Check in και χρεωση
Re: Check in και χρεωση
Ρωτάω στο πρακτορείο τι ώρα φεύγει για Άγισ Θεόδωτη. 11:35. Τσακίζομαι να προλάβω. Βλέπω ένα που έγραφε Μαγγανάρι - Αγία Θεοδότη. Λέω εσείς είστε; Όχι λέει, πηγαίνετε απέναντι ΘΑ έρθει ένα μικρό. Απέναντι ήταν σταματημένο ήδη ένα μικρό χωρίς καμία επιγραφή κατέβασε μια γριά και έφυγε. Περιμε νω περιμένω. Ξαναπαω στο πρακτορείο το έχασα ή καθυστέρησε; Μου λέει αυτό που έφυγε ήταν. Δεν είχε καμία επιγραφή λέω. Όχι είχε μου λέει. Ε θα είμαι γκαβός μάλλον. Δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθώ να μένω σε αυτό το νησί.
Αυτό φοβάμαι.
Και καμια φωτο μουναρας.xameno kormi έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 11:25ορεστη ανεβασε καμια φωτο με μερη του νησιου για εμας που δεν εχουμε παει στο νησι και είμαστε αιχμάλωτοι στην ζουγκλα της πολης
30 σελιδες και ουτε 1 μουναρα.
Μονο την αυλη του seismic εχουμε για να μας σηκωνεται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δε βγάζω ανθρώπους χωρίς την άδεια τους.Daje έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 12:33Και καμια φωτο μουναρας.xameno kormi έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 11:25ορεστη ανεβασε καμια φωτο με μερη του νησιου για εμας που δεν εχουμε παει στο νησι και είμαστε αιχμάλωτοι στην ζουγκλα της πολης
Έπρεπε να μείνω στο ξενοδοχείο με το σκυλάκι για να σκέφτομαι πιο θετικά. Στη φυση επιβιώνει και αναπαράγεται αυτός που έχει αβάσιμη αισιοδοξία και επιθετικότητα. Είναι ένα γκλίτσ του σύμπαντος. Ένα ανθρωποειδες που θα υπολογζε τέλεια το ρίσκ/Μπενεφιτ κερβ κάθε περίστασης, θα έχανε από ένα ελαττωματικό που θα είχε θετικό μπιας.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ακόμα διακοπές είσαι ρε μπαγάσα;
Τα οπισθια ρε συ. Διχως προσωπο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 12:35Δε βγάζω ανθρώπους χωρίς την άδεια τους.Daje έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 12:33Και καμια φωτο μουναρας.xameno kormi έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 11:25ορεστη ανεβασε καμια φωτο με μερη του νησιου για εμας που δεν εχουμε παει στο νησι και είμαστε αιχμάλωτοι στην ζουγκλα της πολης
Τι να το κανουμε το προσωπο?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πάω στο φούρνο ζητάω ένα τσάι. Δεν έχω λέει η κυρία θα ζητήσω από δίπλα. Έρχεται μια ξινη λέει δεν έχουμε να πάει ο πελάτης στο κάρμα - με τελείως επιθετικό τρόπο. Της λέω ο πελάτης δεν ξέρει τι είναι το κάρμα. Ξέρει μόνο το δικό του κάρμα. Μου λέει άγρια είναι ακριβώς δίπλα.
Σε αλβανικό καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα να πας πιο ευγενικά θα σου μιλήσουν.Ειναι πιο αγενείς και άξεστοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει.
Ο καταστηματάρχης δίπλα όσο σας γράφω με κοιτάει και μιλάει σε ένα τουρίστα: "Που να ήσουν εδώ πριν ένα μήνα. 150 Ισπανίδες δεκαενιαχρονες. Τώρα είναι όλοι... Διαβάζουν βιβλία... Μελετάνε χάρτες..."

Τα είπε όλα με δύο φράσεις ο τυπος. Η τύχη μου.
Σε αλβανικό καφέ στον Άγιο Παντελεήμονα να πας πιο ευγενικά θα σου μιλήσουν.Ειναι πιο αγενείς και άξεστοι άνθρωποι που έχω γνωρίσει.
Ο καταστηματάρχης δίπλα όσο σας γράφω με κοιτάει και μιλάει σε ένα τουρίστα: "Που να ήσουν εδώ πριν ένα μήνα. 150 Ισπανίδες δεκαενιαχρονες. Τώρα είναι όλοι... Διαβάζουν βιβλία... Μελετάνε χάρτες..."

Και υστερα μουρμουριζετε για τους κακους ξενοδοχους που προτιμανε τους ξενους τουριστες.
- omg kai 3 lol
Daje έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 12:57Τα οπισθια ρε συ. Διχως προσωπο.
Τι να το κανουμε το προσωπο?
γιατι αυτη δε σου κανει;
Anonymous @ Check in και χρεωση

- omg kai 3 lol
Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 14:29Πάω στο φούρνο ζητάω ένα τσάι. Δεν έχω λέει η κυρία θα ζητήσω από δίπλα. Έρχεται μια ξινη λέει δεν έχουμε να πάει ο πελάτης στο κάρμα - με τελείως επιθετικό τρόπο. Της λέω ο πελάτης δεν ξέρει τι είναι το κάρμα. Ξέρει μόνο το δικό του κάρμα. Μου λέει άγρια είναι ακριβώς δίπλα.
και τι σκοπευες να κανεις με 150 19χρονες αν ηταν τωρα εκει;
omg kai 3 lol έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 15:28Ορέστης 35 έγραψε: ↑30 Αύγ 2019, 14:29Πάω στο φούρνο ζητάω ένα τσάι. Δεν έχω λέει η κυρία θα ζητήσω από δίπλα. Έρχεται μια ξινη λέει δεν έχουμε να πάει ο πελάτης στο κάρμα - με τελείως επιθετικό τρόπο. Της λέω ο πελάτης δεν ξέρει τι είναι το κάρμα. Ξέρει μόνο το δικό του κάρμα. Μου λέει άγρια είναι ακριβώς δίπλα.
και τι σκοπευες να κανεις με 150 19χρονες αν ηταν τωρα εκει;

Και οι παραλίες όχι τόσο σπουδαιες.
Έχω αναμνήσεις, 13 ετών, απ' το δικό μου νησί, μια απέραντη λευκόχρυση παραλία, καθαρά ρηχά νερά με ψαράκια, και αμέτρητες Σουηδέζες τουρίστριες, εννοείται τοπλες. Η κοπέλα στην πετσέτα λίγο πιο δίπλα μου, μού χαμογελαγε, και ο πατέρας μου ζήλευε και νευριαζε.
Έχω αναμνήσεις, 13 ετών, απ' το δικό μου νησί, μια απέραντη λευκόχρυση παραλία, καθαρά ρηχά νερά με ψαράκια, και αμέτρητες Σουηδέζες τουρίστριες, εννοείται τοπλες. Η κοπέλα στην πετσέτα λίγο πιο δίπλα μου, μού χαμογελαγε, και ο πατέρας μου ζήλευε και νευριαζε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
10 Ιαν 2025, 18:09
-
-
Νέα δημοσίευση Χρεωση αναλογα με το βαθος της ...διεισδυσης .
από Frappezitis » 06 Μάιος 2025, 18:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
07 Μάιος 2025, 09:05
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Μαρ 2024, 16:48