Δομικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic1

Re: Δομικά Υλικά: 10 προσομοιωσεις σεισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 » 03 Σεπ 2024, 11:48

Λοξίας έγραψε:
03 Σεπ 2024, 11:41
seismic1 έγραψε:
03 Σεπ 2024, 11:25
stergiosbik έγραψε:
03 Σεπ 2024, 11:18

Δείξε τα πτυχία σου ρε παπατζη!
Δείξε τι αδειες έχεις βγάλει ρε παπατζη!
Τα πτυχία είναι κωλόχαρτα της τουαλέτας αν και έχω να σου δείξω. Πληρώνω όποιον μηχανικό καυλώσω και μου βγάζει άδεια. Υπάλληλός μου είναι ο μηχανικός.
Οι δημοσιεύσεις που έχω τα διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι τα χαρτιά που έχω. Και είμαι πτυχιούχος δομικών έργων με δικαίωμα υπογραφής στατικών. Παπατζής δεν είμαι Πελάτες δεν έχω. Και δεν έχω γιατί η συκοφαντία πάει σύννεφο.
Αυτό! Αυτό είναι που σε έχει φάει...τα ψέματα!
Να σταμάταγες λίγο τα ψέματα...αλλά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτά!

ΌΧΙ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δικαίωμα υπογραφής στατικών.

Το παλιό πτυχίο που είχες πάρει, δεν το ενεργοποίησες ποτέ και έτσι όταν η πολιτεία άλλαξε τους κανονισμούς, το πτυχίο σου έπαψε να ισχύει.
Η πολιτεία ΔΕΝ αναγνωρίζςει το παλιό σου πτυχίο.
Σας είχε δώσει το δικαίωμα να φοιτήσετε ώστε να πάρετε νέο πτυχίο, αλλά εσύ δεν το έκανες.
Οπότε, το παλιό σου πτυχίο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ πλέον.
Τα έχουμε πει δεκάδες φορές εδώ αλλά εσύ, μετά από λίγο καιρό, ξαναρχίζεις τα ψέματα!

Τα ψέματα σε έχουν καταστρέψει...
Για φέρε μου αυτή την απόφαση ρε ψεύτη συκοφάντη που μου κατασκευάζεις νόμους μόνος σου.
πάρε τους νόμους ψεύτη ούφο.
https://tee-kdth.gr/wp-content/uploads/ ... iomata.pdf

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 03 Σεπ 2024, 12:30

Το έχεις φέρει και ξαναφέρει αυτό το διάταγμα που είναι 50 χρόνων, ίσχυε για πριν 50 χρόνια και ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι δε ισχύει πλέον.
Εξ' άλλου, και στο έχουμε τονίσει δεκάδες φορές και εδώ και στο φόρουμ των μηχανικών που ρώταγες αν έχεις δικαίωμα στατικών και σου είπαν ξεκάθαρα ΟΧΙ!

Γράφει ξεκάθαρα:
  • Οι εγγραφέντες δια της υπ’
    αρ. Α63532/59 Δ/γής Υ.Δ.Ε.
    (σε ένα μόνο Πολ/κό γραφείο)
    μέχρι 20/5/1962 και οι
    επανεγγραφέντες το 1975.
Θα πρέπει να είχες θητεύσει σε γραφείο πολιτικού μηχανικού μέχρι το 1962 και να είχες κάνει επανεγγραφή μέχρι το 1975.
Εσύ δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά. Ούτε καν ενεργοπίησες το πτυχίο που είχες. Οπότε, είναι άχρηστο.
Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις τώρα, διότι εδώ και αρκετά χρόνια η πολιτεία κατάργησε την ειδικότητα "εργοδηγός δομικών έργων" και την αντικατέστησε με την ειδικότητα "Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής".
Η ειδικότητα αυτή χρειάζεται άλλες σπουδές που ΔΕΝ τις έχεις!
Μπες στο υπουργείο παιδείας και ξεστραβώσου...αν και νομίζω ότι τα ξέρεις όλα αυτά, αλλά το ψέμα είναι το καθημερινό φαγητό σου...

