Επιλογή δραπανοκατσάβιδου
Re: Επιλογή δραπανοκατσάβιδου
Μην το σκέφτεσε αυτό.Η τεχνολογία στις μπαταρίες πήγε εκατό χρόνια μπροστά τα τελευταία δέκα χρόνια (θέμα άλλου νήματος είναι αυτό).
Περίμενε τα παρκσαιτ του Λιντ.
Τίμια και σκυλια
Τίμια και σκυλια
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Για τη δουλειά που το ήθελα μου έκανε αλλά ενώ τόσο καιρό που φέρνουν μενούν για εβδομάδες στα ράφια τώρα που το ήθελα εγώ εξαφανίστηκε
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Θα πάρεις και μια κουλουρα μπαλαντεζα με χερούλι. Για όλες τις δουλειές.Awesomatic έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 16:03Ρεύματος; Δεν με βολεύει γιατί πολύ συχνά χρειάζεται να κάνω κάτι σε εξωτερικό χώρο μακριά από ρεύμα.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2021, 16:00Ποτε δε βρηκα πρακτικα τα δραπανοκατσαβιδα μπαταριας. Ουτε τα χρησιμοποιω ποτε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-li ... e6/p109549Awesomatic έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 18:22Για τη δουλειά που το ήθελα μου έκανε αλλά ενώ τόσο καιρό που φέρνουν μενούν για εβδομάδες στα ράφια τώρα που το ήθελα εγώ εξαφανίστηκε
Την Δευτέρα το είχε, δεν νομίζω να το προλάβεις
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ένα+ χιλιόμετρο από την πλησιέστερη πρίζα θέλω φορτηγό για να την κουβαλήσωΠτολεμαίος έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 18:26Θα πάρεις και μια κουλουρα μπαλαντεζα με χερούλι. Για όλες τις δουλειές.
Πήγα τη Δευτέρα και είχαν τελειώσει. Και με σκάλωσε γιατί πολλές φορές το χρόνο που φέρνουν πάντα μένουν για εβδομάδες και τώρα εξαφανίστηκαν. Εκτός αν την πάτησε κόσμος γιατί αυτή τη φορά νομίζω ήταν η πρώτη φορά που το είχε χωρίς μπαταρία πιο φθηνά και νόμιζαν ότι παίρνουν το σετ.τεν τεν έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 18:31https://www.lidl-hellas.gr/p/ergalia-li ... e6/p109549
Την Δευτέρα το είχε, δεν νομίζω να το προλάβεις
Όχι εντάξει να δώσω και κάτι παραπάνω για να είναι καλό δεν έχω θέμα
Με το ταίριασμα με τις μπαταρίες όμως δεν μας καίει γιατί δύσκολα να χρειαστώ άλλο εργαλείο εκτός από σέγα και τα κοψίματα τα κάνω και στο σπίτι
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Παρε απο το lidl. Tα parkside για τετοια χρήση φτανουν και περισευουνAwesomatic έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 18:13Εντάξει τώρα μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση 1-2 τρύπες και δέκα βίδες όλο το χρόνο και από 100-200 βίδες τη μέρα για 1-2 μέρες όταν κάνω κατασκευές έξω. Απλά δεν θέλω να πάρω κάτι που θα καεί γρήγορα. Ξέρω βέβαια ότι με μπαταρία ό,τι και να πάρεις είναι πιο πιθανό να τα φτύσει η μπαταρία πριν χαλάσει το εργαλείο. Έχω καεί από φθηνά κινέζικα αλλού και έχω το νου μου.
Μποςς μπλε ή μακιτα
18volt κρουστικο.
Μην κοιταξεις τιποτα αλλο.
18volt κρουστικο.
Μην κοιταξεις τιποτα αλλο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν ξερω ποιος αγορασε ποιον, αλλα τωρα δουλευω ενα στανλευ 18 βολτ κρουστικο, πηγα να κανω τρυπες στο ταβανι να κρεμασω μια μπλαφονιερα, μολις βρηκε μπετο απλα δεν το περασε. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο παρκ-σαιντ που πλεον το εχω διακοσμητικο μετα απο εργασιες σε ξυλο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Σε τετοιες περιπτωσεις οπου το μηχανημα δεν μπορει με την κρουση να τρυπησει το μπετο ,αγοραζεις διαμαντοτρυπανο που τρυπαει χωρις κρουση.Nostalgia έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 19:48Δεν ξερω ποιος αγορασε ποιον, αλλα τωρα δουλευω ενα στανλευ 18 βολτ κρουστικο, πηγα να κανω τρυπες στο ταβανι να κρεμασω μια μπλαφονιερα, μολις βρηκε μπετο απλα δεν το περασε. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο παρκ-σαιντ που πλεον το εχω διακοσμητικο μετα απο εργασιες σε ξυλο.
