Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:40Αθηνα λέγοντας, οι περισσότεροι συμπεριλαμβάνουν και τα πέριξ, ακομα και Σαλαμίνα/Αίγινα μη σου πω. Ουσιαστικά για Αττική μιλάνε, όπου όντως υπαρχει μεγάλη γκάμα. Αττική είναι από Αγ.Στέφανο ως Λαύριο και απο Κινέτα ως Μαραθώνα. Θα βρεις και ωραια μέρη, θα βρεις και σαπίλα ομως.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:28Ομορφότερη πόλη η Αθήνα; Εντάξει, το καταλαβαίνω ο καθένας να βλέπει ως παράδεισο εκεί που έχει την καλύβα του αλλά ώπα.
Δεν υπάρχει σύγκριση "πόλης" κατά τη γνώμη μου, σε ενα τόσο μεγάλο φάσμα. Καποιοι έχουν μπερδέψει την πόλη με την περιφέρεια.
Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας
-
Re: Η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το θεωρώ αρκετά προσιτό και απο άποψη τιμών (κυριως σε εστίαση) προσωπικά. Πολλοί μου λένε οτι ειναι ακριβά κτλ, αλλα εγω καθε φορα που παω, για αυτά που μου προσφέρει, το θεωρώ και φτηνο.
Και παραλίες εχει ωραίες (Βιβάρι, Κονδύλι κτλ).
- EKPLIKTIKOS
Προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κολυμπήσεις σε τοξικά νερά και να δεις αν θα γίνεις SpidermanΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:46Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:40Αθηνα λέγοντας, οι περισσότεροι συμπεριλαμβάνουν και τα πέριξ, ακομα και Σαλαμίνα/Αίγινα μη σου πω. Ουσιαστικά για Αττική μιλάνε, όπου όντως υπαρχει μεγάλη γκάμα. Αττική είναι από Αγ.Στέφανο ως Λαύριο και απο Κινέτα ως Μαραθώνα. Θα βρεις και ωραια μέρη, θα βρεις και σαπίλα ομως.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:28Ομορφότερη πόλη η Αθήνα; Εντάξει, το καταλαβαίνω ο καθένας να βλέπει ως παράδεισο εκεί που έχει την καλύβα του αλλά ώπα.
Δεν υπάρχει σύγκριση "πόλης" κατά τη γνώμη μου, σε ενα τόσο μεγάλο φάσμα. Καποιοι έχουν μπερδέψει την πόλη με την περιφέρεια.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εννοείται ψήφισα Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 07:23Υπάρχουν μόνο 5 (πέντε) μικρές πόλεις στην Ελλάδα με ιστορικό κέντρο που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντικειμενικά όμορφες.
Κέρκυρα, Ρέθυμνο, Χανιά , Ναύπλιο , Ρόδος.
Ψήφισα Αγρίνιο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
Για 'μένα, απολύτως τίποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:46Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:40Αθηνα λέγοντας, οι περισσότεροι συμπεριλαμβάνουν και τα πέριξ, ακομα και Σαλαμίνα/Αίγινα μη σου πω. Ουσιαστικά για Αττική μιλάνε, όπου όντως υπαρχει μεγάλη γκάμα. Αττική είναι από Αγ.Στέφανο ως Λαύριο και απο Κινέτα ως Μαραθώνα. Θα βρεις και ωραια μέρη, θα βρεις και σαπίλα ομως.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:28Ομορφότερη πόλη η Αθήνα; Εντάξει, το καταλαβαίνω ο καθένας να βλέπει ως παράδεισο εκεί που έχει την καλύβα του αλλά ώπα.

Μου θυμίζει Πειραιά με όλα τα αρνητικά του, και ούτε ένα απο τα θετικά του. Συγκεκριμένα Πέραμα μου θυμίζει, οχι ακριβώς Πειραιά.
ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΜΩΡΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??? ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ???
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Περαμα - Παλουκια φιλε. Το εκανα το δρομολογιο για 2 συνεχομενα χρονια γαμω το ναυτικο μου.vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49Για 'μένα, απολύτως τίποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:46Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:40
Αθηνα λέγοντας, οι περισσότεροι συμπεριλαμβάνουν και τα πέριξ, ακομα και Σαλαμίνα/Αίγινα μη σου πω. Ουσιαστικά για Αττική μιλάνε, όπου όντως υπαρχει μεγάλη γκάμα. Αττική είναι από Αγ.Στέφανο ως Λαύριο και απο Κινέτα ως Μαραθώνα. Θα βρεις και ωραια μέρη, θα βρεις και σαπίλα ομως.
Μου θυμίζει Πειραιά με όλα τα αρνητικά του, και ούτε ένα απο τα θετικά του. Συγκεκριμένα Πέραμα μου θυμίζει, οχι ακριβώς Πειραιά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κλαιω
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49Εννοείται ψήφισα Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 07:23Υπάρχουν μόνο 5 (πέντε) μικρές πόλεις στην Ελλάδα με ιστορικό κέντρο που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντικειμενικά όμορφες.
Ψήφισα Αγρίνιο.

