Check in και χρεωση
Re: Check in και χρεωση
Ορέστης 35
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
κοπέλα ήταν; Άντε τότε οκ, καλά έκανες. Πάντως ρε ορέστη, έστω οτι πήγαινες διακοπές αλήθεια κάθε 40 χρόνια, έχεις 10 δάκτυλα, τί πείραζε να μείνεις με 8 στο τέλος της ζωής σου, ας το έκοβες τι να πω, απο το να χάσεις το πάρτι. 

Σημασια εχει να μην παθει το βασικοτερο εργαλειο κατι...
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Δίκιο εχεις. Άρα δε φταίει η Ίος για τα χάλια μου, εγώ φταίω. Μόλις είδα ότι πέρναγε η ωρα έπρεπε να φύγω. Και τότε τι θα λέγανε οι γιατροί για αυτόν που ήρθε, ζήτησε γιατρό, και μετά έφυγε για να προλάβει ένα πάρτυ. Τσ τσ τσ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 30 Αύγ 2019, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανεις! Κανεις!
η Ίος φταίει, μην πάμε στο άλλο άκρο και λέμε τρέλες τώρα. Άσε που μάλλον ήταν στο πάρτι η γιατρός και γι'αυτό άργησε, όργια θα έκανε μάλλον. 

Το θέμα τώρα είναι ότι δε θέλω να γυρίσω στην Αθήνα. Αλλά ούτε μπορώ να μένω σε ξενοδοχείο των 40 ευρώ επ αόριστον.
Να μείνω εδώ πιο φτηνά;
Να πάω σε άλλο νησί;
Να πάω στο κάμπινγκ που ήθελα αρχικά (χάλασε ο καιρός όμως, θα έχει κοσμο;)
Να μείνω εδώ πιο φτηνά;
Να πάω σε άλλο νησί;
Να πάω στο κάμπινγκ που ήθελα αρχικά (χάλασε ο καιρός όμως, θα έχει κοσμο;)
Πάνω που έλεγα δεν πέφτει κάνα ξύλο να γουστάρουμε, και σκεφτόμουν να βάλω τρικλοποδιά σε κανέναν να γελάσουμε, βλέπω τσακωμό ζευγαριού, ψηλός με κοντή.Τρεχει η κοντή πίσω απ' τον ψηλό και τον πετάει κάτω με λαβή.
Απέφευγε σκόπιμα να με κοιτάξει στα μάτια. Ίσως γιατί ντρεπόταν για όσα ειδα να κάνει. Δεν ήξερε όμως ότι εγώ αισχυνομαι μόνο από τις γυναίκες που αγαπιούνται καθώς να καθαρίζανε κρεμμύδια. Θα ήθελα πολύ να ανταλλάξουμε ιδέες. Εγώ να της εξηγήσω τις δικές μου, που έχω και εδώ γράψει. Εκείνη να μου μιλήσει για τις δικές της. Ζει αυτά που έσεις δεν πιστεύετε. Θα ήταν πολύ γόνιμος διάλογος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
ορεστη ανεβασε καμια φωτο με μερη του νησιου για εμας που δεν εχουμε παει στο νησι και είμαστε αιχμάλωτοι στην ζουγκλα της πολης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
10 Ιαν 2025, 18:09
-
-
Νέα δημοσίευση Χρεωση αναλογα με το βαθος της ...διεισδυσης .
από Frappezitis » 06 Μάιος 2025, 18:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
07 Μάιος 2025, 09:05
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Μαρ 2024, 16:48