Check in και χρεωση
Check in και χρεωση
Αν κανω τσεκ ιν στο ξενοδοχειο μετα τις 12 για ποια μερα χρεωνομαι;
Βλεπω ακτοπλοικα εισιτηρια.
Τα μικρα ταχυπλοα terajet supercat φευγουν 7 πρωι και φτανουν μεσημερι, αλλα λενε οτι κουνανε πολυ - δεν ξερω αν εχουν και υπερβολικο θορυβο.
Φευγει επισης το κανονικο bluestar το απογευμα και φτανει μετα τις 12 το βραδυ. Μηπως να παρω αυτο την προηγουμενη μερα;
Βλεπω ακτοπλοικα εισιτηρια.
Τα μικρα ταχυπλοα terajet supercat φευγουν 7 πρωι και φτανουν μεσημερι, αλλα λενε οτι κουνανε πολυ - δεν ξερω αν εχουν και υπερβολικο θορυβο.
Φευγει επισης το κανονικο bluestar το απογευμα και φτανει μετα τις 12 το βραδυ. Μηπως να παρω αυτο την προηγουμενη μερα;
Re: Check in και χρεωση
Ορέστη χρεώνεσαι τη νύχτα κανονικά.
Σε ποιο νησί θα πάς; Έχε υπόψιν σου ότι πάνω από κάποια μποφώρ, όλα το ίδιο κουνάνε.
Στη θέση σου θα έπαιρνα το terajet, αλλά αυτή είναι προσωπική προτίμηση, μου αρέσει να φτάνω κάπου λογική ώρα.
Σε ποιο νησί θα πάς; Έχε υπόψιν σου ότι πάνω από κάποια μποφώρ, όλα το ίδιο κουνάνε.
Στη θέση σου θα έπαιρνα το terajet, αλλά αυτή είναι προσωπική προτίμηση, μου αρέσει να φτάνω κάπου λογική ώρα.
Δηλαδη αν φτασω Σαββατο 1 τη νυχτα χρεωνομαι για την Παρασκευη;
Και εγω θα προτιμουσα να αποβιβαστω μερα αλλα δεν εχω ταξιδεψει με jet ποτε.
Με τα βράδια χρεώνεσαι. Οπότε θα χρεωθείς το βράδυ της Παρασκευής.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:20Δηλαδη αν φτασω Σαββατο 1 τη νυχτα χρεωνομαι για την Παρασκευη;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Συγνωμη, ειμαι λιγο χαζος. Αν κλεισω στο μπουκινγκ για check in Σαββατο, και τους παρουσιαστω Σαββατο στη 1 μετα τα μεσανυχτα με χρεωνουν για Παρασκευη, σωστα; Δηλαδη δε συμφερει.parafrwn έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:22Με τα βράδια χρεώνεσαι. Οπότε θα χρεωθείς το βράδυ της Παρασκευής.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:20Δηλαδη αν φτασω Σαββατο 1 τη νυχτα χρεωνομαι για την Παρασκευη;
-
ελα, μικρο το κακο, απλα θα κερασεις 10 ποτα λιγοτερο τα κοριτσακια
Ναι, γιατί δεσμεύεται το δωμάτιο για πάρτη σου από το βράδυ της Παρασκευής. Δεν πρόκειται να βάλουν μέσα άλλον και να φύγει τα μεσάνυχτα για να φύγεις εσύ, μόνο ξενοδοχεία-γαμιστρώνες κάνουν τέτοιες ημιδιαμονές.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:20Δηλαδη αν φτασω Σαββατο 1 τη νυχτα χρεωνομαι για την Παρασκευη;
Σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάρεις το τζέτ. Αν πάρεις το άλλο που φτάνει αργά, όχι μόνο πληρώνεις μια νύχτα στο ξενοδοχείο για να μείνεις μισή, αλλά επίσης όλο το Σάββατο θα σέρνεσαι απο την κούραση και θα πάει χαμένο.
