Την ίδια απορία είχε κι ο φουκαράς στο Τσερνόμπιλ.the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:24α μάλιστα... οπότε ποια βάνα ανοίγω;
ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Re: ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Του λέβητα;the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:24α μάλιστα... οπότε ποια βάνα ανοίγω;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κοίτα υπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με φλοτέρ για να αναπληρώνουν το νερό... αλλά είναι τόσο παλιά που δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Το συνήθεις είναι το δοχείο διαστολής. γέμισε μια φορά με πολύ μικρή πίεση να δεις τι θα κάνει και αν έχεις διαρροή και να ζεσταθείς σήμερα..the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:23για να καταλάβω δλδ. αν γεμίσει το σύστημα και κλείσεις την βάνα, το απομονώνεις τελείως από το δίκτυο υδρευσης; είναι κλειστό κυκλωμα; δεν αναπληρώνει κάπως;Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:20Το σύστημα γεμίζει από το δίκτυο που έχει 2,5 bar περίπου.. γεμίζεις τέρμα, κλείνεις την βάνα του δικτύου, εξαερώνεις μέχρι να πέσει η πίεση με κρύο νερό. Όταν ανάψεις η πίεση θα ανέβει περίπου στα 2bar αλλά δεν είναι σωστό.
Μπορεί να έχει χαλάσει το δοχείο διαστολής αλλά μπορεί να έχεις και διαρροή και να χάνει πίεση.
Αύριο ρίξε τελείως την πίεση βάλε με μια τρόμπα 1bar στο δοχείο διαστολής και κοίτα αν θα το κρατήσει... αν όχι είναι τρύπιο και φταίει αυτό. Αν δεν χάνει ήθελε απλά συμπλήρωμα με νερό.
the end
θα σταματησεις να κοπριζεις σε ολα τα νηματα;Στύγιος έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:27Την ίδια απορία είχε κι ο φουκαράς στο Τσερνόμπιλ.
δεν έχω προσέξει κάνα δοχείο διαστολής. αυτό που θυμάμαι είναι ένα πιεσόμετρο με μια βάνα με συν (-) και πλην (+). να το πάω στο (+), στο (-);Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:28Κοίτα υπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με φλοτέρ για να αναπληρώνουν το νερό... αλλά είναι τόσο παλιά που δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Το συνήθεις είναι το δοχείο διαστολής. γέμισε μια φορά με πολύ μικρή πίεση να δεις τι θα κάνει και αν έχεις διαρροή και να ζεσταθείς σήμερα..the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:23για να καταλάβω δλδ. αν γεμίσει το σύστημα και κλείσεις την βάνα, το απομονώνεις τελείως από το δίκτυο υδρευσης; είναι κλειστό κυκλωμα; δεν αναπληρώνει κάπως;Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:20
Το σύστημα γεμίζει από το δίκτυο που έχει 2,5 bar περίπου.. γεμίζεις τέρμα, κλείνεις την βάνα του δικτύου, εξαερώνεις μέχρι να πέσει η πίεση με κρύο νερό. Όταν ανάψεις η πίεση θα ανέβει περίπου στα 2bar αλλά δεν είναι σωστό.
Μπορεί να έχει χαλάσει το δοχείο διαστολής αλλά μπορεί να έχεις και διαρροή και να χάνει πίεση.
Αύριο ρίξε τελείως την πίεση βάλε με μια τρόμπα 1bar στο δοχείο διαστολής και κοίτα αν θα το κρατήσει... αν όχι είναι τρύπιο και φταίει αυτό. Αν δεν χάνει ήθελε απλά συμπλήρωμα με νερό.

