Σ' ευχαριστώ πολύ! Τα έχω δει και εγώ. Μόλις ασχοληθώ πιο σοβαρά θα έχω μπόλικο υλικό.dna replication έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 00:24Naida έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 23:59Για κάψιμο είναι κανονικά γιατί θα τους βάζω καο αιθέριο έλαιο. Κάτι σαν το cd player κάνει για φυγόκεντρο;Πάνας έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 23:50
Για να φανούν έτσι θα πρέπει να βάλεις το καλούπι να γυρίζει επάνω σε κάτι παρόμοιο με αυτά που φτιάχνουν τα πήλινα μέχρι να κρυώσει. Φυγόκεντρος λέγεται.
Αλλιώς θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα σταθεροποιήσεις με συρματάκια στα κοτσάνια.... αλλά αυτά τα κεριά δεν είναι για κάψιμο έτσι;
Σκέφτηκα και το άλλο. Θα βουτά πρώτα στο υγρό κερί τα λουλούδια και θα τα κολλάω γύρω γύρω στο καλούπι. Μόλις κρυώνει και στερεοποιείται θα γεμίζω το υπόλοιπο. Έχω διάφορες ιδέες. Θα σας τα δείχνω.
DIY όνειρα
Re: DIY όνειρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πολύ ωραίο ντιλντοκάλουπο.Gherschaagk έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 00:17θέλω να κάνω το παρακάτω:
ρίχτε ιδέες για το πως μπορεί να γίνει. ευχαριστώ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
πολύ ωραίο αυτό
τραπεζάκι θα το έκανα μάλλον
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκς, το θέλει ο μικρός στο δωμάτιο του. Οπότε θα του το δώσω όταν στεγνώσει.
- kongrosian
Αυτές τις μέρες κοίταζα κάτι βίντεο με diy boomboxes.
Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο

Έχω ηχεία και διάφορα υλικά για αρχή. Παράγγειλα ενισχυτή από το ebay.
Με προβληματίζει λίγο το τι κόλλα πρέπει να πάρω, για ξύλο, για χοντρό χαρτόνι και για δερματίνη. Υπάρχει κάποια κόλλα για όλα αυτά μαζί;
Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο

Με προβληματίζει λίγο το τι κόλλα πρέπει να πάρω, για ξύλο, για χοντρό χαρτόνι και για δερματίνη. Υπάρχει κάποια κόλλα για όλα αυτά μαζί;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ξύλο και χοντρό χαρτόνι: ξυλόκολλα (ατλακολ) 2€
δέρμα: βενζινοκολλα 1,5€
- dna replication
όντως πολύ ωραίο! έτυχε ή πέτυχε?
θυμίζει κάπως hydro dipping
- kongrosian
Βασικά, θέλω να κολλήσω την δερματίνη πάνω στο ξύλο ή στο χοντρό χαρτόνι. Εκεί τι βάζω; Βενζινόκολλα λογικά ε;dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 20:45ξύλο και χοντρό χαρτόνι: ξυλόκολλα (ατλακολ) 2€
- dna replication
ναι, βενζινοκολλα, απλώνεις στις 2 επιφάνειες, αφήνεις να στεγνώσει λιγάκι (να μην κολλάει το δάχτυλο) και φέρνεις σε επαφή με τη μία,
(δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να διορθώσεις την τοποθέτηση και εφαρμογή) και πιέζεις λιγάκι
(δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία να διορθώσεις την τοποθέτηση και εφαρμογή) και πιέζεις λιγάκι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτή ήταν η τρίτη προσπάθεια στο ίδιο τελάρο. Στην πρώτη και στη δεύτερη ένα από τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκε ήταν σα να κυριαρχούσε στο σύνολο και φαινόταν blah. Θα έλεγα πως έτυχε λοιπόν.dna replication έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 20:53όντως πολύ ωραίο! έτυχε ή πέτυχε?
θυμίζει κάπως hydro dipping
- kongrosian
Οκ λοιπόν. Λέω να κάνω την πρώτη προσπάθεια με χαρτόνι 5 φύλλων και δερματίνη. Μου λείπουν ακόμα πολλά εργαλεία για να δουλέψω το ξύλο.kongrosian έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 15:13Αυτές τις μέρες κοίταζα κάτι βίντεο με diy boomboxes.
Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο
- kongrosian
Ενημερωτικά... Αυτόν τον ενισχυτή πήρα

8 ευρώ κόστισε. Έχει είσοδο 3.5mm jack και bleutooth! Καλή ισχύ, ανάλογα την τροφοδοσία που θα δώσεις και τα ηχεία που θα βάλεις. Για ηχεία, έχω 2 sony των 35w rms, 4 ohm. Ενώ για τροφοδοσία έχω κάποιους παλιούς φορτιστές από λάπτοπ.

8 ευρώ κόστισε. Έχει είσοδο 3.5mm jack και bleutooth! Καλή ισχύ, ανάλογα την τροφοδοσία που θα δώσεις και τα ηχεία που θα βάλεις. Για ηχεία, έχω 2 sony των 35w rms, 4 ohm. Ενώ για τροφοδοσία έχω κάποιους παλιούς φορτιστές από λάπτοπ.
Ρώτα τον hellegennes αν φέρνει κουνουπίδια, τύπισσα.Gherschaagk έγραψε: ↑27 Ιούλ 2018, 00:17θέλω να κάνω το παρακάτω:
ρίχτε ιδέες για το πως μπορεί να γίνει. ευχαριστώ!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Όχι ρε κρίμα είναι, χαρτόνι, θα κάνεις που θα κάνεις τόση δουλειά τουλάχιστον φτιάξε κάτι να μείνει. Για τόσο μικρό πρότζεκτ όλα κι όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι τα αγοράζεις με κάποιο διψήφιο νούμερο.kongrosian έγραψε: ↑31 Μάιος 2020, 02:02Οκ λοιπόν. Λέω να κάνω την πρώτη προσπάθεια με χαρτόνι 5 φύλλων και δερματίνη. Μου λείπουν ακόμα πολλά εργαλεία για να δουλέψω το ξύλο.kongrosian έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 15:13Αυτές τις μέρες κοίταζα κάτι βίντεο με diy boomboxes.
Θέλω να κάνω κάτι τέτοιο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είδατε ποτέ ερωτικά όνειρα με συμμαθητές/συμμαθήτριές σας;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 12:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 1000 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
18 Σεπ 2023, 17:35
-