Κανονικος.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:48Ο διακόπτης είναι κανονικός ή dimmer ;stergiosbik έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:40Για να μην ανοιγω νεο νημα,ρωταω εδω.
Εχω ενα φωτιστικο που παιρνει λαμπες αλογονου,πιο συγκεκριμενα R7S 78mmm,και μου τις καιει συνεχεια!
Ειτε led,ειτε τις κλασσικες,τις αλλαζει τον αδοξαστο!
Καθε 2-2,5μηνες θα καψει σιγουρα μια και μετα απο λιγο την αλλη.
Βαρεθηκα να αλλαζω λαμπες!
Η χρηση δεν ειναι επαγγελματικη.Οικιακη σε χωρο που θα αναψει το πολυ 10 φορες την ημερα για 3-4 λεπτα.
Τι στο διαολο μπορει να φταιει;
Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
-
Re: Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, για το σπίτι, τον κήπο, το ερασιτεχνικό εργαστήριο.
Ε τότε ή το φωτιστικό φταίει ή η μάρκα από τις λάμπες , και αν έχεις δοκιμάσει ήδη διαφορετικές μάρκες , αντε βρες το τώρα......stergiosbik έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:49Κανονικος.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:48Ο διακόπτης είναι κανονικός ή dimmer ;stergiosbik έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:40Για να μην ανοιγω νεο νημα,ρωταω εδω.
Εχω ενα φωτιστικο που παιρνει λαμπες αλογονου,πιο συγκεκριμενα R7S 78mmm,και μου τις καιει συνεχεια!
Ειτε led,ειτε τις κλασσικες,τις αλλαζει τον αδοξαστο!
Καθε 2-2,5μηνες θα καψει σιγουρα μια και μετα απο λιγο την αλλη.
Βαρεθηκα να αλλαζω λαμπες!
Η χρηση δεν ειναι επαγγελματικη.Οικιακη σε χωρο που θα αναψει το πολυ 10 φορες την ημερα για 3-4 λεπτα.
Τι στο διαολο μπορει να φταιει;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Λαμπες εχω βαλει διαφορες,επωνυμες και μη.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:51Ε τότε ή το φωτιστικό φταίει ή η μάρκα από τις λάμπες , και αν έχεις δοκιμάσει ήδη διαφορετικές μάρκες , αντε βρες το τώρα......
Σε ολες το ιδιο αποτελεσμα.
Το φωτιστικο εχει επανω εναν διακοπτη On\Off αλλα τον εχω παντα στο On και το αναμμα του φωτιστικου γινεται απο τον διακοπτη του τοιχου.
stergiosbik έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:54Λαμπες εχω βαλει διαφορες,επωνυμες και μη.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:51Ε τότε ή το φωτιστικό φταίει ή η μάρκα από τις λάμπες , και αν έχεις δοκιμάσει ήδη διαφορετικές μάρκες , αντε βρες το τώρα......
Το φωτιστικο εχει επανω εναν διακοπτη On\Off αλλα τον εχω παντα στο On και το αναμμα του φωτιστικου γινεται απο τον διακοπτη του τοιχου.
Παίζει να φτάσει και ο τοιχος
-
Aitwlos έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:56stergiosbik έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:54Λαμπες εχω βαλει διαφορες,επωνυμες και μη.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 13:51
Ε τότε ή το φωτιστικό φταίει ή η μάρκα από τις λάμπες , και αν έχεις δοκιμάσει ήδη διαφορετικές μάρκες , αντε βρες το τώρα......
Παίζει να φτάσει και ο τοιχος

Υπάρχει μια πολύ λεπτή λάμα που την χρησιμοποιούν αλουμινάδες για να ανοίγουν τα καπάκια των ρολών. Κατσαβίδι κτλ δεν κάνει, και μάλλον ούτε πλαστικές λάμες επισκευής κινητών. Ρώτησα σε 2-3 χρωματοπωλεία και δεν έχουν τέτοιο πράγμα. Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται και από πού μπορώ να αγοράσω;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
κατσαβιδι κανει, αλλα θα σου κανει λιγο ζημια.micmic έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:10Υπάρχει μια πολύ λεπτή λάμα που την χρησιμοποιούν αλουμινάδες για να ανοίγουν τα καπάκια των ρολών. Κατσαβίδι κτλ δεν κάνει, και μάλλον ούτε πλαστικές λάμες επισκευής κινητών. Ρώτησα σε 2-3 χρωματοπωλεία και δεν έχουν τέτοιο πράγμα. Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται και από πού μπορώ να αγοράσω;
υπαρχει παρομοια λαμα με αυτη που λες, που την χρησιμοποιουν ηλεκτρολογοι αυτοκινητων, για να βγαζουν τα πλαστικα. περα απο το αλιεξπρες, μπορει και να βρεις σε κανα ενημερωμενο κινεζομαγαζο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Βάλε ένα δοκιμαστικό στην άκρη του οποίου θα βάλεις λίγο μονωτική ή σελοτέιπ.micmic έγραψε: ↑22 Φεβ 2025, 14:10Υπάρχει μια πολύ λεπτή λάμα που την χρησιμοποιούν αλουμινάδες για να ανοίγουν τα καπάκια των ρολών. Κατσαβίδι κτλ δεν κάνει, και μάλλον ούτε πλαστικές λάμες επισκευής κινητών. Ρώτησα σε 2-3 χρωματοπωλεία και δεν έχουν τέτοιο πράγμα. Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται και από πού μπορώ να αγοράσω;
Το εχω δοκιμάσει και λειτουργεί χωρίς να γίνει ζημια.
Απλά θέλει λίγο προσοχή στην αρχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι πίθηκοι άρχισαν να χρησιμοποιούν πέτρες ως εργαλεία.
από Kauldron » 20 Απρ 2024, 01:48 » σε Θετικές Επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 1230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
20 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα τεχνολογία στις μπαταρίες λιθιου δίνει μεγαλύτερη αυτονομία στα ηλεκτρικα αυτοκινητα
από Ίακχος » 07 Ιαν 2025, 09:28 » σε Τεχνολογία - 5 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
07 Ιαν 2025, 09:42
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 1539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
18 Δεκ 2024, 10:28