Τα "φώτα" σας παρακαλώ
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Τα "φώτα" σας παρακαλώ
Μια αλεπού την είχαν κρεμάσει από ένα δέντρο και τη χτυπούσαν. Όταν ρωτήθηκε πως τα περνάει, απάντησε : καλύτερα από σώγαμπρος.
Πας σώγαμπρος; Ούτε ψύλλος στο κόρφο σου. Κουράγιο.
Πως το έκανες αυτό;enterprise-psi έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 14:16Από πέρυσι έτσι το έχω , έρχονται τρεις έναντι και ένας εκκαθαριστικος
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εξήγησα πιο πριν τι παίζει. Επίσης σε 2 χρόνια θα κατέβουμε να μείνουμε Ζάκυνθο σε δικό μου σπίτι (και αυτό το οποίο αναφέρομαι θα νοικιαστεί)ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 14:27Μια αλεπού την είχαν κρεμάσει από ένα δέντρο και τη χτυπούσαν. Όταν ρωτήθηκε πως τα περνάει, απάντησε : καλύτερα από σώγαμπρος.
Αυτό το σπίτι είναι κατά το ήμισυ της κυρας αφού είχε προικοδοτηση κάποια (πολλά) δεκάδες χιλιάρικα και προτιμώ αυτό με 2 πάρκινγκ εντός συγκροτήματος, 2 μπαλκόνια εκ των οποίων το ένα 55 τετραγωνικά, με αυτόνομη θέρμανση, υπερσύγχρονο και χωρίς νοίκι από το χωρίς πάρκινγκ, του '85, κεντρική θέρμανση, με μικρά μπαλκονάκια, συν 500 ευρώ νοικι.
Μάλλον εσείς ξέρετε καλύτερα.
Επίσης ο αδελφός μου είναι κι αυτός "σωγαμπρος" και την ποιότητα ζωής του θα την ζηλευατε αρκετοί από δω μέσα (συμπεριλαμβανομένου και εμού) οπότε τις εξυπνάδες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας.
Μαθετε να διαλέγετε γυναικες/οικογένειες αυτών, διότι αν είστε κακοι σωγαμπροι φταίτε εσείς και όχι τα πεθερικά σας.
Μείνετε στο θέμα του νήματος και αφήστε τις εξυπναδιτσες, δεν είναι όλοι μαλακες σαν τους σωγαμπρους που ξέρετε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Δημοκρατικός
Γυναίκα χωρίς προίκα θα πάρεις μόνο αν είναι 20+ χρόνια νεότερη καλλονή.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Πως τους πετσοκοψες έτσι βρε Πτολεμαίε.Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 16:55Εξήγησα πιο πριν τι παίζει. Επίσης σε 2 χρόνια θα κατέβουμε να μείνουμε Ζάκυνθο σε δικό μου σπίτι (και αυτό το οποίο αναφέρομαι θα νοικιαστεί)ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 14:27Μια αλεπού την είχαν κρεμάσει από ένα δέντρο και τη χτυπούσαν. Όταν ρωτήθηκε πως τα περνάει, απάντησε : καλύτερα από σώγαμπρος.
Αυτό το σπίτι είναι κατά το ήμισυ της κυρας αφού είχε προικοδοτηση κάποια (πολλά) δεκάδες χιλιάρικα και προτιμώ αυτό με 2 πάρκινγκ εντός συγκροτήματος, 2 μπαλκόνια εκ των οποίων το ένα 55 τετραγωνικά, με αυτόνομη θέρμανση, υπερσύγχρονο και χωρίς νοίκι από το χωρίς πάρκινγκ, του '85, κεντρική θέρμανση, με μικρά μπαλκονάκια, συν 500 ευρώ νοικι.
Μάλλον εσείς ξέρετε καλύτερα.
Επίσης ο αδελφός μου είναι κι αυτός "σωγαμπρος" και την ποιότητα ζωής του θα την ζηλευατε αρκετοί από δω μέσα (συμπεριλαμβανομένου και εμού) οπότε τις εξυπνάδες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας.