Συνεπώς, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δικαίωμα υπογραφής στατικών.
Το ίδιο σου είχαν αποδείξει και στα φόρα των μηχανικών.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 03 Σεπ 2024, 12:53

Λοξίας έγραψε:
03 Σεπ 2024, 12:30
Το έχεις φέρει και ξαναφέρει αυτό το διάταγμα που είναι 50 χρόνων, ίσχυε για πριν 50 χρόνια και ΔΕΝ καταλαβαίνεις ότι δε ισχύει πλέον.
Εξ' άλλου, και στο έχουμε τονίσει δεκάδες φορές και εδώ και στο φόρουμ των μηχανικών που ρώταγες αν έχεις δικαίωμα στατικών και σου είπαν ξεκάθαρα ΟΧΙ!

Γράφει ξεκάθαρα:
  • Οι εγγραφέντες δια της υπ’
    αρ. Α63532/59 Δ/γής Υ.Δ.Ε.
    (σε ένα μόνο Πολ/κό γραφείο)
    μέχρι 20/5/1962 και οι
    επανεγγραφέντες το 1975.
Θα πρέπει να είχες θητεύσει σε γραφείο πολιτικού μηχανικού μέχρι το 1962 και να είχες κάνει επανεγγραφή μέχρι το 1975.
Εσύ δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά. Ούτε καν ενεργοπίησες το πτυχίο που είχες. Οπότε, είναι άχρηστο.
Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις τώρα, διότι εδώ και αρκετά χρόνια η πολιτεία κατάργησε την ειδικότητα "εργοδηγός δομικών έργων" και την αντικατέστησε με την ειδικότητα "Τεχνικός Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής".
Η ειδικότητα αυτή χρειάζεται άλλες σπουδές που ΔΕΝ τις έχεις!
Μπες στο υπουργείο παιδείας και ξεστραβώσου...αν και νομίζω ότι τα ξέρεις όλα αυτά, αλλά το ψέμα είναι το καθημερινό φαγητό σου...

Συνεπώς, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ δικαίωμα υπογραφής στατικών.
Το ίδιο σου είχαν αποδείξει και στα φόρα των μηχανικών.
λυπήσου τον μην του πετάς Γεωπληροφορική απερίσκεπτα
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 03 Σεπ 2024, 13:22

Δεν έχει ανάγκη αυτός...
Έχει τρία ντοκτορά...στην γεωπληροφορική θα κολλήσει;
Το πολύ πολύ να πάρει και ένα τέταρτο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 03 Σεπ 2024, 18:13

seismic1 έγραψε:
03 Σεπ 2024, 10:57
αν δεν μου δώσουν άδεια θα φάνε μία μήνυση και θα τους κόψω τον κώλο.
εντελως για τα λουρια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 03 Σεπ 2024, 19:11

seismic1 έγραψε:
SpoilerShow
Δεν είπα ότι κατασκεύασα 100 σπίτια με την μέθοδό μου. Είπα και αν είχα τοποθετήσει την μέθοδό μου στα 100 σπίτια θα έπρεπε να γίνει μεγάλος σεισμός για να δούμε την αξία της.
Ξέρεις κάτι φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί κάπως πρέπει να γίνει κάποια αρχή. Αν δεν μου δώσουν άδεια τότε πως θα την τοποθετήσω?
Οπότε για να μου δώσουν άδεια κάνω κάτι απλό. Πειράματα θεωρεία μαθηματικά προσομοίωση δημοσιεύσεις.
Αν όλα αυτά δείχνουν ότι βοηθάνε το σπίτι στο σεισμό, αν δεν μου δώσουν άδεια θα φάνε μία μήνυση και θα τους κόψω τον κώλο.
Σιγά το καλσόν...θα σου φύγει κάνας πόντος...
Άντε ρε αρχιψευταρά τσάμπα μάγκα...όλο θα και θα και θα...
Για να σου θυμήσω τι έγραφες το 2015 στους 4 ΤΡΟΧΟΥΣ...

