Ρόδος
Ρόδος
Θα παίξει ταξίδι αστραπή για δουλειά στα μέσα του Ιουλίου.
με ενδιαφέρει να μένω περιξ της πόλης, Ιαλυσο κλπ.
Οτιδήποτε πείτε είναι καλοδεχούμενο!
Κόκκορας ακούει;
με ενδιαφέρει να μένω περιξ της πόλης, Ιαλυσο κλπ.
Οτιδήποτε πείτε είναι καλοδεχούμενο!
Κόκκορας ακούει;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Ρόδος
Δεν εχεις ξαναπαει?
Πολυ ωραιο μερος για διακοπες.
Συνδυαζει τα παντα.
Εγω μια περιοδο πηγαινα καθε χρονο.
Πολυ ωραιο μερος για διακοπες.
Συνδυαζει τα παντα.
Εγω μια περιοδο πηγαινα καθε χρονο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρώτη φορά. Τελικά θα μένω πάνω από την Ιξια.
Ταξίδι αστραπή 24 ωρών θα είναι. Έχω ελεύθερο ένα πενταωρο εξαωρο. Λέει να πάω παλιά πολη/κάστρο ή να κατηγορήσω προς Λινδο;
Ταξίδι αστραπή 24 ωρών θα είναι. Έχω ελεύθερο ένα πενταωρο εξαωρο. Λέει να πάω παλιά πολη/κάστρο ή να κατηγορήσω προς Λινδο;
Ανάλογα τον καιρό. Αν είναι πολύ ζεστή μέρα ίσως είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι στην παλιά πόλη μέσα στο κάστρο παρά να ανηφορίζεις στην Λίνδο. Και στην Λίνδο η θέα είναι ωραία από ψηλά αλλά στην παλιά πόλη έχει περισσότερα πράγματα για να δεις και σχετικά μαζεμένα.
Λίγο προσοχή στους δρόμους αν οδηγήσεις.
Θα οδηγήσω γιατί βγαίνει πολύ πιο οικονομικά να νοικιάσω αυτοκίνητο από το να χρησιμοποιήσω τα ταξί εκεί(γιατί θα παίξει αεροδρομιο).ST48410 έγραψε: ↑08 Ιουν 2019, 00:42Ανάλογα τον καιρό. Αν είναι πολύ ζεστή μέρα ίσως είναι προτιμότερο να βρίσκεσαι στην παλιά πόλη μέσα στο κάστρο παρά να ανηφορίζεις στην Λίνδο. Και στην Λίνδο η θέα είναι ωραία από ψηλά αλλά στην παλιά πόλη έχει περισσότερα πράγματα για να δεις και σχετικά μαζεμένα.
Λίγο προσοχή στους δρόμους αν οδηγήσεις.
Από ότι είδα η Λίνδος είναι και λίγο μακρυά από την πόλη.
Θεωρώ και εγώ πως για τόσο μικρό διάστημα Καλό είναι να δω την πόλη παρά να απομακρυνθω.
Το 5-6ωρο τι περιοδος της ημερας θα ειναι? Εχει σημασια.
Το καστρο ειναι ωραιο για βολτα το βραδυ.
Η Λινδος ειναι ωραια για μπανιο-μεσημεριανη βολτα-φαγητο κλπ.
υ.γ.1 Αν πας στο καστρο, προτεινω μια ταβερνα με ψαρικα πολυ δυνατη.
Παλια τουλαχιστον ηταν κορυφη.
https://www.alexisrestaurant.gr
Εγω παντα γαμαγα οταν πηγαινα εκει.
υ.γ.2 Η καλυτερη παραλια ειναι η Αντονι Κουιν, αλλα πρεπει να εισαι εκει απο τις 08.00 το πρωι (και κατα τις 10.00 να εχεις φυγει), ειδαλως μοιαζει με συγκεντρωση αγανακτισμενων περιοδου Go Back Κυρια Μερκελ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Παραλίες δεν εντυπωσιάστηκα, παραδόξως, δεν ξέρω. Παλιά πόλη, αξίζει, αλλά απόγευμα κυρίως. Το πιο εντυπωσιακό που βρήκα ήταν να κάνω τουρ στα λουξ ξενοδοχεία της Ιξιάς, ορισμένα έχουν καλά εστιατόρια. Ειλικρινά όμως, αυτό το έκανα μετά από 1-2 φορές από μια εβδομάδα στη Ρόδο. Δεν ξέρω ποια είναι τα SOS... Έχουν περάσει και πόσα χρόνια. Παλιά πόλη μάλλον.
Το 5ωρο-6ωρο θα είναι λογικά το Σάββατο από το μεσημέρι μέχρι στις 9 παρά που είναι η πτήση επιστροφής. Παρασκευή βραδυ δε νομίζω να πάω πουθενά γιατί μου έχουν τραπέζι.
Άρα ότι δω θα είναι το Σάββατο από τη μια μέχρι το πολύ τις επτάμιση.
Λογικά με κόβω για να περιφέρω το σαρκίο μου εντός των τοίχων. Μου είπαν για ένα ωραίο μαγαζί για καφε/φαΐ/άραγμα, τη Ronda.
Άρα ότι δω θα είναι το Σάββατο από τη μια μέχρι το πολύ τις επτάμιση.
Λογικά με κόβω για να περιφέρω το σαρκίο μου εντός των τοίχων. Μου είπαν για ένα ωραίο μαγαζί για καφε/φαΐ/άραγμα, τη Ronda.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
07 Ιουν 2023, 20:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ρόδος: Επεισόδια και ξύλο σε διαγωνισμό για τις ομπρέλες στις παραλίες
από Jimmy81 » 29 Ιουν 2023, 17:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
19 Ιούλ 2023, 23:54
-