Μαθετε να διαλέγετε γυναικες/οικογένειες αυτών, διότι αν είστε κακοι σωγαμπροι φταίτε εσείς και όχι τα πεθερικά σας.
Μείνετε στο θέμα του νήματος και αφήστε τις εξυπναδιτσες, δεν είναι όλοι μαλακες σαν τους σωγαμπρους που ξέρετε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
Ε μα. Και η πλάκα είναι ότι έτσι και κάνω καμιά (μαλακισμενη) brutaλιά του στυλ, να την παρατήσω την κοπέλα, θα φουνταρει διότι με αγαπάει υπερβολικά υπερβολικά (δεν το έγραψα 2 φορές από λάθος).
Η φάση είναι ότι το κορίτσι έχει ήδη άλλο σπίτι δικό της και όταν φύγαμε από Ζάκυνθο να έρθουμε Αθήνα είπα από μέσα μου "καλύτερα να νοικιάσουμε ένα σπίτι να μην νιώθω και υποχρεωμένος στους δικούς της".
Μιλάμε όμως για πεθερικά "τρελοκομείο" οι οποίοι συνέβαλαν μεν στην αγορά του καινούργιου αλλά τον ουσιαστικό λόγο τον έχει η κυρά. Εντω μεταξυ αφού θα πάμε κάποια στιγμή στο δικό μου στη Ζάκυνθο για ποιο σωγαμπριλικι μιλάμε;
Μπορεί οι εδώ μπρουταλες να έχουν δίκιο για άλλες περιπτώσεις όμως εγώ ξεκαθάρισα από το 2ο κιόλας ποστ μου ότι δεν είναι με την καμία μια τέτοια περίπτωση.
Εσύ την αγαπάς υπερβολικά;Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 17:37Ε μα. Και η πλάκα είναι ότι έτσι και κάνω καμιά (μαλακισμενη) brutaλιά του στυλ, να την παρατήσω την κοπέλα, θα φουνταρει διότι με αγαπάει υπερβολικά υπερβολικά (δεν το έγραψα 2 φορές από λάθος).
Η φάση είναι ότι το κορίτσι έχει ήδη άλλο σπίτι δικό της και όταν φύγαμε από Ζάκυνθο να έρθουμε Αθήνα είπα από μέσα μου "καλύτερα να νοικιάσουμε ένα σπίτι να μην νιώθω και υποχρεωμένος στους δικούς της".
Μιλάμε όμως για πεθερικά "τρελοκομείο" οι οποίοι συνέβαλαν μεν στην αγορά του καινούργιου αλλά τον ουσιαστικό λόγο τον έχει η κυρά. Εντω μεταξυ αφού θα πάμε κάποια στιγμή στο δικό μου στη Ζάκυνθο για ποιο σωγαμπριλικι μιλάμε;
Μπορεί οι εδώ μπρουταλες να έχουν δίκιο για άλλες περιπτώσεις όμως εγώ ξεκαθάρισα από το 2ο κιόλας ποστ μου ότι δεν είναι με την καμία μια τέτοια περίπτωση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
Ναι βρε, δεν είναι χαζοβιόλα, είναι ένα καπατσο διαολοκαλτσακι. Επίσης είμαι της άποψης ότι "αν κάτι με αγαπάει πολύ, μου αρκεί".Naida έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 17:38Εσύ την αγαπάς υπερβολικά;Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 17:37Ε μα. Και η πλάκα είναι ότι έτσι και κάνω καμιά (μαλακισμενη) brutaλιά του στυλ, να την παρατήσω την κοπέλα, θα φουνταρει διότι με αγαπάει υπερβολικά υπερβολικά (δεν το έγραψα 2 φορές από λάθος).
