Στέγη από Πολυκαρμπονικά Φύλλα, πως να την μονώσω για να μην δημιουργείται ζέστη στην τζαμαρία;
Re: Στέγη από Πολυκαρμπονικά Φύλλα, πως να την μονώσω για να μην δημιουργείται ζέστη στην τζαμαρία;
δεν βαζεις τιποτε μονιμο πανω στο πολυκαρβονικο ... μονο ελαφρια καλαμωτη η οποια θα αφαιρειται το χειμωνα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Re: Στέγη από Πολυκαρμπονικά Φύλλα, πως να την μονώσω για να μην δημιουργείται ζέστη στην τζαμαρία;
αυτο το κατασκευασμα ειναι κατι σαν ηλιακος θερμοσιφωνας. πολυ δυσκολο να μην γινει "φουρνος"
πρωτη σκεψη, εξαερισμος. εστω ενα ανεμιστηρακι σαν αυτα που βαζουν στα μπανια, να βγαζει εξω τον αερα. η ακομη καλυτερα, οσο μεγαλυτερο μπορεις, οικονομικα.
δευτερη σκεψη, λευκο χρωμα, αντανακλα θερμοτητα. πλαστικο θα σε βγαλει κανα χρονο, και ειναι φτηνο, ακρυλικο τσιμεντοχρωμα καλυτερα, μονωτικο ακομη καλυτερα.
τριτη σκεψη, σκιαση. τεντα θα σου βγει ακριβα, διχτυ σκιασης οχι και τοσο. ιδανικα δεν θα το ακουμπησεις πανω στη σκεπη, θα κανεις καποια κατασκευη ωστε να εχει μια αποσταση, εστω λιγων εκατοστων.
πρωτη σκεψη, εξαερισμος. εστω ενα ανεμιστηρακι σαν αυτα που βαζουν στα μπανια, να βγαζει εξω τον αερα. η ακομη καλυτερα, οσο μεγαλυτερο μπορεις, οικονομικα.
δευτερη σκεψη, λευκο χρωμα, αντανακλα θερμοτητα. πλαστικο θα σε βγαλει κανα χρονο, και ειναι φτηνο, ακρυλικο τσιμεντοχρωμα καλυτερα, μονωτικο ακομη καλυτερα.
τριτη σκεψη, σκιαση. τεντα θα σου βγει ακριβα, διχτυ σκιασης οχι και τοσο. ιδανικα δεν θα το ακουμπησεις πανω στη σκεπη, θα κανεις καποια κατασκευη ωστε να εχει μια αποσταση, εστω λιγων εκατοστων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το δίχτυ σκίασης είναι η καλύτερη λύση και η πιο αντιαισθητική.Ασέβαστος έγραψε: ↑28 Απρ 2022, 08:17αυτο το κατασκευασμα ειναι κατι σαν ηλιακος θερμοσιφωνας. πολυ δυσκολο να μην γινει "φουρνος"
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Απο την στιγμη που του χρονου θα φυγουν τα φυλλα αυτα,κοιτα να την βγαλεις με τον οικονομικοτερο τροπο.
Αυτα δηλαδη που σου ειπε και ο Ασεβαστος.
Καποιο φθηνο πλαστικο-ακρυλικο λευκο χρωμα ή ακομη και ασβεστη οπως ανεφεραν.
Δεν εχει νοημα κατι ακριβοτερο.
Αυτα δηλαδη που σου ειπε και ο Ασεβαστος.
Καποιο φθηνο πλαστικο-ακρυλικο λευκο χρωμα ή ακομη και ασβεστη οπως ανεφεραν.
Δεν εχει νοημα κατι ακριβοτερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δωρεάν Υγεία, Παιδεία, Στέγη, βασικά αγαθά
από Γαληνός » 11 Μαρ 2024, 15:48 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 14 Απαντήσεις
- 706 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
11 Μαρ 2024, 18:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νέο βραβείο στα Όσκαρ - Ποια κατηγορία δημιουργείται
από ΓΑΛΗ » 11 Απρ 2025, 13:52 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 4 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
11 Απρ 2025, 14:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστήμονες ξεκλειδώνουν το μυστικό του πυρήνα της γης. Πώς δημιουργείται το μαγνητικό πεδίο
από Ίακχος » 07 Οκτ 2023, 15:59 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
07 Οκτ 2023, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καύσωνας διάρκειας μέχρι τις 25 Ιουλίου,ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο από τη ζέστη
από Mitharadir » 10 Ιούλ 2024, 15:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
10 Ιούλ 2024, 16:14
-