Έχει πιάσει ζέστες, μην ταράζεσαι.
Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
- Cecily Anne
Re: Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θάσο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ακόμα και η Αττική έχει μερικές πολύ ωραίες παραλίες. Μην τρελαίνεστε. Όπου κι αν πάτε θα βρείτε κάτι όμορφο.
Τώρα να καθίσουμε να μπούμε σε σύγκριση παραλιών βορρά νότου είναι αστείο, το επόμενο είναι να μπούμε σε σύγκριση παραλιών Φθιώτιδας. Έλα τώρα. Τελοσπαντων ας πάει ο καθένας οΠου του αρέσει. Και στον Έβρο πιστεύουν ότι η ωραιότερη παραλία της Ελλάδος είναι στη Μάκρη

Θα συντονιστούμε πιστεύωΑσέβαστος έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 20:16μπιτσ πλιζ.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 19:52Γελάει ο κόσμος με την σύγκριση Χαλκιδικής και νότου σε θάλασσα
Τέλος πάντων το μόνο μέρος που μπορεί να συγκριθεί με την Χαλκιδική είναι η Μήλος, η οποία έχει 6-7 αξιόλογες παραλίες
https://www.ethnos.gr/travel/article/21 ... fSTxgUkBGQ
ερμη, εκει θα ειμαστε....

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπινγκο το βρήκες! Μάντεψες σωστά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα νερα ειναι μετρια προς καλα και αυτο στο λεει καποιος που κρυωνει ακομη και αυγουστο. Κατα τ αλλα μη ξηγιεσαι σαν κακιασμενη πεθερα δικε μHunkar Begendi έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 21:36Τι παπάντζα είχα φάει μ' αυτές... Φαίνονται καταπληκτικές στις φωτογραφίες με τα τυρκουάζ νερά τους... αλλά...
Θέλει στρατιωτικό περίπατο για να πας. Αποκλείονται δηλαδή με τη μία μικρά παιδιά και πολλά μπαγάζια.
Τα νερά είναι πα-γω-μέ-να ακόμη και τον Αύγουστο.
Δεν μπορείς να δείς το βυθό. Η ψιλή λευκή άμμος αιωρείται στο νερό, κάνοντας την παρατήρηση αδύνατη.
Βαθαίνουν απότομα.
δεν ειναι αστειο - ειναι τραγικο - μιλαμε για μπετοστοκους που η σκατιλα του θερμαικου τους εχει καψει τα ελαχιστα εγκεφαλικα κυτταρα που διεθετανΕρμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:00Τώρα να καθίσουμε να μπούμε σε σύγκριση παραλιών βορρά νότου είναι αστείο, το επόμενο είναι να μπούμε σε σύγκριση παραλιών Φθιώτιδας. Έλα τώρα. Τελοσπαντων ας πάει ο καθένας οΠου του αρέσει. Και στον Έβρο πιστεύουν ότι η ωραιότερη παραλία της Ελλάδος είναι στη ΜάκρηΘα συντονιστούμε πιστεύωΑσέβαστος έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 20:16μπιτσ πλιζ.Γκουερινο 4 έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 19:52Γελάει ο κόσμος με την σύγκριση Χαλκιδικής και νότου σε θάλασσα
Τέλος πάντων το μόνο μέρος που μπορεί να συγκριθεί με την Χαλκιδική είναι η Μήλος, η οποία έχει 6-7 αξιόλογες παραλίες
https://www.ethnos.gr/travel/article/21 ... fSTxgUkBGQ
ερμη, εκει θα ειμαστε....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ελα να τελειωνουμε με αυτο το μυθο
ονομα για τη χαλκιδικη καναν οι βουλγαροι που κατεβαιναν απ τα βουνα τους και επειδη δεν ειχα μετρο συγκρισης εντυπωσιαζονταν
μια απλη θαλασσιτσα ειναι
Υπάρχουν και χειρότερα.Hunkar Begendi έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 21:36Τι παπάντζα είχα φάει μ' αυτές... Φαίνονται καταπληκτικές στις φωτογραφίες με τα τυρκουάζ νερά τους... αλλά...
Θέλει στρατιωτικό περίπατο για να πας. Αποκλείονται δηλαδή με τη μία μικρά παιδιά και πολλά μπαγάζια.
Τα νερά είναι πα-γω-μέ-να ακόμη και τον Αύγουστο.
Δεν μπορείς να δείς το βυθό. Η ψιλή λευκή άμμος αιωρείται στο νερό, κάνοντας την παρατήρηση αδύνατη.
Βαθαίνουν απότομα.
Αμμόγλωσσα Κεραμωτής. Στα αμμουδένια σημεία το νερό φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Στα μπλε το χάος. Είναι το πιο κοντινό στην ακτή κάθετο χάος που έχω δει. Αλλά είναι ευκολάκι να πας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόνο 3; πάω στοίχημα ότι έχετε και πολύ καλύτερεςCecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 21:54Μόνο στη Νάξο πρόχειρα σκέφτομαι 3 παραλίες με νερά ολόιδια.
Από τα τρινησα μέχρι το Γύθειο η πιο μέτρια έχει τέτοια νερά. Δε κατεβαίνω προς τα κάτω.
