Τριήμερο Λιουμπλιάνα
Τριήμερο Λιουμπλιάνα
Αρχές Σεπτεμβρίου μέσω Ζάγκρεμπ.
Οποιος έχει πάει και έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία ας την αφήσει εδώ.
Οποιος έχει πάει και έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία ας την αφήσει εδώ.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Otto Weininger
Re: Τριήμερο Λιουμπλιάνα
Πανέμορφη η Λουμπλιανα, δε λέω. Αλλά κάνε την χάρη στο εαυτό σου, πάρε το λεωφορείο για 45 λεπτά περίπου περνα Ιταλία στην Τεργέστη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ωραιος. Θα το ψάξω για μονοήμερη αν αξίζει.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 22:57Πανέμορφη η Λουμπλιανα, δε λέω. Αλλά κάνε την χάρη στο εαυτό σου, πάρε το λεωφορείο για 45 λεπτά περίπου περνα Ιταλία στην Τεργέστη.
- Otto Weininger
Πλάκα κάνεις; Αξίζει τόσο ώστε να ακυρώσεις το ταξίδι στην Σλοβενία και να πας Τεργέστη μόνο.Albrecht έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:02Ωραιος. Θα το ψάξω για μονοήμερη αν αξίζει.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 22:57Πανέμορφη η Λουμπλιανα, δε λέω. Αλλά κάνε την χάρη στο εαυτό σου, πάρε το λεωφορείο για 45 λεπτά περίπου περνα Ιταλία στην Τεργέστη.
Αν αποφασίσεις να πας, στείλε και θα σε καθοδήγησω πλήρως.
Μολις το τσέκαρα κι έπαθα πλάκα. Αν και τα κουκιά είναι μετρημένα,όσον αφορά τις διαθέσιμες μέρες, θα το στριμωξω σίγουρα. 45 λεπτα αποσταση δεν ειναι τιποτα. Στην ουσία θα έχω πενταήμερο αλλα οι δυο μέρες θα είναι υποχρεωτικα στο Ζάγκρεμπ. Και μου μένουν τρεις μέρες Λιουμπλιάνα που είναι μεν αρκετες αλλα τη μια απο αυτές θα την αφιέρωσω για εκδρομή στη λίμνη Μπλεντ που είναι βγαλμένη από παραμύθι.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:05Πλάκα κάνεις; Αξίζει τόσο ώστε να ακυρώσεις το ταξίδι στην Σλοβενία και να πας Τεργέστη μόνο.Albrecht έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:02Ωραιος. Θα το ψάξω για μονοήμερη αν αξίζει.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 22:57
Πανέμορφη η Λουμπλιανα, δε λέω. Αλλά κάνε την χάρη στο εαυτό σου, πάρε το λεωφορείο για 45 λεπτά περίπου περνα Ιταλία στην Τεργέστη.
Θα σου πω όταν είναι για να με συμβουλεψεις!
- Otto Weininger
Η λίμνη είναι μαγική.Albrecht έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:22Μολις το τσέκαρα κι έπαθα πλάκα. Αν και τα κουκιά είναι μετρημένα,όσον αφορά τις διαθέσιμες μέρες, θα το στριμωξω σίγουρα. 45 λεπτα αποσταση δεν ειναι τιποτα. Στην ουσία θα έχω πενταήμερο αλλα οι δυο μέρες θα είναι υποχρεωτικα στο Ζάγκρεμπ. Και μου μένουν τρεις μέρες Λιουμπλιάνα που είναι μεν αρκετες αλλα τη μια απο αυτές θα την αφιέρωσω για εκδρομή στη λίμνη Μπλεντ που είναι βγαλμένη από παραμύθι.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:05Πλάκα κάνεις; Αξίζει τόσο ώστε να ακυρώσεις το ταξίδι στην Σλοβενία και να πας Τεργέστη μόνο.
Θα σου πω όταν είναι για να με συμβουλεψεις!
Τεργέστη άν πας πήγαινε πρωί και γύρνα με το τελευταιο.
Και στείλε μου οπωσδήποτε να σου πω τα πάντα όλα.