Εικόνα

https://forum.4troxoi.gr/topic/88299/no ... 5376892053

Τι έγινε; πέρασαν 9 χρόνια. Ακόμα δεν έχεις συγκαλέσει ένα συνέδριο με όλους τους ανώτατους επιστήμονες να τους κολλήσεις στον τοίχο;
Να τους ξεφτιλίσεις δημόσια; και μπροστά στην τηλεόραση;

Τελικά είσαι πολύ μεγάλο αρρωστάκι...

seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 » 03 Σεπ 2024, 21:19

Λοξίας έγραψε:
03 Σεπ 2024, 19:11
seismic1 έγραψε:
SpoilerShow
Δεν είπα ότι κατασκεύασα 100 σπίτια με την μέθοδό μου. Είπα και αν είχα τοποθετήσει την μέθοδό μου στα 100 σπίτια θα έπρεπε να γίνει μεγάλος σεισμός για να δούμε την αξία της.
Ξέρεις κάτι φάσκεις και αντιφάσκεις γιατί κάπως πρέπει να γίνει κάποια αρχή. Αν δεν μου δώσουν άδεια τότε πως θα την τοποθετήσω?
Οπότε για να μου δώσουν άδεια κάνω κάτι απλό. Πειράματα θεωρεία μαθηματικά προσομοίωση δημοσιεύσεις.
Αν όλα αυτά δείχνουν ότι βοηθάνε το σπίτι στο σεισμό, αν δεν μου δώσουν άδεια θα φάνε μία μήνυση και θα τους κόψω τον κώλο.

Εικόνα

Τι έγινε; πέρασαν 9 χρόνια. Ακόμα δεν έχεις συγκαλέσει ένα συνέδριο με όλους τους ανώτατους επιστήμονες να τους κολλήσεις στον τοίχο;

Είσαι μαλάκας πολύ μαλάκας. Δεν είμαι αναγκασμένος να σου πω τι έκανα

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 03 Σεπ 2024, 21:42

seismic1 έγραψε:
03 Σεπ 2024, 21:19
Λοξίας έγραψε:
seismic1 έγραψε:
SpoilerShow

Εικόνα

Τι να μου πεις ρε βαρώνε Μυνχάουζεν; Τι έκανες δηλαδή; Απολύτως τίποτε δεν έκανες.
Άλλη μια καυχησιολογία ήταν και αυτή, όπως δεκάδες άλλες επηρμένες βλακείες που έχεις ποστάρει.
Όλους ΘΑ τους ξεφτιλίσεις, όλους ΘΑ τους κολλήσεις στον τοίχο, όλους ΘΑ τους κάνεις ρεζίλι...
Μέχρι στιγμής και μετά από 16 χρόνια στην πιάτσα, αυτός που γίνεται μόνιμα ρεζίλι είσαι εσύ...
Τόσα χρόνια και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την πατέντα σου. Τόσα χρόνια και παρ' όλα τα ψέματά σου, τις καυχησιολογίες σου και τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ, δεν έχεις πάρει άδεια για να βάλεις την πατέντα σου ούτε καν σε ένα κοτέτσι...
Ρεζιλίκι μεγάλο, ε;

Το ξέρεις και σε τσούζει, αλλά τι άλλο να κάνεις;
Προτιμάς να σε φτύνουν και να λες ότι βρέχει...

Πολύ αρρωστάκι, πολύ λέμε...

seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 » 03 Σεπ 2024, 21:56

Λοξίας έγραψε:
03 Σεπ 2024, 21:42
seismic1 έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Εικόνα

Τι να μου πεις ρε βαρώνε Μυνχάουζεν; Τι έκανες δηλαδή; Απολύτως τίποτε δεν έκανες.
Άλλη μια καυχησιολογία ήταν και αυτή, όπως δεκάδες άλλες επηρμένες βλακείες που έχεις ποστάρει.
Όλους ΘΑ τους ξεφτιλίσεις, όλους ΘΑ τους κολλήσεις στον τοίχο, όλους ΘΑ τους κάνεις ρεζίλι...
Μέχρι στιγμής και μετά από 16 χρόνια στην πιάτσα, αυτός που γίνεται μόνιμα ρεζίλι είσαι εσύ...
Τόσα χρόνια και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για την πατέντα σου. Τόσα χρόνια και παρ' όλα τα ψέματά σου, τις καυχησιολογίες σου και τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ, δεν έχεις πάρει άδεια για να βάλεις την πατέντα σου ούτε καν σε ένα κοτέτσι...
Ρεζιλίκι μεγάλο, ε;