Τεσπα οποία δε βαριέται ας ανεβάσει καμία φωτο από Αλύπα, Αλμυρό Κυπαρισσου, Μεζαππο. Ή αν θέλει κάτι σε πιο κοσμοπολίταν ας βάλει από Φονεα.
Ο Σίμος έχει ψικοχαλασει σε σχέση με μια εικοσαετία πριν αλλά και πάλι είναι σε άλλο επίπεδο.
Που να παμε μετα; από την παραλία μπροστά από το Costa Navarino Που καλύπτει μια ακτογραμμή μέχρι την Ηλεια; να πάμε από την άλλη μεριά που βλέπει Αιγαίο Στη Ρηχεια; να βάλουμε εντός του Λακωνικου την Πλυτρα(αν και τον Αύγουστο γίνεται της καριολας εκεί γιατί το έχουν μάθει και κατεβαίνουν από όλη την Ελλαδα); να βάλουμε Αρχαγγελο;
Και όλες οι παραπάνω είναι προσβάσιμες για όλους, δε πάω σε περιοχές δύσβατες ή μόνο με σκάφος.
Να φύγουμε από Πελοπονησσο να πάμε Αιγαιο; Ο που και να πας πλην Σύρου έχει απίστευτα νερα. Νάξος, Μύκονος, Τήνος.
Να πάμε Καρπαθο;
Και ακόμη δεν έχουμε πιάσει Κρήτη.
- Cecily Anne
Ρε καμία σχέση η μισή Ελλάδα έχει τέτοιες. Και γενικά εδώ έχω πετύχει άνθρωπο να μου λέει πόσο υπέροχη είναι μια μαλακία λίμνη μετά το Λουτράκι. Δε θυμάμαι πώς τη λένε ρε γμτ τώρα, αλλά τεσπα. Γενικά τα γούστα στις παραλίες διαφέρουν. Εγώ δε γουστάρω βότσαλα πχ, άλλοι τα προτιμούν, γιατί "τους ενοχλεί οι άμμος".Ερμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:08Μόνο 3; πάω στοίχημα ότι έχετε και πολύ καλύτερεςCecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 21:54Μόνο στη Νάξο πρόχειρα σκέφτομαι 3 παραλίες με νερά ολόιδια.
Από τα τρινησα μέχρι το Γύθειο η πιο μέτρια έχει τέτοια νερά. Δε κατεβαίνω προς τα κάτω.
Τεσπα οποία δε βαριέται ας ανεβάσει καμία φωτο από Αλύπα, Αλμυρό Κυπαρισσου, Μεζαππο. Ή αν θέλει κάτι σε πιο κοσμοπολίταν ας βάλει από Φονεα.
Ο Σίμος έχει ψικοχαλασει σε σχέση με μια εικοσαετία πριν αλλά και πάλι είναι σε άλλο επίπεδο.
Που να παμε μετα; από την παραλία μπροστά από το Costa Navarino Που καλύπτει μια ακτογραμμή μέχρι την Ηλεια; να πάμε από την άλλη μεριά που βλέπει Αιγαίο Στη Ρηχεια; να βάλουμε εντός του Λακωνικου την Πλυτρα(αν και τον Αύγουστο γίνεται της καριολας εκεί γιατί το έχουν μάθει και κατεβαίνουν από όλη την Ελλαδα); να βάλουμε Αρχαγγελο;
Και όλες οι παραπάνω είναι προσβάσιμες για όλους, δε πάω σε περιοχές δύσβατες ή μόνο με σκάφος.
Να φύγουμε από Πελοπονησσο να πάμε Αιγαιο; Ο που και να πας πλην Σύρου έχει απίστευτα νερα. Νάξος, Μύκονος, Τήνος.
Να πάμε Καρπαθο;
Και ακόμη δεν έχουμε πιάσει Κρήτη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ειμαι μέσα Και με τα βότσαλα και με την άμμο με μια προτίμηση περισσότερο στην άμμο.
Ας πούμε για καιρό δεν ήθελα να τίποτα βότσαλα. Πήγα στην παραλία Αλμυρού κάτω σε εμάς και ήταν ένα πράγμα ονειρεμένο.
Ας πούμε για καιρό δεν ήθελα να τίποτα βότσαλα. Πήγα στην παραλία Αλμυρού κάτω σε εμάς και ήταν ένα πράγμα ονειρεμένο.
εντελως σοβαρα
πιο κομπλεξαρες τελειωμενοι απο τους βορειους - με κεντρο τη σαλλονικη - δεν υπαρχουν στο πλανητη
πιο κομπλεξαρες τελειωμενοι απο τους βορειους - με κεντρο τη σαλλονικη - δεν υπαρχουν στο πλανητη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
19 Οκτ 2024, 17:13
-
- 5 Απαντήσεις
- 409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
06 Μάιος 2025, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση σκοτώθηκε ο ναύαρχος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας(allegedly)
από Σενέκας » 23 Σεπ 2023, 10:57 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 4614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
28 Σεπ 2023, 00:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
από Frappezitis » 07 Νοέμ 2024, 14:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-