Το λέω γιατί πέρυσι με είχε ρωτήσει "αν είχες το δίλημμα σε ένα γκρεμό να σώσεις αυτή που αγαπάς πολύ ή αυτή που σε αγαπάει πολύ, ποια θα διάλεγες;"
και της απάντησα "πανεύκολη ερώτηση, φυσικά αυτή που με αγαπάει πολυ"
Έτσι μπράβοΠτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 17:45Ναι βρε, δεν είναι χαζοβιόλα, είναι ένα καπατσο διαολοκαλτσακι. Επίσης είμαι της άποψης ότι "αν κάτι με αγαπάει πολύ, μου αρκεί".Naida έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 17:38Εσύ την αγαπάς υπερβολικά;Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 17:37
Ε μα. Και η πλάκα είναι ότι έτσι και κάνω καμιά (μαλακισμενη) brutaλιά του στυλ, να την παρατήσω την κοπέλα, θα φουνταρει διότι με αγαπάει υπερβολικά υπερβολικά (δεν το έγραψα 2 φορές από λάθος).
Το λέω γιατί πέρυσι με είχε ρωτήσει "αν είχες το δίλημμα σε ένα γκρεμό να σώσεις αυτή που αγαπάς πολύ ή αυτή που σε αγαπάει πολύ, ποια θα διάλεγες;"
και της απάντησα "πανεύκολη ερώτηση, φυσικά αυτή που με αγαπάει πολυ"
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Εσύ για κάλο και κακό, έχε ένα σακ-βουαγιάζ έτοιμο, με τα απαραίτητα βρε αδερφέ. Μην τρέχεις την τελευταία στιγμή.
- Πτολεμαίος
Αυτό το πράγμα να σας εξηγούν τι παίζει και σεις να επιμενετε στο χαβά σας είναι απλά απίστευτο.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 18:09Εσύ για κάλο και κακό, έχε ένα σακ-βουαγιάζ έτοιμο, με τα απαραίτητα βρε αδερφέ. Μην τρέχεις την τελευταία στιγμή.
Ρε πείτε χρεώσεις, τιμοκατάλογο, τι πληρώνετε, τι πληρώνατε και τα συναφή μπας και βγάλω μια άκρη και αφήστε τα κουραφέξαλα μωρέ, μας βλέπουνε.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
Δεν το είχα δει καθόλου. Σε ευχαριστώ πολύ!ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 18:54Μπαίνεις εδώ (θέλει εγγραφή) --> Οι λογαριασμοί μου --> Μηνιαίος λογαριασμόςNaida έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 15:40Πως το έκανες αυτό;enterprise-psi έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 14:16
Από πέρυσι έτσι το έχω , έρχονται τρεις έναντι και ένας εκκαθαριστικος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κράτα και μία πισινή ότι μπορεί να έχεις λάθος βρε Ασέβαστε. Οι άνθρωποι πήγαν για να πληρώνουν λιγότερα και πλήρωναν περισσότερα. Με τον δημοσιευμένο τιμοκατάλογο. Πώς συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Πχ.
https://www.euro2day.gr/specials/opinio ... oys-r.html
τι ειναι το κατι τετοιο που συμβαινει;stavmanr έγραψε: ↑25 Ιούλ 2020, 21:09Κράτα και μία πισινή ότι μπορεί να έχεις λάθος βρε Ασέβαστε. Οι άνθρωποι πήγαν για να πληρώνουν λιγότερα και πλήρωναν περισσότερα. Με τον δημοσιευμένο τιμοκατάλογο. Πώς συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Πχ.
https://www.euro2day.gr/specials/opinio ... oys-r.html
στο λινκ ειναι απλα ενα αρθρο που λεει οτι πρεπει να διαβαζεις τον τιμοκαταλογο πριν "ψωνισεις"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από neon imposter
16 Μαρ 2023, 14:23
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ ένα Ban
από 20--- » 17 Οκτ 2024, 15:17 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
23 Οκτ 2024, 16:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ το σκοτάδι σας
από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου » 16 Μαρ 2023, 14:28 » σε Μουσική - 33 Απαντήσεις
- 1164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
20 Σεπ 2024, 06:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γωνιακός τροχός - τα φώτα σας.
από Allah » 14 Οκτ 2024, 17:30 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 0 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
14 Οκτ 2024, 17:30
-