Ε, ναι, σωστά. Όταν κάποιος δεν πιάνει με τη μία ό,τι έχεις στο μυαλό σου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή (κι ενώ μιλάς με τον ίδιο τρόπο για τα πάντα και τους πάντες), είναι μη-γάτα. Όταν εσύ σχολιάζεις έχοντας διαβάσει 3 λέξεις από τις 10 ενός κειμένου και πέφτεις σε λάθη συνεχόμενα, είναι απλά Κυριακή. Σήμερα. Αύριο θα 'ναι Δευτέρα.
βάψιμο με μίνιο
Re: βάψιμο με μίνιο
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
αα σορυ γαλη, μαλακια μου, ειπα για την ΝΔ κατι κακο, λογικό να πεταχτείς σαν το τριαντάφυλλο, παρεξήγηση.
Τυχαίος συνδυασμός με το γάμο του καραγκιόζη ήταν. Το ότι η συγκεκριμένη εικόνα σας υπήρξε αφορμή για αντίστοιχους συνειρμούς ήταν απλή σύμπτωση.
Στην τελική, τί να κλέψεις από τον κάθε κανένα που το παίζει δικαστής ντρεντ με φτερά και πούπουλα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ οκ, σορυ, δεν το ενοουσα για το ΝΔ μποτ, μου ξεφυγε, ητσν τεστ να δω αν ανεβάζει παλμους ο ισιλδουρ, οκ δουλευει αλλα σορυ, απερίσκεπτη χρήση. Μπορεις να πας να πολεμησεις αλλου που σε χρειαζονται αληθεια, εδω απλα τον δουλευω λιγο, με αγαπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 01 Οκτ 2023, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμμία παρεξήγηση, γλυκέ μου. Σας έμαθα καλύτερα από την παλάμη σας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ατε καλη μαχη, ειμαστε μαζι σου, ευχαριστουμε που περασες.
Τσάμπα προσπαθείς. Το εννοούσα αυτό που λες ότι δεν διάβασες.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

-
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Οκτ 2023, 12:00Τυχαίος συνδυασμός με το γάμο του καραγκιόζη ήταν. Το ότι η συγκεκριμένη εικόνα σας υπήρξε αφορμή για αντίστοιχους συνειρμούς ήταν απλή σύμπτωση.
Στην τελική, τί να κλέψεις από τον κάθε κανένα που το παίζει δικαστής ντρεντ με φτερά και πούπουλα;
έλα μωρέ, απλώς θυμήθηκα το ωραίο αυτό ποστ:
τεσπα, καλή μέρα να έχεις

Ενιτάιμ. Τα χαιρετίσματα μου στον αγροτικό επαναστατικό συνασπισμό της πόλης, που έχει μπλέξει τις χάντρες* με τους άντρες.
*Ποικιλία φασίολου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Το κατάλαβα, γι αυτό κι έβαλα και το συγκεκριμένο τζιφάκι .
Αν προλάβαινα ονλάιν το πικ του προηγούμενου πνευματώδους διαλόγου, θα έβαζα αυτό:

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
02 Οκτ 2023, 22:45