Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Athina__P » 23 Νοέμ 2018, 18:47
Ο γύρος της Πελοποννήσου ήταν κάτι που έκανα με φίλους κάποτε και ανακαλύψαμε γωνιές που δεν ήταν από τις γνωστές, για αυτό και αν δω την Πελοπόννησο σαν σύνολο ειναι κάπως. Αν μου πεις όλη η Ροδος, ε, είναι όλη ωραία. Όλη η Κεφαλονιά! Όλη!
Από την Πελοπόννησο ξεχωρίζω γωνιές, το Ναύπλιο είναι ωραίο, αλλά τα περίχωρα είναι κάπως, η Μονεμβασιά φανταστική, Η Ελαφόνησος επίσης, η περιοχή ΚαΪάφα πολύ καλή, Η Καλαμάτα από τα καλύτερα μέρη για να ζεις, η Μάνη δεν είναι το καλύτερό μου λόγω βοτσαλωτών παραλιών να πω την αλήθεια, αλλά καταλαβαίνω ότι αρέσει σε αρκετούς, περισσότερο γιατί δεν αναπτύχθηκε όπως δυστυχώς αναπτύχθηκαν περιοχές τύπου Κιάτο που δυστυχώς αντέγραψαν τα χειρότερα της Αθήνας, Φοινικούντα ΟΚ, Ρίο, Πάτρα, ΟΚ, Λουτράκι κάτι λέει, Κιάτο Ξυλόκαστρο δεν πολυμπορώ αλλά έχουν ωραία νεανικά μαγαζιά πολύ αραιά και διάσπαρτα, ο χώρος της Ολυμπίας αξίζει αλλά όχι τα πέριξ και τόσο... Αυτό με τα Παραλιακά, τα οποία τα έχω γυρίσει και μερικά τα έχω ζήσει από άκρη σε άκρη, αν και σε μερικά έχω να περάσω πάνω από 10 χρόνια. Τα μέσα δεν ξέρω απόλυτα. Ορεινή Κορινθία αρκετά καλή, Μαίναλο δεν ξέρω, χωριά τύπου Δημητσάνα λένε συγκεκριμένες εποχές. Γενικά περνάς από αρκετά μέρη με τσιμέντο και αυτό δεν ξέρω, μου αφήνει μια γεύση κάπως. Ενώ υπομένω λίιιιιγο μέχρι τον Πειραιά και μετά χαλαρώνω στο πλοίο όταν πρόκειται για νησί. Αν και τώρα τελευταία τα πλοία τύπου θέσεις αεροπλάνου δεν το έχουν και αυτό... Πάλι καλύτερο συνήθως από το αυτοκίνητο για αποδράσεις.