Υπάρχει περίπτωση να χύνει η βάνα, μπαρμ.... εεεε, τύπε;Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:28Κοίτα υπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με φλοτέρ για να αναπληρώνουν το νερό... αλλά είναι τόσο παλιά που δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Το συνήθεις είναι το δοχείο διαστολής. γέμισε μια φορά με πολύ μικρή πίεση να δεις τι θα κάνει και αν έχεις διαρροή και να ζεσταθείς σήμερα..the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:23για να καταλάβω δλδ. αν γεμίσει το σύστημα και κλείσεις την βάνα, το απομονώνεις τελείως από το δίκτυο υδρευσης; είναι κλειστό κυκλωμα; δεν αναπληρώνει κάπως;Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:20
Το σύστημα γεμίζει από το δίκτυο που έχει 2,5 bar περίπου.. γεμίζεις τέρμα, κλείνεις την βάνα του δικτύου, εξαερώνεις μέχρι να πέσει η πίεση με κρύο νερό. Όταν ανάψεις η πίεση θα ανέβει περίπου στα 2bar αλλά δεν είναι σωστό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Βγάλε μια φώτο με το σύστημα και τα συμπράγκαλά του.. τι να σου πω και γω, ιδέες έριχνα και νόμιζα ότι κάτεχεις λιγάκι από το θέμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:32
δεν έχω προσέξει κάνα δοχείο διαστολής. αυτό που θυμάμαι είναι ένα πιεσόμετρο με μια βάνα με συν (-) και πλην (+). να το πάω στο (+), στο (-);
the end
Αυτό είναι για την πλήρωση του νερού. Έχει και ένα ρολογακι που δείχνει τα bar?the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:32δεν έχω προσέξει κάνα δοχείο διαστολής. αυτό που θυμάμαι είναι ένα πιεσόμετρο με μια βάνα με συν (-) και πλην (+). να το πάω στο (+), στο (-);Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:28Κοίτα υπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με φλοτέρ για να αναπληρώνουν το νερό... αλλά είναι τόσο παλιά που δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Το συνήθεις είναι το δοχείο διαστολής. γέμισε μια φορά με πολύ μικρή πίεση να δεις τι θα κάνει και αν έχεις διαρροή και να ζεσταθείς σήμερα..the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:23
για να καταλάβω δλδ. αν γεμίσει το σύστημα και κλείσεις την βάνα, το απομονώνεις τελείως από το δίκτυο υδρευσης; είναι κλειστό κυκλωμα; δεν αναπληρώνει κάπως;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
άσε μας ρε Naida τώρα. να μας μπερδέψεις θέλεις; δεν σε εμπιστεύομαι για το συγκεκριμένο θέμα.Naida έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:37Αυτό είναι για την πλήρωση του νερού. Έχει και ένα ρολογακι που δείχνει τα bar?the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:32δεν έχω προσέξει κάνα δοχείο διαστολής. αυτό που θυμάμαι είναι ένα πιεσόμετρο με μια βάνα με συν (-) και πλην (+). να το πάω στο (+), στο (-);Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:28
Κοίτα υπάρχουν συστήματα που λειτουργούν με φλοτέρ για να αναπληρώνουν το νερό... αλλά είναι τόσο παλιά που δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Το συνήθεις είναι το δοχείο διαστολής. γέμισε μια φορά με πολύ μικρή πίεση να δεις τι θα κάνει και αν έχεις διαρροή και να ζεσταθείς σήμερα..

Μπακάλης + Γιαννόπουλος να κάνουν μια εξαέρωση στα 3-4 προφίλ τους. Δεν είστε αστείοι πλέον ,είστε επικίνδυνοι .
φαλλοκρατηthe comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:39
άσε μας ρε Naida τώρα. να μας μπερδέψεις θέλεις; δεν σε εμπιστεύομαι για το συγκεκριμένο θέμα.
αν ελεγες οτι δεν την εμπιστευεσαι για τιποτα, να το καταλαβαινα....
θα το δω αύριο. για την ώρα όλα τα σώματα καίνε, εκτός από του μπάνιου, το οποίο ενώ είναι και μικρό, έχει ζεσταθεί το μισό.Πάνας έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:34Βγάλε μια φώτο με το σύστημα και τα συμπράγκαλά του.. τι να σου πω και γω, ιδέες έριχνα και νόμιζα ότι κάτεχεις λιγάκι από το θέμα.the comet the course the tail έγραψε: ↑29 Νοέμ 2020, 22:32
δεν έχω προσέξει κάνα δοχείο διαστολής. αυτό που θυμάμαι είναι ένα πιεσόμετρο με μια βάνα με συν (-) και πλην (+). να το πάω στο (+), στο (-);
θα πάρω τηλ τον υδραυλικό που έκανε την εγκατάσταση, να δω τι θα μου πει, αν και έχει αλλάξει επάγγελμα τώρα.