Ένας από τους καλύτερους μου φίλους κάνει αυτή την δουλειά, επαγγελματικά. Είναι σίγουρα ο καλλίτερος στην δουλειά του στην Θεσσαλονίκη, πλέον αναλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά όλους όσους έρχονται από το Ισραήλ.Leporello έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 15:10Να ρωτήσω κι'εγώ; Εϊμαι Θεσσαλονικιός, αλλά έχω 42 χρόνια που έφυγα. Θέλω να επισκεφθώ την Θεσσαλονίκη σαν τουρίστας γιά να δώ τα αξιοθέατα. Ποτέ δεν το έκανα αυτό. Πάντα την θεωρούσα πόλη μου και όποτε πήγαινα το έκανα γιά να δώ ανθρώπους και όχι αξιοθέατα. Τι πρέπει να δώ; Ποιά έχουν αναστηλωθεί; Ποιά διατηρούνται καλά;
4 μερες Θεσσαλονικη - tips
Re: 4 μερες Θεσσαλονικη - tips
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
υπάρχει η irish pub ακόμα. ΓΕνικά μια βόλτα μεταξύ λαδάδικα λιμάνι βαλαωρίτου προξένου κορομηλά παραλία θα βρει κάτι που να του κάνει .Σιγά μην τραβηχτεί Τούμπα για γύρο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
ωραίοι. ΜΙα καλή επιλογή είναι το Παρασκήνιο για μικρή πίστα .¨Οπως και στα λαδάδικα από την πλευρά της Τσιμισκής το Μπαρμπαρέλα (που μάζευε τουλάχιστον όσο ήταν η Βίση πολύ πιπίνι ) Ακόμα βολεύει το μπαρμπαρέλα τόσο για πριν όσο και μετά μια και έχεις τα πάντα σε κοντινή απόσταση και πας με το πόδι. Γνώμη μου μην πάρετε αμάξι αν κατεβείτε κέντρο αλλά ταξάκι .Πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να δώσετε και μακρια να είστε (πχ Εύοσμος ή Καλαμαριά). Αν γουστάρετε και κανά after το Χρώμα νομίζω καλό είναι αλλά δνε είναι στο κέντροalekhine έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 15:05καταρχην να ευχαριστησω ολους και ολες για το ενδιαφερον
μιλαμε για μικρη αντροπαρεα 3 ατομων και θα θελαμε να βρουμε μικρο μαγαζι με μπουζουκια(οχι μεγαλη πιστα) γιατι περσι ειδαμε λιγο την νυχτερινη ζωη των λαδαδικων και φετος λεμε να δοκιμασουμε κατι αλλο
δεν θα ειμαστε κεντρο αλλα θα υπαρχει οχημα για να κατεβουμε προς τα εκει το βραδυ
επισης μιλαμε για πεμπτη ως κυριακη πριν τα χριστουγεννα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Για μπουζούκια δε μπορώ να βοηθήσω, αν δεν θες να τραβηχτεις Τούμπα για γύρο εσύ χάνεις, για πίτσα στο Pozelli στην πλατεία εμπορίου, για ταβερνιτσες με μουσική η Άθωνος και η Άνω Πολη είναι γεμάτα.
Να περάσετε υπέροχα αν κι εκεινες τις μέρες χαμός θα γινεται, καλο κουραγιο
Να περάσετε υπέροχα αν κι εκεινες τις μέρες χαμός θα γινεται, καλο κουραγιο
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Παρασκήνιο,μπαρμπαρέλα χρώμα.επιτέλους και ένας εδώ μέσα να του αρέσει η ποιότητα!hades έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 17:09ωραίοι. ΜΙα καλή επιλογή είναι το Παρασκήνιο για μικρή πίστα .¨Οπως και στα λαδάδικα από την πλευρά της Τσιμισκής το Μπαρμπαρέλα (που μάζευε τουλάχιστον όσο ήταν η Βίση πολύ πιπίνι ) Ακόμα βολεύει το μπαρμπαρέλα τόσο για πριν όσο και μετά μια και έχεις τα πάντα σε κοντινή απόσταση και πας με το πόδι. Γνώμη μου μην πάρετε αμάξι αν κατεβείτε κέντρο αλλά ταξάκι .Πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να δώσετε και μακρια να είστε (πχ Εύοσμος ή Καλαμαριά). Αν γουστάρετε και κανά after το Χρώμα νομίζω καλό είναι αλλά δνε είναι στο κέντροalekhine έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 15:05καταρχην να ευχαριστησω ολους και ολες για το ενδιαφερον
μιλαμε για μικρη αντροπαρεα 3 ατομων και θα θελαμε να βρουμε μικρο μαγαζι με μπουζουκια(οχι μεγαλη πιστα) γιατι περσι ειδαμε λιγο την νυχτερινη ζωη των λαδαδικων και φετος λεμε να δοκιμασουμε κατι αλλο
δεν θα ειμαστε κεντρο αλλα θα υπαρχει οχημα για να κατεβουμε προς τα εκει το βραδυ

Σιγά το Χρώμα! 

