seismic1 έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 23:45
Λοξίας έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 22:15
seismic1 έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:56
Το τι κάνω δεν σε αφορά.
Αν συνεχίσεις να με συκοφαντείς θα απευθυνθώ στην δικαιοσύνη για να προστατέψω τα πνευματικά δικαιώματα της διεθνής ευρεσιτεχνίας μου από την συκοφαντική δυσφήμηση που έχεις εξαπολύσει εδώ και χρόνια. Σταμάτα εδώ πριν είναι αργά. Δεν λέω τίποτα άλλο
Πονηρόβλακα...
Αυτό που κάνω, είναι να αναδεικνύω τα ψέματά σου, τις καυχησιολογίες σου και τις επηρμένες παντόφλες που μας πετάς συνέχεια...
Για την πατέντα σου δεν ξέρω τίποτε και δεν μ' ενδιαφέρει να μάθω. Και δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να σου δείξω τα λάθη στην πατέντα σου, αφού δεν είμαι του αντικειμένου αυτού. Πολλοί μηχανικοί ομως, σου τα έχουν δείξει και αποδείξει. Αλλά εσένα σε καίει το ότι αποδεικνύω με βάση τα δικά σου γραπτά, ότι μας έχεις φλομώσει στο ψέμα...
Συνεπώς, άσε τις μαλακίες για συκοφαντική δυσφήμηση...
Μπορώ, όπως όλοι μας, να βγάζω λογικά συμπεράσματα και να σε ρωτάω για ποιον λόγο η πατέντα σου έχει πάει άπατη.
Για ποιον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την πατέντα σου εδώ και 16 χρόνια.
Αυτά είναι λογικά συμπεράσματα, οπότε κόψε τις παπαριές για συκοφαντική δυσφήμηση σε μένα...
Άντε να φοβερίσεις κάνα πιτσιρικά που σε κοροϊδεύει στον καφενέ όταν τους λές τις ίδιες παπαριές...
Αρρωστάκι...
Ποια ψέματα ρε μαλάκα λέω.
Τα γνωστά...
Όπως το ότι ίδρυσες εταιρεία και έχεις στην δούλεψή σου τον Καρύδη και καμιά δεκαριά πολιτικούς μηχανικούς...
Όπως το ότι το ΤΕΕ σου έδωσε άδεια να τοποθετείς την πατέντα σου (το είχες πει στο φόρουμ των πολιτικών μηχανικών και σε έκραξαν)...
Όπως το ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηνών σε κάλεσε σε δεξίωση και σε παρουσίασε σε επιστήμονες...
Όπως το ότι είσαι σε συνεργασία με μεγάλη κατασκευαστική και όπου να 'ναι βγαίνεις στην πιάτσα (αυτό το έλεγες μέχρι πριν 2-3 χρόνια)...
Όπως το ότι βγάζεις στην αγορά μία ενεργειακή πατέντα που θα σβήσεις τον Ήλον Μασκ...
Όπως το ότι σε ηλικία 14 χρονών έχτισες μια πολυκατοικία στο Πασαλιμάνι...
Να θυμηθώ και άλλα, ρε βαρώνε του ψέματος και της καυχησιολογίας;
Κουτοπόνηρε καυχησιολόγε...άσε τις χοντρομαλακίες.
Εσύ ενώ είσαι έξω από την επιστήμη αυτή αμφισβητείς επιστήμονες παγκοσμίου κλάσεως που με υποστηρίζουν.
Για δείξε μου ποιον επιστήμονα παγκοσμίου κλάσεως αμφισβήτησα.
Αμφισβητείς επιστημονικά περιοδικά.
Λέω την πραγματικότητα. Είναι ανοιχτού τύπου περιοδικά και δεν έχουν το κύρος των σοβαρών επιστημονικών περιοδικών.
Απόδειξη: Για το paper που κατέθεσες και διαπραγματεύεται αντισεισμική τεχνολογία, έβαλαν κριτές έναν χημικό μηχανικό και έναν ψυχολόγο! Μεγαλύτερη γελοιότητα από μέρους τους και κοροϊδία προς εσένα δεν υπάρχει...αλλά εσύ καμαρώνεις!
Αμφισβητείς διεθνή πατέντα...
Δεν αμφισβήτησα την πατέντα σου, διότι δεν μπορώ να την κρίνω.
Με βάση την λογική, σε ρωτάω εδώ και κάμποσα χρόνια, για ποιον λόγο για την πατέντα σου, αφού είναι τόσο καταπληκτική, δεν έχει ενδιαφερθεί ΚΑΝΕΙΣ; Για ποιον λόγο δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για την πατέντα σου εδώ και 16 χρόνια;
Στο έγραψα και πιο πάνω και στο γράφω εδώ και χρόνια...
Και η απάντησή σου είναι ότι σε φοβούνται...τόσο ηλίθια απάντηση δεν μπορεί να δώσει ούτε ο μεγαλύτερος βλάκας της ανθρωπότητας...
Κόψε λοιπόν τις μαλακίες για συκοφαντίες (το έχεις ξανακάνει και σε ξέχεσα πατόκορφα)...
Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, να βλέπεις τηλεόραση και να μη μας διαβάζεις...
Αλλιώς, τράβα στα δικαστήρια να γελάσουμε λιγάκι...