Απλα θελει υπομονη.
Ή οταν θες να τρυπησεις καπου οπου η κρουση θα σου κανει ζημια τοτε παλι με διαμαντοτρυπανο δουλευεις.
εννοεις καρβιδιου;stergiosbik έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 10:53Σε τετοιες περιπτωσεις οπου το μηχανημα δεν μπορει με την κρουση να τρυπησει το μπετο ,αγοραζεις διαμαντοτρυπανο που τρυπαει χωρις κρουση.Nostalgia έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 19:48Δεν ξερω ποιος αγορασε ποιον, αλλα τωρα δουλευω ενα στανλευ 18 βολτ κρουστικο, πηγα να κανω τρυπες στο ταβανι να κρεμασω μια μπλαφονιερα, μολις βρηκε μπετο απλα δεν το περασε. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο παρκ-σαιντ που πλεον το εχω διακοσμητικο μετα απο εργασιες σε ξυλο.
Απλα θελει υπομονη.
Ή οταν θες να τρυπησεις καπου οπου η κρουση θα σου κανει ζημια τοτε παλι με διαμαντοτρυπανο δουλευεις.
Τι κρούση ; Κανονική κρούση με sds μύτη και έμβολο ή την παλιά με το γρανάζι ; Γιατί αν έχει την παλιά κρούση με το γρανάζι τότε όχι μπετόν να μην περιμένεις να τρυπήσεις αλλά ούτε χαρτοπετσέτα αν δεν την έχεις βρέξει πρώτα.Nostalgia έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 19:48Δεν ξερω ποιος αγορασε ποιον, αλλα τωρα δουλευω ενα στανλευ 18 βολτ κρουστικο, πηγα να κανω τρυπες στο ταβανι να κρεμασω μια μπλαφονιερα, μολις βρηκε μπετο απλα δεν το περασε. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο παρκ-σαιντ που πλεον το εχω διακοσμητικο μετα απο εργασιες σε ξυλο.
μονο με διαμαντοτρυπανο τρυπας δομικα υλικα. με τρυπανια σιδηρου το πολυ καμμια γυψοσανιδα.stergiosbik έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 10:53Σε τετοιες περιπτωσεις οπου το μηχανημα δεν μπορει με την κρουση να τρυπησει το μπετο ,αγοραζεις διαμαντοτρυπανο που τρυπαει χωρις κρουση.Nostalgia έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 19:48Δεν ξερω ποιος αγορασε ποιον, αλλα τωρα δουλευω ενα στανλευ 18 βολτ κρουστικο, πηγα να κανω τρυπες στο ταβανι να κρεμασω μια μπλαφονιερα, μολις βρηκε μπετο απλα δεν το περασε. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο παρκ-σαιντ που πλεον το εχω διακοσμητικο μετα απο εργασιες σε ξυλο.
Απλα θελει υπομονη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι.Nostalgia έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 11:30εννοεις καρβιδιου;stergiosbik έγραψε: ↑08 Ιούλ 2021, 10:53Σε τετοιες περιπτωσεις οπου το μηχανημα δεν μπορει με την κρουση να τρυπησει το μπετο ,αγοραζεις διαμαντοτρυπανο που τρυπαει χωρις κρουση.Nostalgia έγραψε: ↑07 Ιούλ 2021, 19:48
Δεν ξερω ποιος αγορασε ποιον, αλλα τωρα δουλευω ενα στανλευ 18 βολτ κρουστικο, πηγα να κανω τρυπες στο ταβανι να κρεμασω μια μπλαφονιερα, μολις βρηκε μπετο απλα δεν το περασε. Σιγουρα πολυ καλυτερο απο παρκ-σαιντ που πλεον το εχω διακοσμητικο μετα απο εργασιες σε ξυλο.
Απλα θελει υπομονη.
τα τρυπανια ειναι βασικα 2 ειδων, αυτα που εχουν κατι σαν "φτερακι" στη μυτη λεγονται διαμαντοτρυπανα και ειναι για δομικα υλικα, μπετο, τουβλα, πλακακια κλπ. τα λοιπα ειναι για μεταλλα, κανουν και για ξυλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
24 Ιουν 2023, 20:42
-
-
Νέα δημοσίευση επιλογή 2ης ξένης γλώσσας
από Αρχηγός » 06 Απρ 2023, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 24 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
07 Απρ 2023, 19:12
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από klg
09 Ιουν 2023, 21:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αφυγραντήρες, κριτήρια για σωστή επιλογή
από Sol » 06 Φεβ 2023, 11:33 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 22 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
08 Φεβ 2023, 14:26
-