Ταξίδι με τρένο
Ταξίδι με τρένο
Σε ανθρώπινο επίπεδο, όλους μας επηρέασε η τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων. Θα νιώθατε άνετα να χρησιμοποιήσετε τρένο στις μετακινήσεις σας, τόσο Ελλάδα όσο και εξωτερικό;
Την ερχόμενη εβδομάδα έχω ταξίδι Φλωρεντία και η Aegean δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις πτήσεις, οπότε μιλάμε για μονόδρομο (από MXP ή FCO). Ε όσο νά'ναι αισθάνομαι άβολα, παρά το ότι ενδεχομένως να έπρεπε να ανησυχώ περισσότερο για το αεροπλάνο.
Εσείς πώς σκέφτεστε;
Την ερχόμενη εβδομάδα έχω ταξίδι Φλωρεντία και η Aegean δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τις πτήσεις, οπότε μιλάμε για μονόδρομο (από MXP ή FCO). Ε όσο νά'ναι αισθάνομαι άβολα, παρά το ότι ενδεχομένως να έπρεπε να ανησυχώ περισσότερο για το αεροπλάνο.
Εσείς πώς σκέφτεστε;
Re: Ταξίδι με τρένο
Θα το απέφευγα (για Ελλάδα).
-
- taxalata xalasa
μπραβο ρε χελωναιε, μου δωκες μια ωραια ιδεα...
Να βαλει η Hell Enic Train τρία πλαστικα βαγονια στο μπροστινο μερος και να τρωνε την τρακα και στα πισω να ειναι οι επιβατες και ο οδηγος που θα βλεπει με καμερα τι ειναι μπροστα.... κι ας κλεβουν οι γυφταιοι τα καλωδια να γινεται και τζιρος στην αγορα χαλκου...
Δεν θελει κοπο, θέλει τροπο!

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ταξιδι με τρενο μονο Ρωσια
Έχω κάνει την ίδια διαδρομή(απο Μαλπένσα). Ήταν πρώτη μου φορά σε τραίνο στην Ευρώπη και έπαθα ένα πολιτισμικό σοκ γιατί συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος στην Ευρώπη χρησιμοποιεί όντως τραίνο για μετακινήσεις ρουτίνας, και το όλο πράγμα έχει και την ανάλογη εικόνα, δεν υπάρχει δηλαδή αυτή η εικόνα εγκατάλειψης που κάνει τον οσε απωθητικό. Αντίθετα το λεωφορείο απο Μαλπένσα μέχρι το centrale ήταν λίγο αγχωτικό και έμοιαζε πιο χύμα, πιο Ελλάδαstella έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 21:50Σε ανθρώπινο επίπεδο, όλους μας επηρέασε η τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων. Θα νιώθατε άνετα να χρησιμοποιήσετε τρένο στις μετακινήσεις σας, τόσο Ελλάδα όσο και εξωτερικό;
Εσείς πώς σκέφτεστε;

Στο εξωτερικό ταξιδεύω συνέχεια με τρένο, στην Ελλάδα έχω να ταξιδέψω άπειρα χρόνια και για κάποιο λόγο δεν το προτιμούσα σχεδόν ποτέ.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
τι να σου πω, εμένα το milano centrale με άρεσε

- Υδράργυρος
Καποτε ηταν το ασφαλεστερο μεσο
Ακόμα και με το υπάρχον σύστημα, τέτοια ατυχήματα γίνονται μια φορά στα 20 χρόνια. Οπότε, αφού μόλις έγινε ένα τέτοιο, δε χρειάζεται ν'ανησυχείς.stella έγραψε: ↑07 Μαρ 2023, 21:50Σε ανθρώπινο επίπεδο, όλους μας επηρέασε η τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων. Θα νιώθατε άνετα να χρησιμοποιήσετε τρένο στις μετακινήσεις σας, τόσο Ελλάδα όσο και εξωτερικό;
Εσείς πώς σκέφτεστε;
το τραινο για τους επομενους μηνες θα ειναι το ασφαλεστερο μεσο μεταφορας στην Ελλαδα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άνετα θα έμπαινα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα τρένο σε ανεξέλεγκτη πορεία...
από micmic » 30 Μάιος 2024, 18:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
01 Ιουν 2024, 12:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ασφαλεια μετακινησεων με τρενο
από SeaHawk » 03 Νοέμ 2024, 20:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
04 Νοέμ 2024, 21:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ελλάδα κατέβηκε από το τρένο
από Ίακχος » 03 Οκτ 2023, 10:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 1587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
04 Οκτ 2023, 11:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. Δυστύχημα με τρένο.
από enaon » 26 Ιαν 2025, 18:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue
26 Ιαν 2025, 18:45
-