-
ναι ρε ορεστη βρες ενα γαμιστρωνα, θα εχει ωραιους θορυβους
Ακριβώς. Αν κλείσεις για τσεκ-ιν το Σάββατο, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 2μμ που ανοίγει το τσεκ-ιν του Σαββάτου. Δηλαδή να περιμένεις 13 ώρες αν εμφανιστείς το Σάββατο στις 1πμ. Δεν γίνονται αυτά.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:25Συγνωμη, ειμαι λιγο χαζος. Αν κλεισω στο μπουκινγκ για check in Σαββατο, και τους παρουσιαστω Σαββατο στη 1 μετα τα μεσανυχτα με χρεωνουν για Παρασκευη, σωστα; Δηλαδη δε συμφερει.parafrwn έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:22Με τα βράδια χρεώνεσαι. Οπότε θα χρεωθείς το βράδυ της Παρασκευής.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:20
Εχει και ενα που φτανει 10 μμ αλλα δε λεει τι πλοιο ειναι, μονο οτι ειναι της sea jets.
Το τσεκ ιν συνήθως υπολογίζεται από τις 12:00 το μεσημέρι ή ίσως τις 14:00, τέλος πάντων το λέει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:25Συγνωμη, ειμαι λιγο χαζος. Αν κλεισω στο μπουκινγκ για check in Σαββατο, και τους παρουσιαστω Σαββατο στη 1 μετα τα μεσανυχτα με χρεωνουν για Παρασκευη, σωστα; Δηλαδη δε συμφερει.parafrwn έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:22Με τα βράδια χρεώνεσαι. Οπότε θα χρεωθείς το βράδυ της Παρασκευής.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:20
Αν κλείσεις για Σάββατο και πας Σάββατο 01:00 το πιο πιθανό είναι ότι δε θα είναι διαθέσιμο το δωμάτιο για άλλες 11 ώρες και ναι είσαι στην "ξενοδοχειακή ημέρα" (όπως λέμε εργάσιμη ημέρα) της Παρασκευής.
Ποσες φορες θα σου πω μα παρεις σκηνη και να την πεσεις στην φυση;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Το τέρας τζετ είναι κλειστό και δεν μπορείς να βγεις έξω; Αυτά δε τα μπορώ καθολου. Με το που βάζουν μπροστά τις μηχανές αρχίζω ν' ανακατεύομαι γιατί έχει ένα υπόκωφο θόρυβο. Βέβαια έτσι είναι και το συμβατικό πλοίο όταν είσαι μέσα.
Μόνο κατάστρωμα τη βγάζω. Ούτε καν θέσεις αεροπλάνου. Όταν είχα πάει Ρόδο 16 ώρες στο κατάστρωμα κι έκανε κι ένα κρύο.
Μόνο κατάστρωμα τη βγάζω. Ούτε καν θέσεις αεροπλάνου. Όταν είχα πάει Ρόδο 16 ώρες στο κατάστρωμα κι έκανε κι ένα κρύο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αν κλεισεις για Σαββατο εχεις δικαιωμα να μπεις Σαββατο μεσημερι.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2019, 23:25Συγνωμη, ειμαι λιγο χαζος. Αν κλεισω στο μπουκινγκ για check in Σαββατο, και τους παρουσιαστω Σαββατο στη 1 μετα τα μεσανυχτα με χρεωνουν για Παρασκευη, σωστα; Δηλαδη δε συμφερει.
Αν πας Σαββατο στη 1 το βραδυ ή θα περιμενεις ή αν εχει ελευθερο δωματιο και το θες θα πληρωσεις και για Παρασκευη βραδυ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
10 Ιαν 2025, 18:09
-
-
Νέα δημοσίευση Χρεωση αναλογα με το βαθος της ...διεισδυσης .
από Frappezitis » 06 Μάιος 2025, 18:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 243 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
07 Μάιος 2025, 09:05
-
-
- 8 Απαντήσεις
- 451 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
07 Μαρ 2024, 16:48