Το τι κάνω δεν σε αφορά.
Αν συνεχίσεις να με συκοφαντείς θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη για να προστατέψω τα πνευματικά δικαιώματα της διεθνής ευρεσιτεχνίας μου από την συκοφαντική δυσφήμηση που έχεις εξαπολύσει εδώ και χρόνια. Σταμάτα εδώ πριν είναι αργά. Δεν λέω τίποτα άλλο

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 03 Σεπ 2024, 22:15

seismic1 έγραψε:
03 Σεπ 2024, 21:56
Λοξίας έγραψε:
seismic1 έγραψε:
Ρεζιλίκι μεγάλο, ε;

Το τι κάνω δεν σε αφορά.
Αν συνεχίσεις να με συκοφαντείς θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη για να προστατέψω τα πνευματικά δικαιώματα της διεθνής ευρεσιτεχνίας μου από την συκοφαντική δυσφήμηση που έχεις εξαπολύσει εδώ και χρόνια. Σταμάτα εδώ πριν είναι αργά. Δεν λέω τίποτα άλλο
Πονηρόβλακα...
Αυτό που κάνω, είναι να αναδεικνύω τα ψέματά σου, τις καυχησιολογίες σου και τις επηρμένες παντόφλες που μας πετάς συνέχεια...

Για την πατέντα σου δεν ξέρω τίποτε και δεν μ' ενδιαφέρει να μάθω. Και δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να σου δείξω τα λάθη στην πατέντα σου, αφού δεν είμαι του αντικειμένου αυτού. Πολλοί μηχανικοί ομως, σου τα έχουν δείξει και αποδείξει. Αλλά εσένα σε καίει το ότι αποδεικνύω με βάση τα δικά σου γραπτά, ότι μας έχεις φλομώσει στο ψέμα...
Συνεπώς, άσε τις μαλακίες για συκοφαντική δυσφήμηση...

Μπορώ, όπως όλοι μας, να βγάζω λογικά συμπεράσματα και να σε ρωτάω για ποιον λόγο η πατέντα σου έχει πάει άπατη.
Για ποιον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την πατέντα σου εδώ και 16 χρόνια.
Αυτά είναι λογικά συμπεράσματα, οπότε κόψε τις παπαριές για συκοφαντική δυσφήμηση σε μένα...
Άντε να φοβερίσεις κάνα πιτσιρικά που σε κοροϊδεύει στον καφενέ όταν τους λές τις ίδιες παπαριές...
Αρρωστάκι...

seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 » 03 Σεπ 2024, 23:45

Λοξίας έγραψε:
03 Σεπ 2024, 22:15
seismic1 έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Ρεζιλίκι μεγάλο, ε;

Το τι κάνω δεν σε αφορά.
Πονηρόβλακα...
Αυτό που κάνω, είναι να αναδεικνύω τα ψέματά σου, τις καυχησιολογίες σου και τις επηρμένες παντόφλες που μας πετάς συνέχεια...

Για την πατέντα σου δεν ξέρω τίποτε και δεν μ' ενδιαφέρει να μάθω. Και δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να σου δείξω τα λάθη στην πατέντα σου, αφού δεν είμαι του αντικειμένου αυτού. Πολλοί μηχανικοί ομως, σου τα έχουν δείξει και αποδείξει. Αλλά εσένα σε καίει το ότι αποδεικνύω με βάση τα δικά σου γραπτά, ότι μας έχεις φλομώσει στο ψέμα...

Μπορώ, όπως όλοι μας, να βγάζω λογικά συμπεράσματα και να σε ρωτάω για ποιον λόγο η πατέντα σου έχει πάει άπατη.
Για ποιον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την πατέντα σου εδώ και 16 χρόνια.
Αυτά είναι λογικά συμπεράσματα, οπότε κόψε τις παπαριές για συκοφαντική δυσφήμηση σε μένα...
Άντε να φοβερίσεις κάνα πιτσιρικά που σε κοροϊδεύει στον καφενέ όταν τους λές τις ίδιες παπαριές...
Αρρωστάκι...
Ποια ψέματα ρε μαλάκα λέω. Εσύ ενώ είσαι έξω από την επιστήμη αυτή αμφισβητείς επιστήμονες παγκοσμίου κλάσεως που με υποστηρίζουν. Αμφισβητείς επιστημονικά περιοδικά προσομοιώσεις πειράματα. Αμφισβητείς διεθνή πατέντα η οποία για να την αποκτήσω πέρασε από συμπληγάδες αρμόδιων κριτών και με λες ψεύτη για τις προσπάθειες που έκανα να την προωθήσω. Αν αυτές δεν είναι συκοφαντίες τότε ποιες είναι?

