Αυτό το κακό με τα γκράφιτι έχει παραγίνει. Και δεν μιλάμε για ένα καλό γκράφιτι που μπορεί να δέσει με το χώρο. Μιλάμε για ταγκιές που η μία γράφεται πάνω στην άλλη και υπάρχουν από τον κάδο σκουπιδιών έως και τις λεκάνες τουαλέτας...
Ομορφότερες ελληνικές πόλεις
-
Re: Ομορφότερες ελληνικές πόλεις
Συμφωνώ σε όλες, προσθέτοντας τον Βόλο και τα Γιάννενα.
Η πιο "απογοητευτική" πόλη -κατά την άποψη μου πάντα- είναι η Χαλκίδα.
Είναι κτισμένη σε μια σπάνια περιοχή και όταν μπαίνεις μέσα στην πόλη, είναι ο ορισμός του χάους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έκανα Χαλκίδα έναν μήνα, στρατιωτικό, και πραγματικά έπηξα. Όχι από τον στρατό, από την πόλη. Πολλή κατάθλιψη, ρε συ. Επίσης να προσθέσω ως ευχάριστη πόλη την Κομοτηνή. Με τους πιο καλούς, φιλόξενους, και ζεστούς και μερακλήδες ανθρώπους της Γης.
Ordem e Progresso.
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ. Είναι πιο χαλαρή πόλη. Και παίζει πολύ ποδήλατο σε όλες τις ηλικίες, πράγμα που δεν έχω δει αλλού.Cavaliere έγραψε: ↑17 Νοέμ 2018, 12:39Σχετικά με τον πόλεμο Βόλος-Λάρισσα, ψηφίζω Βόλο, για λόγους πολλούς. Κατ΄αρχάς αγαπώ πολύ αυτή την πόλη, έτσι απλά. Δεύτερον, ξέρεις τι είναι να ξυπνάς και να σε χαιρετάει το Πήλιο, και να βλέπεις τη νύχτα τα φώτα της Πορταριάς; Και πολλά άλλα που δεν θα ήθελα να τα πω. Ο Βόλος είναι η μικρή πόλη στην οποία πολύ ευχαρίστως θα έμενα (οι μικρές πόλεις είναι ενοχλητικές γιατί κάποια στιγμή όλοι ξέρουν όλους και αλληλοκουτσομπολεύονται, δεν πρέπει να είσαι celebrity για να σου βγάζουν τα βίτσια στη φόρα) Βόλος οlé.
Ούτως ή άλλως όλες οι πόλεις έχουν τα βαβουριάρικα τους σημεία και στέκια για όλα τα γούστα.
Προτιμώ όμως αυτές που "περπατιούνται". Όχι με τη λογική "βγαίνω για να με δουν" και "καβάλα παν στην εκκλησιά ακόμη κι αν είναι 50 μέτρα μακριά" αλλά κανονικό περπάτημα που το απολαμβάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οι Κρητικοί είναι όντως φιλόξενοι αλλά μόνον αν σε πάρουν με καλό μάτι. Διαφορετικά την έβαψες.

Την φιλοξενία του ελληνικού βορρά, δεν την είδα πουθενά. Και όσο πας ανατολικά τόσο περισσότερο τη διαπιστώνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τρίκαλα για ποδήλατο σε όλες τις ηλικίες. Σε μια φάση νόμιζα οτι ήμουν Ολλανδία

We're on a mission from God 777
Οι Κρητικοί είναι φιλόξενοι μέχρι να σε σκάσουν στο φαΐ και στο ποτό. Οι Θρακιώτες είμαστε πιο ήπιοι, φιλοξενούμε πιο ταπεινά, όχι Πιες ρε, να δεις πού αλλού θα βρεις καλύτερα, χα, χα, φάε, ορέ,αλλά fine, π.χ., η γιαγιά μου όταν έφερνα ξένο μουσαφίρη στο χωριό και της έλεγε, ποπό, κυρία τάδε, τα πιο νόστιμα λουκάνικα φτιάχνετε, απαντούσε, εχμ, έγιναν καλά, κι άλλοι κάνουν ωραία, να δοκιμάσεις κι αυτουνού, ή της έλεγαν πανέμορφα τα μέρη σας, και τα φαγητά σας, έλεγε, εχμ, έχει παντού καλά μέρη, κι εμείς καλά είμαστε, και αλλού ωραία είναι. Σκέψου, ο πιο νευρικός Θραξ είμαι εγώ.
Ordem e Progresso.
Έχω ζήσει ένα χρόνο στην Θράκη (όχι σαν στρατιώτης) και καπάκι μερικούς μήνες στην Κρήτη.
Οι Κρητικοί είναι πιό φιλόξενοι, μέχρι που να γίνεται πρόβλημα.
Βέβαια είχε σημασία ότι είμαι ψηλός, και οι Κρητικοί δείχνουν μια έξτρα συμπάθεια στους ψηλούς-ψηλές.
Οι Κρητικοί είναι πιό φιλόξενοι, μέχρι που να γίνεται πρόβλημα.
Βέβαια είχε σημασία ότι είμαι ψηλός, και οι Κρητικοί δείχνουν μια έξτρα συμπάθεια στους ψηλούς-ψηλές.

Μην ξεχνάμε και την παλιά Αθήνα, είναι ενα καφενείο στο Μοναστηράκι που εχει μια θεα που είναι άνετα στις τοπ10 της Ευρώπης. 3000 χρόνια αδιάκοπης ιστορίας απλώνονται μπροστά σου.

We're on a mission from God 777
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η καλυτερη της χρονιας εκει στους ολυμπιακους, υποβαθμιζεται και αυτος ο χωρος χρονο με τον χρονο...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εξαρταται και αυτο που λεμε διαφορες,παραθαλασσια δεν εχει σοβαρες διαφορες η χωρα,μοιαζει πανω κατω παντου
η ενδοχωρα της επισης εχει κοινα στοιχεια
η μακεδονια(και η θρακη) αυτο που δινουν ως κατι το διαφορετικο ειναι τα πολλα μεγαλα ποταμια θαρρω
η ενδοχωρα της επισης εχει κοινα στοιχεια
η μακεδονια(και η θρακη) αυτο που δινουν ως κατι το διαφορετικο ειναι τα πολλα μεγαλα ποταμια θαρρω
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Συμφωνώ.
Εκεί που βομβαρδίζει ο Ηράκλειτος;

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ακόμα δεν έγραψες ότι η ομορφότερη πόλη είναι η Ρόδος.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Αύγ 2024, 19:39
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πιο χαλια πολεις της Ελλαδας
από spinalgr1990 » 22 Ιαν 2025, 18:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 49 Απαντήσεις
- 1139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
07 Φεβ 2025, 20:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακμή στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.
από Financial man » 21 Ιουν 2023, 19:50 » σε Οικονομία - 27 Απαντήσεις
- 1849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
02 Αύγ 2023, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλιματική αλλαγή: Πως την αντιμετωπίζουν οι προηγμένες τεχνολογικά πολεις
από Ίακχος » 25 Αύγ 2024, 20:38 » σε Αρχιτεκτονική - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Αύγ 2024, 20:38
-