Σαλονικαρα, Βόλος, Καβάλα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χθες ονειρεύτηκα πως είχαμε πάλι δήμαρχο τον Παπαγεωργόπουλο.jason0 έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:56Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49Εννοείται ψήφισα Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 07:23Υπάρχουν μόνο 5 (πέντε) μικρές πόλεις στην Ελλάδα με ιστορικό κέντρο που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντικειμενικά όμορφες.
Ψήφισα Αγρίνιο.
Σαλονικαρα, Βόλος, Καβάλα
Gherschaagk έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49Εννοείται ψήφισα Θεσσαλονίκη γιατί είναι η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 07:23Υπάρχουν μόνο 5 (πέντε) μικρές πόλεις στην Ελλάδα με ιστορικό κέντρο που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντικειμενικά όμορφες.
Ψήφισα Αγρίνιο.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
Κι εγώ εχω περάσει απο Ναύσταθμο για ενα φεγγάρι. Πάνω απο 10 μερες σε αρματαγωγό, λίγο πριν φύγουμε για Καταιγίδα. Πουτσόζεστη του κερατά, το χειρότερο καλοκαιρι της ζωής μου (για μένα, που ειμαι φουλ καλοκαιράκιας ολα αυτα). Για αυτό ισως σιχαίνομαι τη Σαλαμινα, επειδη μου εχει αφησει ptsd.Unique έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:51Περαμα - Παλουκια φιλε. Το εκανα το δρομολογιο για 2 συνεχομενα χρονια γαμω το ναυτικο μου.vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49Για 'μένα, απολύτως τίποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:46
Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...
Τα Παλούκια, όπως και το Πέραμα, ειναι απο τα λίγα μερη σε προάστια Αθηνων-Αττικής που ανετα θα μπορουσαν να θεσπιστούν και ως μέρη για εξορία. Πραγματικό βασανιστήριο.
-
Τσάτσος ε;Unique έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:51Περαμα - Παλουκια φιλε. Το εκανα το δρομολογιο για 2 συνεχομενα χρονια γαμω το ναυτικο μου.vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:49Για 'μένα, απολύτως τίποτα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:46
Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...
-
Άλλος τσάτσος.vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:59Κι εγώ εχω περάσει απο Ναύσταθμο για ενα φεγγάρι. Πάνω απο 10 μερες σε αρματαγωγό, λίγο πριν φύγουμε για Καταιγίδα. Πουτσόζεστη του κερατά, το χειρότερο καλοκαιρι της ζωής μου (για μένα, που ειμαι φουλ καλοκαιράκιας ολα αυτα). Για αυτό ισως σιχαίνομαι τη Σαλαμινα, επειδη μου εχει αφησει ptsd.
Τα Παλούκια, όπως και το Πέραμα, ειναι απο τα λίγα μερη σε προάστια Αθηνων-Αττικής που ανετα θα μπορουσαν να θεσπιστούν και ως μέρη για εξορία. Πραγματικό βασανιστήριο.
Τελικά μόνο οι Αλβανοί και οι γύφτοι υπηρετούν στα σύνορα.

-
Ναι, γιατί η θάλασσα κάτω από το Ελληνικό και η Κινέτα είναι πεντακάθαρες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:48Προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κολυμπήσεις σε τοξικά νερά και να δεις αν θα γίνεις SpidermanΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:46Ναι ρε παιδί μου. Η Σαλαμίνα τί το καταπληκτικό έχει; Είναι ωραία αρχιτεκτονικά; Είναι οι υποδομές; Αν μετράμε το χρόνο πρόσβασης από το καλύβι του καθενός ε, τότε και η Μάνδρα Αττικής ωραία είναι...vantono έγραψε: ↑09 Νοέμ 2022, 11:40
Αθηνα λέγοντας, οι περισσότεροι συμπεριλαμβάνουν και τα πέριξ, ακομα και Σαλαμίνα/Αίγινα μη σου πω. Ουσιαστικά για Αττική μιλάνε, όπου όντως υπαρχει μεγάλη γκάμα. Αττική είναι από Αγ.Στέφανο ως Λαύριο και απο Κινέτα ως Μαραθώνα. Θα βρεις και ωραια μέρη, θα βρεις και σαπίλα ομως.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγέλαφος.Η Αθήνα 6η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.
από Μαδουραίος » 19 Μαρ 2024, 11:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 568 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
19 Μαρ 2024, 12:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ασχημοτερη πολη της Ελλαδας
από Στρακαστρουκας » 04 Αύγ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-