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 04 Σεπ 2024, 10:21

seismic1 έγραψε:
03 Σεπ 2024, 23:45
Λοξίας έγραψε:
seismic1 έγραψε:
Το τι κάνω δεν σε αφορά.
Πονηρόβλακα...

Αρρωστάκι...
Ποια ψέματα ρε μαλάκα λέω.
Τα γνωστά...
Όπως το ότι ίδρυσες εταιρεία και έχεις στην δούλεψή σου τον Καρύδη και καμιά δεκαριά πολιτικούς μηχανικούς...
Όπως το ότι το ΤΕΕ σου έδωσε άδεια να τοποθετείς την πατέντα σου (το είχες πει στο φόρουμ των πολιτικών μηχανικών και σε έκραξαν)...
Όπως το ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηνών σε κάλεσε σε δεξίωση και σε παρουσίασε σε επιστήμονες...
Όπως το ότι είσαι σε συνεργασία με μεγάλη κατασκευαστική και όπου να 'ναι βγαίνεις στην πιάτσα (αυτό το έλεγες μέχρι πριν 2-3 χρόνια)...
Όπως το ότι βγάζεις στην αγορά μία ενεργειακή πατέντα που θα σβήσεις τον Ήλον Μασκ...
Όπως το ότι σε ηλικία 14 χρονών έχτισες μια πολυκατοικία στο Πασαλιμάνι...

Να θυμηθώ και άλλα, ρε βαρώνε του ψέματος και της καυχησιολογίας;

Κουτοπόνηρε καυχησιολόγε...άσε τις χοντρομαλακίες.
seismic1 έγραψε:
Εσύ ενώ είσαι έξω από την επιστήμη αυτή αμφισβητείς επιστήμονες παγκοσμίου κλάσεως που με υποστηρίζουν.
Για δείξε μου ποιον επιστήμονα παγκοσμίου κλάσεως αμφισβήτησα.

seismic1 έγραψε:
Αμφισβητείς επιστημονικά περιοδικά.
Λέω την πραγματικότητα. Είναι ανοιχτού τύπου περιοδικά και δεν έχουν το κύρος των σοβαρών επιστημονικών περιοδικών.
Απόδειξη: Για το paper που κατέθεσες και διαπραγματεύεται αντισεισμική τεχνολογία, έβαλαν κριτές έναν χημικό μηχανικό και έναν ψυχολόγο! Μεγαλύτερη γελοιότητα από μέρους τους και κοροϊδία προς εσένα δεν υπάρχει...αλλά εσύ καμαρώνεις!

seismic1 έγραψε:
Αμφισβητείς διεθνή πατέντα...
Δεν αμφισβήτησα την πατέντα σου, διότι δεν μπορώ να την κρίνω.
Με βάση την λογική, σε ρωτάω εδώ και κάμποσα χρόνια, για ποιον λόγο για την πατέντα σου, αφού είναι τόσο καταπληκτική, δεν έχει ενδιαφερθεί ΚΑΝΕΙΣ; Για ποιον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την πατέντα σου εδώ και 16 χρόνια;
Στο έγραψα και πιο πάνω και στο γράφω εδώ και χρόνια...
Και η απάντησή σου είναι ότι σε φοβούνται...τόσο ηλίθια απάντηση δεν μπορεί να δώσει ούτε ο μεγαλύτερος βλάκας της ανθρωπότητας...

Κόψε λοιπόν τις μαλακίες για συκοφαντίες (το έχεις ξανακάνει και σε ξέχεσα πατόκορφα)...
Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, να βλέπεις τηλεόραση και να μη μας διαβάζεις...
Αλλιώς, τράβα στα δικαστήρια να γελάσουμε λιγάκι...

seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 » 04 Σεπ 2024, 10:49

Λοξίας έγραψε:
04 Σεπ 2024, 10:21
seismic1 έγραψε:
Λοξίας έγραψε:

Πονηρόβλακα...

