω με το που γυρισωbrb και tyt έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 00:02Μετά το χωριό Χορτιάτη έχει μία εκκλησία. Έχει αυλή με ωραίο πράσινο και μία βρύση. Αν πας από πίσω θα δεις τον χείμαρρο. Μετά σου βγαίνει η γλώσσα από την ανηφόρα αλλά αξίζει και σε βγάζει στους προσκόπους.
Έχει πολλά χρόνια που το έκανα και τώρα που το σκέφτομαι θα κανονίσω να πάω με καλό καιρό.
πρωτα ο Θεος
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ήξερα ότι δεν είσαι εδώ. Με το καλό.Κόκκορας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 00:08εγω να δεις ποσα εχω να κανω με το που γυρισωbrb και tyt έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 00:02Μετά το χωριό Χορτιάτη έχει μία εκκλησία. Έχει αυλή με ωραίο πράσινο και μία βρύση. Αν πας από πίσω θα δεις τον χείμαρρο. Μετά σου βγαίνει η γλώσσα από την ανηφόρα αλλά αξίζει και σε βγάζει στους προσκόπους.
πρωτα ο Θεος
Ωραία είναι αν και στα Κάστρα σου βγαίνει η γλώσσα.Highlander έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 00:07Η Θεσσαλονίκη είναι το ιδανικό μέρος για μάσα και άραγμα.
Αξίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 02 Δεκ 2018, 00:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κόκκορας
να σαι καλα 

Οφ τόπικ αλλά είναι από τα λίγα νήματα που μιλάτε όλοι σαν άνθρωποι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Και δεν πήγε η συζήτηση στον εμφύλιο και στον Μελιγαλά.

- Κόκκορας
πολλα αγνοουμε και ας ζουμε στην κεφαλη της ορθοδοξιας απο αποψη ιστορικη,παραδοσης κ.λπ
εγω πριν λιγες μερες εμαθα για τα σταδια θεωσης ,δεν ειχα ιδεα.
Αυτό και πέρσυ έγινε, το είχα κάνει νήμα. Αναπάντητο:Pdna replication έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:46ολες αυτές ήταν ανοιχτές ρε καρντάσια τις προάλες, το πήρατε χαμπάρι
http://www.openhousethessaloniki.gr/
Είχε ενδιαφέρον, ορισμένα αναπαλαιώθηκαν κι άλλα όπως επί της Β. Όλγας ολική ανακαίνιση, με ανοικτές τις πόρτες για το κοινό
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Απέναντι από την εκκλησία Ανάληψη είναι πινακοθήκη και ανήκει στην Εθνική τράπεζα. Πολύ όμορφο.bluerose έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 00:33Αυτό και πέρσυ έγινε, το είχα κάνει νήμα. Αναπάντητο:Pdna replication έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:46ολες αυτές ήταν ανοιχτές ρε καρντάσια τις προάλες, το πήρατε χαμπάρι
http://www.openhousethessaloniki.gr/
Είχε ενδιαφέρον, ορισμένα αναπαλαιώθηκαν κι άλλα όπως επί της Β. Όλγας ολική ανακαίνιση, με ανοικτές τις πόρτες για το κοινό
Κάτι άσχημο που έγινε είναι ότι γκρέμισαν το νεοκλασικό στην Μαρτίου ανεβαίνοντας από τη Νέα Εγνατία αριστερά.
- Κόκκορας
ποιο λες; ασε μην λες και θα μου ανεβει η πιεση βραδιατικα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Η οικία Μανδρίνου. Πριν υπήρχε δίπλα ένα ακόμα, ίσως πιο όμορφο αλλά το έκαναν πολυκατοικία το 2005.
Μαρτίου, ανεβαίνοντας από τη Νέα Εγνατία αριστερά, δεν θυμάμαι με ποιο στενό είναι γωνία.
Κι εμένα μου ανέβηκε η πίεση όταν το είδα. Πρέπει να πλήρωνε πολύ ΕΝΦΙΑ και ίσως για αυτό το γκρέμισαν.
- Κόκκορας
ευχαριστα νεα 
αλλα μπορει και εμεις στην θεση τους τα ιδια να καναμε
το τελευταιο καλο που εγινε στην πολη(σε μεγαλη κλιμακα) και το κανε νομιζω η μερκουρη! ηταν που διατηρηθηκε μεγαλο μερος της ανω πολης,μπηκαν κανονισμοι κ.λπ γεμισε με νεοπαραδοσιακα,πλακοστρωτα,φαναρια
βεβαια παλι περνανε ενα σωρο αυτοκινητα,θα επρεπε να απαγορευεται στα σοκακια πλην των μονιμων κατοικων της.

αλλα μπορει και εμεις στην θεση τους τα ιδια να καναμε
το τελευταιο καλο που εγινε στην πολη(σε μεγαλη κλιμακα) και το κανε νομιζω η μερκουρη! ηταν που διατηρηθηκε μεγαλο μερος της ανω πολης,μπηκαν κανονισμοι κ.λπ γεμισε με νεοπαραδοσιακα,πλακοστρωτα,φαναρια
βεβαια παλι περνανε ενα σωρο αυτοκινητα,θα επρεπε να απαγορευεται στα σοκακια πλην των μονιμων κατοικων της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαύρες μέρες της Ελλάδας από την ΝΔ.
από Niki » 15 Αύγ 2024, 20:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 304 Απαντήσεις
- 5909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
04 Σεπ 2024, 10:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το μηνιάτικο φτάνει για 19 μέρες
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Ιαν 2024, 02:03 » σε Οικονομία - 56 Απαντήσεις
- 1785 Προβολές
-