Κουζίνα-help
- kongrosian
Re: Κουζίνα-help
μια χαρά λειτουργικό είναι και μάλιστα για 2 άτομα, με προδιαγραφές ταβέρνας. ένας λάντζα κι ένας μάγειρας. δεξιά από την κουζίνα έχει και τεράστιο πάγκο να κάνεις προετοιμασία. μια χαρά είναι.
πόσο θα κόστιζε να μου φτιάξεις και μένα την κουζίνα κάπως έτσι; έχω τον μισό χώρο απ' αυτό.
πόσο θα κόστιζε να μου φτιάξεις και μένα την κουζίνα κάπως έτσι; έχω τον μισό χώρο απ' αυτό.
Σε ευχαριστώ! Υπάρχει και πλυντήριο πιάτων κάτω δεξιά από τον νεροχύτη. Είναι λειτουργική δεν υπάρχει πρόβλημα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:46Φανταστική η κουζίνα! Χίλια μπράβο. Το μοναδικό μειονέκτημα για μένα, ( σαν νοικοκυρά πάντα..),είναι πως ο νεροχύτης βρίσκεται μακρυά απ'την εστία. Οπότε πρέπει η σύζυγος να μεταφέρει στην κατσαρόλα ή στο φούρνο, τα πλυμμένα προϊόντα, τα ψιλοκομμένα, ό,τι τέλος πάντων έχει, με αποτέλεσμα να γίνει το ''σώσε'' στο πάτωμα από υπολείμματα. Συμπερασματικά, έχει να σφουγγαρίσει στο καπάκι.
Αυτά όμως λύνονται και συγχαρητήρια και πάλι για την καλή δουλειά!
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Πάντως αν θες να με παντρευτείς δέχομαι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ την έκανα μόνος μου και μου στοίχισε 1000 ευρώ τα υλικά και 2500 τα ντουλάπια που μου έκανε ο μαραγκός.kongrosian έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:53μια χαρά λειτουργικό είναι και μάλιστα για 2 άτομα, με προδιαγραφές ταβέρνας. ένας λάντζα κι ένας μάγειρας. δεξιά από την κουζίνα έχει και τεράστιο πάγκο να κάνεις προετοιμασία. μια χαρά είναι.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:54Σε ευχαριστώ! Υπάρχει και πλυντήριο πιάτων κάτω δεξιά από τον νεροχύτη. Είναι λειτουργική δεν υπάρχει πρόβλημα.Πασιφάη έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:46Φανταστική η κουζίνα! Χίλια μπράβο. Το μοναδικό μειονέκτημα για μένα, ( σαν νοικοκυρά πάντα..),είναι πως ο νεροχύτης βρίσκεται μακρυά απ'την εστία. Οπότε πρέπει η σύζυγος να μεταφέρει στην κατσαρόλα ή στο φούρνο, τα πλυμμένα προϊόντα, τα ψιλοκομμένα, ό,τι τέλος πάντων έχει, με αποτέλεσμα να γίνει το ''σώσε'' στο πάτωμα από υπολείμματα. Συμπερασματικά, έχει να σφουγγαρίσει στο καπάκι.
Αυτά όμως λύνονται και συγχαρητήρια και πάλι για την καλή δουλειά!

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Δεν με πειράζει. Βάλε τζιν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μακάρι να ήμουν νέος
Αν είναι δικό σου το σπίτι, δεν με πειράζει αν είσαι και πολύ μεγάλος.
SpoilerShow
Αστειεύομαι έτσι 

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
το άσπρο πλαίσιο γύρω από τα ντουλάπια, το ψυγείο και πάνω στον πάγκο, τι υλικό είναι;seismic έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:59Εγώ την έκανα μόνος μου και μου στοίχισε 1000 ευρώ τα υλικά και 2500 τα ντουλάπια που μου έκανε ο μαραγκός.kongrosian έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:53μια χαρά λειτουργικό είναι και μάλιστα για 2 άτομα, με προδιαγραφές ταβέρνας. ένας λάντζα κι ένας μάγειρας. δεξιά από την κουζίνα έχει και τεράστιο πάγκο να κάνεις προετοιμασία. μια χαρά είναι.
Είναι πλάκα από οπλισμένο σκυρόδεμα ότι είναι οριζόντιο, και χτίσιμο με 5 εκατοστά πορομπετόν YTONG ότι είναι κάθετο.kongrosian έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 13:11το άσπρο πλαίσιο γύρω από τα ντουλάπια, το ψυγείο και πάνω στον πάγκο, τι υλικό είναι;seismic έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:59Εγώ την έκανα μόνος μου και μου στοίχισε 1000 ευρώ τα υλικά και 2500 τα ντουλάπια που μου έκανε ο μαραγκός.kongrosian έγραψε: ↑20 Μάιος 2023, 12:53μια χαρά λειτουργικό είναι και μάλιστα για 2 άτομα, με προδιαγραφές ταβέρνας. ένας λάντζα κι ένας μάγειρας. δεξιά από την κουζίνα έχει και τεράστιο πάγκο να κάνεις προετοιμασία. μια χαρά είναι.
Μετά σοβά με κόλλα πλακιδίων και δίχτυ, και τελικά επικαλύπτονται όλα με τσιμεντοκονία πατητή.
Τελικό στρώμα δύο στρώσεις βερνίκι τσιμεντοκονίας δύο συστατικών.
Να είσαι καλά!

.
Η Χτιστή κουζίνα είναι η καλύτερη η απλούστερη και η οικονομικότερη.....
Χτίζοντας τον απλό σκελετό απο ελαφρομπετόν αξιας 200 €.....και μια στρώση πλακάκια για τον πάγκο.....αξιας 200 €
μένουν μόνο τα πορτάκια και ραφάκια.....και ενα βαψιματάκι.....
.

.

.
Η Χτιστή κουζίνα είναι η καλύτερη η απλούστερη και η οικονομικότερη.....
Χτίζοντας τον απλό σκελετό απο ελαφρομπετόν αξιας 200 €.....και μια στρώση πλακάκια για τον πάγκο.....αξιας 200 €
μένουν μόνο τα πορτάκια και ραφάκια.....και ενα βαψιματάκι.....
.

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αντί για βάψιμο το οποίο λερώνετε συνέχεια και πλακάκια των οποίων λερώνονται οι αρμοί, το περνάς μια τσιμεντοκονία και δύο στρώσεις λούστρο γυαλιστερό δύο συστατικών και δεν ξανά βάφεις ούτε λερώνεται από δύσκολους λεκέδες που δεν φεύγουν όπως είναι το λάδι και η ντομάτα. Είναι και πιο φθηνό και εύκολο από τα πλακάκια. Εκτός αν πάνω στον πάγκο τοποθετήσεις γυαλιστερά μεγάλα πλακάκια διαστάσεως 70Χ1,50 cm όπως έκανα σε αυτό το τραπέζι από σκυρόδεμα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
13 Μαρ 2024, 16:47
-