Θα πάω 100%, έβγαλα το πρόγραμμά μου. Αν και οποτε θες στείλε μου τις γνώσεις σου. Θα μου είναι εξαιρετικά χρήσιμες.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:27.
- Otto Weininger
Έχεις π.μAlbrecht έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 17:41Θα πάω 100%, έβγαλα το πρόγραμμά μου. Αν και οποτε θες στείλε μου τις γνώσεις σου. Θα μου είναι εξαιρετικά χρήσιμες.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2019, 23:27.
Otto, στα συνορα με Σλοβενια παιζει μεγαλη καθυστερηση για ελεγχο ταυτοτητων κλπ; Θελω να προγραμματισω γυρο Σλοβενιας απο βορεια Ιταλια και ακουω οτι σε καθυστερουν πολυ, παρολο που ειναι στη Σενγκεν...
Winter is coming
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πριν 5 χρόνια μπηκα από Κροατία αρκετά γρήγορα και στην επιστροφή από Αυστρία το ι ίδιο γρήγορα πάντως.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Otto Weininger
Όχι ρε, ούτε καν. Εδώ δεν σε καθυστερούσαν παλιά, τώρα που δεν υπάρχει κανείς σχεδόν να τσεκάρει;

Εκτός και αν είσαι με αυτοκίνητο φουλ στα πράγματα και πέσεις σε μαλακα.
Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί παντού.
Τελικά η Λιουμπλιάνα ειναι η ομορφότερη πολη που εχω επισκεφτεί. Otto, είχα προγραμματίσει για Τεργέστη αλλα προτίμησα να μην το κουνήσω απ τη Σλοβενία.
Όσες μπύρες δεν ήπια όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα τις ήπια στο τριήμερο μου στην Λιουμπλιάνα κι αυτό γιατί υπήρχαν τόσα μέρη που μου φωναζαν "κάτσε και απόλαυσε τη θεα/ την ηρεμια/ τη φύση".
Η λίμνη Μπλεντ όνειρο κανονικό. Επέλεξα το δύσκολο μονοπάτι Ostrjica ή κάπως έτσι για να ανέβω στο ύψωμα που έχεις πιάτο όλη τη λίμνη. Δεος. Έκατσα καμια ώρα και απλά χάζευα. Είχα να το νιώσω αυτο απο τότε που απολαυσα τη νυχτερινη θεα του empire state building.
Φαγητό νόστιμο, άνθρωποι ευχαριστοι, περισσότερο γερμανοφερνουν παρα βαλκανοφερνουν. Τιμές σαν τις δικές μας μου φάνηκαν.
Ζάγκρεμπ τίποτα ιδιαίτερο. Αδιάφορη πόλη.
Όσες μπύρες δεν ήπια όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα τις ήπια στο τριήμερο μου στην Λιουμπλιάνα κι αυτό γιατί υπήρχαν τόσα μέρη που μου φωναζαν "κάτσε και απόλαυσε τη θεα/ την ηρεμια/ τη φύση".
Η λίμνη Μπλεντ όνειρο κανονικό. Επέλεξα το δύσκολο μονοπάτι Ostrjica ή κάπως έτσι για να ανέβω στο ύψωμα που έχεις πιάτο όλη τη λίμνη. Δεος. Έκατσα καμια ώρα και απλά χάζευα. Είχα να το νιώσω αυτο απο τότε που απολαυσα τη νυχτερινη θεα του empire state building.
Φαγητό νόστιμο, άνθρωποι ευχαριστοι, περισσότερο γερμανοφερνουν παρα βαλκανοφερνουν. Τιμές σαν τις δικές μας μου φάνηκαν.
Ζάγκρεμπ τίποτα ιδιαίτερο. Αδιάφορη πόλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
10 Αύγ 2024, 07:34
-
- 64 Απαντήσεις
- 4264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
22 Μαρ 2024, 00:55
-
-
Νέα δημοσίευση Το μυστήριο τριήμερο της ζωής μου.
από Εκτωρ » 08 Νοέμ 2023, 19:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 826 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Νοέμ 2023, 11:39
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 1516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
11 Ιούλ 2024, 17:58