Αρρωστάκι...
Ποια ψέματα ρε μαλάκα λέω.
Τα γνωστά...
Όπως το ότι ίδρυσες εταιρεία και έχεις στην δούλεψή σου τον Καρύδη και καμιά δεκαριά πολιτικούς μηχανικούς...
Όπως το ότι το ΤΕΕ σου έδωσε άδεια να τοποθετείς την πατέντα σου (το είχες πει στο φόρουμ των πολιτικών μηχανικών και σε έκραξαν)...
Όπως το ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηνών σε κάλεσε σε δεξίωση και σε παρουσίασε σε επιστήμονες...
Όπως το ότι είσαι σε συνεργασία με μεγάλη κατασκευαστική και όπου να 'ναι βγαίνεις στην πιάτσα (αυτό το έλεγες μέχρι πριν 2-3 χρόνια)...
Όπως το ότι βγάζεις στην αγορά μία ενεργειακή πατέντα που θα σβήσεις τον Ήλον Μασκ...
Όπως το ότι σε ηλικία 14 χρονών έχτισες μια πολυκατοικία στο Πασαλιμάνι...

Να θυμηθώ και άλλα, ρε βαρώνε του ψέματος και της καυχησιολογίας;

Κουτοπόνηρε καυχησιολόγε...άσε τις χοντρομαλακίες.
seismic1 έγραψε:
Εσύ ενώ είσαι έξω από την επιστήμη αυτή αμφισβητείς επιστήμονες παγκοσμίου κλάσεως που με υποστηρίζουν.
Για δείξε μου ποιον επιστήμονα παγκοσμίου κλάσεως αμφισβήτησα.

seismic1 έγραψε:
Αμφισβητείς επιστημονικά περιοδικά.
Λέω την πραγματικότητα. Είναι ανοιχτού τύπου περιοδικά και δεν έχουν το κύρος των σοβαρών επιστημονικών περιοδικών.
Απόδειξη: Για το paper που κατέθεσες και διαπραγματεύεται αντισεισμική τεχνολογία, έβαλαν κριτές έναν χημικό μηχανικό και έναν ψυχολόγο! Μεγαλύτερη γελοιότητα από μέρους τους και κοροϊδία προς εσένα δεν υπάρχει...αλλά εσύ καμαρώνεις!

seismic1 έγραψε:
Αμφισβητείς διεθνή πατέντα...
Δεν αμφισβήτησα την πατέντα σου, διότι δεν μπορώ να την κρίνω.
Με βάση την λογική, σε ρωτάω εδώ και κάμποσα χρόνια, για ποιον λόγο για την πατέντα σου, αφού είναι τόσο καταπληκτική, δεν έχει ενδιαφερθεί ΚΑΝΕΙΣ; Για ποιον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την πατέντα σου εδώ και 16 χρόνια;
Στο έγραψα και πιο πάνω και στο γράφω εδώ και χρόνια...
Και η απάντησή σου είναι ότι σε φοβούνται...τόσο ηλίθια απάντηση δεν μπορεί να δώσει ούτε ο μεγαλύτερος βλάκας της ανθρωπότητας...

Κόψε λοιπόν τις μαλακίες για συκοφαντίες (το έχεις ξανακάνει και σε ξέχεσα πατόκορφα)...
Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, να βλέπεις τηλεόραση και να μη μας διαβάζεις...
Αλλιώς, τράβα στα δικαστήρια να γελάσουμε λιγάκι...
Ποτέ δεν είπα ότι έχω στην δούλεψή μου τον Π. Καρύδη
Είπα ότι συνεργάζομαι και ότι με βοηθάει χωρίς πληρωμή
Έχουμε μια φιλική σχέση. Είναι ψέμα αυτό για εσένα?
Και όλα τα άλλα είναι αλήθεια.
Είμαι σοβαρός άνθρωπος με κύρος όχι ψεύτης σαν εσένα.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 04 Σεπ 2024, 11:43

Ναι ναι...εσύ δεν έχεις πει ποτέ ότι ο Καρύδης δουλεύει για σένα στην εταιρεία που ίδρυσες και όλα τα άλλα είναι αλήθεια...