Στο Irish πήγα φθινόπωρο του 2015, πρέπει να πω, ότι η Θεσσαλονίκη μου έφερε γούρι εκείνες τις ημέρες.
Ordem e Progresso.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μπλεκετε τα οπαδικα,ζηλευετε την Θεσσαλονικη και τους Θεσσαλονικεις
και μοιραια βγαζετε χολη 
παντως μην ξεχασεις ανω πολη στο προγραμμα και δεν εννοω φυσικα μονο καστρα(γκουγκλαρε εχει ενα σωρο,απο ουζερι,καφετεριες με θεα μεχρι μνημεια π.χ οσιος δαυιδ κ.λπ)
τι να πω τωρα εχει ενα σωρο πραγματα να πας ,να δεις να φας, σεντονι ολοκληρο θελει βεβαια ειναι και τι θελετε να δειτε,π.χ μνημεια; να δοκιμασετε τα γλυκα της; τα στεκια (και τι στεκια; αλλο ολυμπου,αλλο βαλαωριτου,αλλο ικτινου,ή μελενικου ή εθνικης αμυνης κ παλαιων πατρων γερμανου! )να περπατησετε σε ωραια μερη,να δειτε καμια εκδηλωση;...δεν ξερω,δεν μπορω να σου προτεινω κατι εχετε μολις 4 μερες και οι επιλογες ειναι πολλες,γκουγκλαρε ισως βρεις ακρη με βαση τα γουστα σου
διαβασα μπουζουκια κ.λπ δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,διοτι δεν πηγαινω,ουτε σε μπουζουκια,ουτε Μαρκιζ που πανε πολλοι

παντως μην ξεχασεις ανω πολη στο προγραμμα και δεν εννοω φυσικα μονο καστρα(γκουγκλαρε εχει ενα σωρο,απο ουζερι,καφετεριες με θεα μεχρι μνημεια π.χ οσιος δαυιδ κ.λπ)
τι να πω τωρα εχει ενα σωρο πραγματα να πας ,να δεις να φας, σεντονι ολοκληρο θελει βεβαια ειναι και τι θελετε να δειτε,π.χ μνημεια; να δοκιμασετε τα γλυκα της; τα στεκια (και τι στεκια; αλλο ολυμπου,αλλο βαλαωριτου,αλλο ικτινου,ή μελενικου ή εθνικης αμυνης κ παλαιων πατρων γερμανου! )να περπατησετε σε ωραια μερη,να δειτε καμια εκδηλωση;...δεν ξερω,δεν μπορω να σου προτεινω κατι εχετε μολις 4 μερες και οι επιλογες ειναι πολλες,γκουγκλαρε ισως βρεις ακρη με βαση τα γουστα σου

διαβασα μπουζουκια κ.λπ δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,διοτι δεν πηγαινω,ουτε σε μπουζουκια,ουτε Μαρκιζ που πανε πολλοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Δεκ 2018, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλο κι το οκταμπαλο και το ντιζυ ή ή ιρλανδική η το μαλτ και τζαζ αλλά αν ήθελες και κάτι πιπερατο πηγαίνεις εκεί και σε αντίστοιχαΛευκός Λύκος έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:53Παρασκήνιο,μπαρμπαρέλα χρώμα.επιτέλους και ένας εδώ μέσα να του αρέσει η ποιότητα!hades έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 17:09ωραίοι. ΜΙα καλή επιλογή είναι το Παρασκήνιο για μικρή πίστα .¨Οπως και στα λαδάδικα από την πλευρά της Τσιμισκής το Μπαρμπαρέλα (που μάζευε τουλάχιστον όσο ήταν η Βίση πολύ πιπίνι ) Ακόμα βολεύει το μπαρμπαρέλα τόσο για πριν όσο και μετά μια και έχεις τα πάντα σε κοντινή απόσταση και πας με το πόδι. Γνώμη μου μην πάρετε αμάξι αν κατεβείτε κέντρο αλλά ταξάκι .Πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να δώσετε και μακρια να είστε (πχ Εύοσμος ή Καλαμαριά). Αν γουστάρετε και κανά after το Χρώμα νομίζω καλό είναι αλλά δνε είναι στο κέντροalekhine έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 15:05καταρχην να ευχαριστησω ολους και ολες για το ενδιαφερον

Εμένα που έψαχνα αξιοθέατα με φτύσατε όλοι ε;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Έχω αρκετο καιρό να πάω αλλά συμφωνω έτσι όπως το είχαν στήσει δεν παλευονταν εδικα οταν τιγκαρε Παίζουν όμως ωραίοι τυποι μουσική
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαύρες μέρες της Ελλάδας από την ΝΔ.
από Niki » 15 Αύγ 2024, 20:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 304 Απαντήσεις
- 5904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
04 Σεπ 2024, 10:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το μηνιάτικο φτάνει για 19 μέρες
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Ιαν 2024, 02:03 » σε Οικονομία - 56 Απαντήσεις
- 1780 Προβολές
-