4 μερες Θεσσαλονικη - tips

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: 4 μερες Θεσσαλονικη - tips

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 01 Δεκ 2018, 16:06

Leporello έγραψε:
01 Δεκ 2018, 15:10
Να ρωτήσω κι'εγώ; Εϊμαι Θεσσαλονικιός, αλλά έχω 42 χρόνια που έφυγα. Θέλω να επισκεφθώ την Θεσσαλονίκη σαν τουρίστας γιά να δώ τα αξιοθέατα. Ποτέ δεν το έκανα αυτό. Πάντα την θεωρούσα πόλη μου και όποτε πήγαινα το έκανα γιά να δώ ανθρώπους και όχι αξιοθέατα. Τι πρέπει να δώ; Ποιά έχουν αναστηλωθεί; Ποιά διατηρούνται καλά;
Ένας από τους καλύτερους μου φίλους κάνει αυτή την δουλειά, επαγγελματικά. Είναι σίγουρα ο καλλίτερος στην δουλειά του στην Θεσσαλονίκη, πλέον αναλαμβάνει σχεδόν αποκλειστικά όλους όσους έρχονται από το Ισραήλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte » 01 Δεκ 2018, 16:18

perseus έγραψε:
01 Δεκ 2018, 15:49
Ποιά έχουν αναστηλωθεί; διατηρούνται καλά;
Ο Σαλιβερος? μια χαρα...
Κι όμως αυτή είναι η σωστή απάντηση, όλα τα άλλα βαράνε διάλυση...

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 01 Δεκ 2018, 17:05

Cavaliere έγραψε:
01 Δεκ 2018, 15:02
Να πας στο ιρλανδέζικο στα Λαδάδικα, αν υπάρχει ακόμα. Και για γύρο στην Τούμπα, γύρο και γεμιστό μπιφτέκι, το καλύτερο στην Ελλάδα. Ρ΄ωτα στο φόρουμ να σου πουν λεπτομέρειες, ο σουβλατζής είναι δικό μας παιδί.
υπάρχει η irish pub ακόμα. ΓΕνικά μια βόλτα μεταξύ λαδάδικα λιμάνι βαλαωρίτου προξένου κορομηλά παραλία θα βρει κάτι που να του κάνει .Σιγά μην τραβηχτεί Τούμπα για γύρο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 01 Δεκ 2018, 17:09

alekhine έγραψε:
01 Δεκ 2018, 15:05
καταρχην να ευχαριστησω ολους και ολες για το ενδιαφερον

μιλαμε για μικρη αντροπαρεα 3 ατομων και θα θελαμε να βρουμε μικρο μαγαζι με μπουζουκια(οχι μεγαλη πιστα) γιατι περσι ειδαμε λιγο την νυχτερινη ζωη των λαδαδικων και φετος λεμε να δοκιμασουμε κατι αλλο

δεν θα ειμαστε κεντρο αλλα θα υπαρχει οχημα για να κατεβουμε προς τα εκει το βραδυ

επισης μιλαμε για πεμπτη ως κυριακη πριν τα χριστουγεννα
ωραίοι. ΜΙα καλή επιλογή είναι το Παρασκήνιο για μικρή πίστα .¨Οπως και στα λαδάδικα από την πλευρά της Τσιμισκής το Μπαρμπαρέλα (που μάζευε τουλάχιστον όσο ήταν η Βίση πολύ πιπίνι ) Ακόμα βολεύει το μπαρμπαρέλα τόσο για πριν όσο και μετά μια και έχεις τα πάντα σε κοντινή απόσταση και πας με το πόδι. Γνώμη μου μην πάρετε αμάξι αν κατεβείτε κέντρο αλλά ταξάκι .Πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να δώσετε και μακρια να είστε (πχ Εύοσμος ή Καλαμαριά). Αν γουστάρετε και κανά after το Χρώμα νομίζω καλό είναι αλλά δνε είναι στο κέντρο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 01 Δεκ 2018, 20:47

Για μπουζούκια δε μπορώ να βοηθήσω, αν δεν θες να τραβηχτεις Τούμπα για γύρο εσύ χάνεις, για πίτσα στο Pozelli στην πλατεία εμπορίου, για ταβερνιτσες με μουσική η Άθωνος και η Άνω Πολη είναι γεμάτα.
Να περάσετε υπέροχα αν κι εκεινες τις μέρες χαμός θα γινεται, καλο κουραγιο

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 01 Δεκ 2018, 20:53

hades έγραψε:
01 Δεκ 2018, 17:09
alekhine έγραψε:

μιλαμε για μικρη αντροπαρεα 3 ατομων και θα θελαμε να βρουμε μικρο μαγαζι με μπουζουκια(οχι μεγαλη πιστα) γιατι περσι ειδαμε λιγο την νυχτερινη ζωη των λαδαδικων και φετος λεμε να δοκιμασουμε κατι αλλο

δεν θα ειμαστε κεντρο αλλα θα υπαρχει οχημα για να κατεβουμε προς τα εκει το βραδυ