Όπως το ότι έδωσες την άδεια στον Καρύδη και αυτός τοπθετεί την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο (που όμως ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ποιό είναι)...
Αυτό δεν ήταν ψέμα! Αλήθεια ήταν, έτσι; Τότε θα μας δείξεις το μεγάλο δημόσιο έργο στο οποίο ο Καρύδης τοποθέτησε την πατέντα σου;
Αλλά ξέρω τι θα πεις..."την τελευταία στιγμή το κατεστημένο που σε φοβάται κατάφερε να ακυρώσει την σύμβαση"...

Αλλά και το παρακάτω, αλήθεια είναι...
seismic έγραψε:
27 Αύγ 2023, 14:41
Μάθε ότι η Ελλάδα ( φορέας του κράτους ) εξετάζει την πατέντα μου.
Δεύτερον Γίνονται σχέδια με την πατέντα μου αυτή την στιγμή που μιλάμε για ένα έργο πολλών εκατομμυρίων που αφορά την ενέργεια και έκανα το σχέδιο του έργου εγώ και είναι σε γραφείο μελετών για τα στατικά. Μου το ζήτησε Αμερικάνικη εταιρεία.
Αλήθεια δεν είναι και αυτό; Μόλις πριν ένα χρόνο μας το είπες...
Κατά τ' άλλα, εσύ είσαι σοβαρός κύριος και δεν λες ποτέ μπαρούφες...

Πόσο φαντασμένος και ψωνισμένος ψεύτης είσαι ρε αρρωστάκι;
Θα πρέπει να σπάνε μεγάλη πλάκα στον καφενέ ου συγχωριανοί σου...
Ειδικά όταν καυχιέσαι πως βγάζεις στην αγορά μία ενεργειακή πατέντα και θα κλείσεις τον Ήλον Μασκ...

seismic1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic1 » 04 Σεπ 2024, 12:38

Λοξίας έγραψε:
04 Σεπ 2024, 11:43
Ναι ναι...εσύ δεν έχεις πει ποτέ ότι ο Καρύδης δουλεύει για σένα στην εταιρεία που ίδρυσες και όλα τα άλλα είναι αλήθεια...

Όπως το ότι έδωσες την άδεια στον Καρύδη και αυτός τοπθετεί την πατέντα σου σε ένα μεγάλο δημόσιο έργο (που όμως ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ποιό είναι)...
Αυτό δεν ήταν ψέμα! Αλήθεια ήταν, έτσι; Τότε θα μας δείξεις το μεγάλο δημόσιο έργο στο οποίο ο Καρύδης τοποθέτησε την πατέντα σου;
Αλλά ξέρω τι θα πεις..."την τελευταία στιγμή το κατεστημένο που σε φοβάται κατάφερε να ακυρώσει την σύμβαση"...

Αλλά και το παρακάτω, αλήθεια είναι...
seismic έγραψε:
27 Αύγ 2023, 14:41
Μάθε ότι η Ελλάδα ( φορέας του κράτους ) εξετάζει την πατέντα μου.
Δεύτερον Γίνονται σχέδια με την πατέντα μου αυτή την στιγμή που μιλάμε για ένα έργο πολλών εκατομμυρίων που αφορά την ενέργεια και έκανα το σχέδιο του έργου εγώ και είναι σε γραφείο μελετών για τα στατικά. Μου το ζήτησε Αμερικάνικη εταιρεία.
Αλήθεια δεν είναι και αυτό; Μόλις πριν ένα χρόνο μας το είπες...
Κατά τ' άλλα, εσύ είσαι σοβαρός κύριος και δεν λες ποτέ μπαρούφες...

Πόσο φαντασμένος και ψωνισμένος ψεύτης είσαι ρε αρρωστάκι;
Θα πρέπει να σπάνε μεγάλη πλάκα στον καφενέ ου συγχωριανοί σου...
Ειδικά όταν καυχιέσαι πως βγάζεις στην αγορά μία ενεργειακή πατέντα και θα κλείσεις τον Ήλον Μασκ...
Θα σου κάνω μια ερώτηση. Γιατί σε όποιο φόρουμ γράφω ερευνάς τι γράφω?
Ποιος είναι ο σκοπός σου που παρακολουθεις αυτά που λέω και γράφω?
Δουλεύεις για τους ανταγωνιστές μου με σκοπό να σταματάει ότι πάω να αρχίσω?
Ή το κάνεις για να δείξεις πόσο μαλάκας είσαι?

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών