Ρόδος
Re: Ρόδος
Αφου ειπα οτι παντρευτηκε ο ανθρωπος και εκανε και παιδι.
Αφηστε τον ησυχο.
Οπου πηγε πηγε. Σε 2-3 χρονακια τον βλεπω κρουαζιερες, ιαματικα λουτρα και τετοια.
Αφηστε τον ησυχο.
Οπου πηγε πηγε. Σε 2-3 χρονακια τον βλεπω κρουαζιερες, ιαματικα λουτρα και τετοια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αν είδες φωτο παραπάνω θα κατάλαβες ακριβώς και που έμεινα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν είναι ξενοδοχείο. Σε σπίτι έμεινα. Ναι την περιοχή εννοώ. Τέλεια θέα.
Ωραία η Ρόδος... Θέλω να ξαναπάω με τις ίδιες συνθήκες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ιαλυσος ειναι αυτη που δειχνει η φωτο στο βαθος,τριαντα την λενε οι ντοπιοι(αν και εσυ ησουν ψηλα στα ορια της πολης της ροδου) και λιγο μετα ειναι τα κρητικα η ιξια...πιο μετα απο rodos palace
εκεινο το μερος ειναι ιδιομορφο,ακρως τουριστικο,αλλα στα κρητικα νιωθεις πως μπηκες σε αλλη δεκαετια!
η ροδος ειναι πραγματι πολυ ωραια αλλα θελει αρκετες μερες.
για μενα οσο μακρυα απο την πολη τοσο καλυτερα,βεβαιως ομως αξιζει σιγουρα να δει καποιος τοσο την νεωτερη πολη εξω απο τα τειχη που χτισαν οι αρχιτεκτονες επι φασισμου,οσο και την παλαια...
αλλα γενικα ειμαι σε ενα mode τελευταια οπου καθε ανθρωπινη παρεμβαση με ενοχλει,εκτος και αν ειναι αψεγαδιαστη(μου αρεσει πολυ περισσοτερο η νεοτερη πολη π.χ εξω απο τα τειχη,δημαρχειο ,μητροπολη κ.λπ και ακομα περισσοτερο η φυση
)
η παλια πολη δεν μου αρεσει,με εξαιρεση την ταφρο,το γυρω γυρω μερος με τα δεντρα,πρεπει να ειμαι ο μονος που το λεει
εκεινο το μερος ειναι ιδιομορφο,ακρως τουριστικο,αλλα στα κρητικα νιωθεις πως μπηκες σε αλλη δεκαετια!
η ροδος ειναι πραγματι πολυ ωραια αλλα θελει αρκετες μερες.
για μενα οσο μακρυα απο την πολη τοσο καλυτερα,βεβαιως ομως αξιζει σιγουρα να δει καποιος τοσο την νεωτερη πολη εξω απο τα τειχη που χτισαν οι αρχιτεκτονες επι φασισμου,οσο και την παλαια...
αλλα γενικα ειμαι σε ενα mode τελευταια οπου καθε ανθρωπινη παρεμβαση με ενοχλει,εκτος και αν ειναι αψεγαδιαστη(μου αρεσει πολυ περισσοτερο η νεοτερη πολη π.χ εξω απο τα τειχη,δημαρχειο ,μητροπολη κ.λπ και ακομα περισσοτερο η φυση

η παλια πολη δεν μου αρεσει,με εξαιρεση την ταφρο,το γυρω γυρω μερος με τα δεντρα,πρεπει να ειμαι ο μονος που το λεει

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
07 Ιουν 2023, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ρόδος: Επεισόδια και ξύλο σε διαγωνισμό για τις ομπρέλες στις παραλίες
από Jimmy81 » 29 Ιουν 2023, 17:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
19 Ιούλ 2023, 23:54
-