ωραίοι. ΜΙα καλή επιλογή είναι το Παρασκήνιο για μικρή πίστα .¨Οπως και στα λαδάδικα από την πλευρά της Τσιμισκής το Μπαρμπαρέλα (που μάζευε τουλάχιστον όσο ήταν η Βίση πολύ πιπίνι ) Ακόμα βολεύει το μπαρμπαρέλα τόσο για πριν όσο και μετά μια και έχεις τα πάντα σε κοντινή απόσταση και πας με το πόδι. Γνώμη μου μην πάρετε αμάξι αν κατεβείτε κέντρο αλλά ταξάκι .Πάνω από δέκα ευρώ αποκλείεται να δώσετε και μακρια να είστε (πχ Εύοσμος ή Καλαμαριά). Αν γουστάρετε και κανά after το Χρώμα νομίζω καλό είναι αλλά δνε είναι στο κέντρο
Παρασκήνιο,μπαρμπαρέλα χρώμα.επιτέλους και ένας εδώ μέσα να του αρέσει η ποιότητα! :blm:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 01 Δεκ 2018, 20:55

Σιγά το Χρώμα! :P

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 01 Δεκ 2018, 21:00

Στο Irish πήγα φθινόπωρο του 2015, πρέπει να πω, ότι η Θεσσαλονίκη μου έφερε γούρι εκείνες τις ημέρες.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 01 Δεκ 2018, 21:02

Ίφιδα έγραψε:
01 Δεκ 2018, 20:55
Σιγά το Χρώμα! :P
Καμπακάκης και τα μυαλά μας τσούξανε :lol:

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 01 Δεκ 2018, 21:13

μπλεκετε τα οπαδικα,ζηλευετε την Θεσσαλονικη και τους Θεσσαλονικεις :smt047 και μοιραια βγαζετε χολη :8)

παντως μην ξεχασεις ανω πολη στο προγραμμα και δεν εννοω φυσικα μονο καστρα(γκουγκλαρε εχει ενα σωρο,απο ουζερι,καφετεριες με θεα μεχρι μνημεια π.χ οσιος δαυιδ κ.λπ)

τι να πω τωρα εχει ενα σωρο πραγματα να πας ,να δεις να φας, σεντονι ολοκληρο θελει βεβαια ειναι και τι θελετε να δειτε,π.χ μνημεια; να δοκιμασετε τα γλυκα της; τα στεκια (και τι στεκια; αλλο ολυμπου,αλλο βαλαωριτου,αλλο ικτινου,ή μελενικου ή εθνικης αμυνης κ παλαιων πατρων γερμανου! )να περπατησετε σε ωραια μερη,να δειτε καμια εκδηλωση;...δεν ξερω,δεν μπορω να σου προτεινω κατι εχετε μολις 4 μερες και οι επιλογες ειναι πολλες,γκουγκλαρε ισως βρεις ακρη με βαση τα γουστα σου :D

διαβασα μπουζουκια κ.λπ δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο,διοτι δεν πηγαινω,ουτε σε μπουζουκια,ουτε Μαρκιζ που πανε πολλοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 01 Δεκ 2018, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 01 Δεκ 2018, 21:15

μα δε μας βοήθησε καθόλου, μόνο για μπουζούκια είπε :102:

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 01 Δεκ 2018, 21:18

Λευκός Λύκος έγραψε:
01 Δεκ 2018, 20:53
hades έγραψε:
01 Δεκ 2018, 17:09
alekhine έγραψε:

Παρασκήνιο,μπαρμπαρέλα χρώμα.επιτέλους και ένας εδώ μέσα να του αρέσει η ποιότητα! :blm:
Καλο κι το οκταμπαλο και το ντιζυ ή ή ιρλανδική η το μαλτ και τζαζ αλλά αν ήθελες και κάτι πιπερατο πηγαίνεις εκεί και σε αντίστοιχα 😁Βέβαια τώρα με τον μικρό ούτε απέξω δεν περναωΤώρα παιδοτοπους πάρκα πλατείες τέτοια ψάχνω 😊😊

νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 01 Δεκ 2018, 21:22

hades έγραψε:
01 Δεκ 2018, 21:18
το μαλτ και τζαζ
δεν παλεύεται πια :e040:

έχει τόσο άθλια ακουστική που σε πιάνει πονοκέφαλος,
και γενικά θεωρώ ότι είναι στημένο με πολύ λάθος τρόπο

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 01 Δεκ 2018, 21:23

Εμένα που έψαχνα αξιοθέατα με φτύσατε όλοι ε;
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 01 Δεκ 2018, 21:24

νύχτα έγραψε:
01 Δεκ 2018, 21:22
hades έγραψε:
01 Δεκ 2018, 21:18
το μαλτ και τζαζ
δεν παλεύεται πια :e040:

έχει τόσο άθλια ακουστική που σε πιάνει πονοκέφαλος,
και γενικά θεωρώ ότι είναι στημένο με πολύ λάθος τρόπο
Έχω αρκετο καιρό να πάω αλλά συμφωνω έτσι όπως το είχαν στήσει δεν παλευονταν εδικα οταν τιγκαρε Παίζουν όμως ωραίοι τυποι μουσική

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών