Thanks θα δοκιμάσω το cubanaLiCat έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 00:34Cuban Supreme της Hexocell
https://altersmoke.gr/product/aromata/h ... n-supreme/
Και Natura-Special Tobacco (πάλι της Hexocell)
https://altersmoke.gr/product/flavour-s ... our-shots/
Ατμισμα, τι εργαλεια εχετε; Τι υγρα ατμιζετε;
Re: Ατμισμα, τι εργαλεια εχετε; Τι υγρα ατμιζετε;
Οι σωστοί οι άντρηδοι δεν ατμίζουν, καπνίζουν.
40 χρόνια λέμε..

40 χρόνια λέμε..

ΚΟΦΤΕ ΤΟ λέμε...
Και το κάπνισμα και το άτμισμα και το θερμαινόμενο.
Μπορεί να μην σας έρθει ο λογαριασμός και αυτό δεν το γνωρίζει κανείς.
Αλλά ΑΝ σας έρθει, θα είναι αργά...
Και το κάπνισμα και το άτμισμα και το θερμαινόμενο.
Μπορεί να μην σας έρθει ο λογαριασμός και αυτό δεν το γνωρίζει κανείς.
Αλλά ΑΝ σας έρθει, θα είναι αργά...
-
Εγω με το ηλεκτρονικο εβηξα . και 20 χρονια δεν ειχα ποτε τσιγαροβηχα . και κατι αλλες παρενεργειες που τις επιβεβαιωναν και αλλοι που καναν υγρο ατμιζομενο .
Καμελ καπνο κανω στο κανονικο αλλα το καλυτερο ειναι μαχαιρι εντελως .
Τα ηλεκτροατμισματα ειναι ρισκο ακομη γιατι ειναι καινουρια και δεν ξερουμε τι και πως σε βαθος χρονου .
Τα ηλεκτροατμισματα ειναι ρισκο ακομη γιατι ειναι καινουρια και δεν ξερουμε τι και πως σε βαθος χρονου .

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Καλός είναι ο καμελ καπνός;Νon4me έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 11:28Εγω με το ηλεκτρονικο εβηξα . και 20 χρονια δεν ειχα ποτε τσιγαροβηχα . και κατι αλλες παρενεργειες που τις επιβεβαιωναν και αλλοι που καναν υγρο ατμιζομενο .
Θυμίζει καθόλου το παλιό τσιγάρο;
Εμένα πάλι με το ηλεκτρονικό, κόπηκε ο τσιγαρόβηχας "μαχαίρι".Νon4me έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 11:28Εγω με το ηλεκτρονικο εβηξα . και 20 χρονια δεν ειχα ποτε τσιγαροβηχα . και κατι αλλες παρενεργειες που τις επιβεβαιωναν και αλλοι που καναν υγρο ατμιζομενο .
Δεν λέω ότι είναι αθώο το ηλεκτρονικό, όμως γλυτώνει κανείς από την πίσσα που έχει το κλασικό -της οποίας η βλαβερές συνέπειες είναι αποδεδειγμένες.
Πόσο βάθος χρόνου χρειάζεται λες για τα ηλεκτρονικά; Ήδη κυκλοφορούν για πάνω από 10 χρόνια.

Αν το καλοσκεφτούμε, εδώ ρισκάραμε με εμβόλια, μετά από πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα μελετών.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
20 χρόνια ελληνικά τσιγάρα, 15 χρόνια στριφτό και 10 χρόνια άτμισμα (χωρίς κανονικό τσιγάρο.
Ε, ήρθε ο λογαριασμός...
Σε ποιον να τα ρίξω; στην άδικη μοίρα μου ή στην μαλακία μου;
-
Λογαριασμός έχει έρθει σε πάρα πολλούς που δεν κάπνιζαν,το ξέρεις καλύτερα από μέναΛοξίας έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 12:0120 χρόνια ελληνικά τσιγάρα, 15 χρόνια στριφτό και 10 χρόνια άτμισμα (χωρίς κανονικό τσιγάρο.
Ε, ήρθε ο λογαριασμός...
Σε ποιον να τα ρίξω; στην άδικη μοίρα μου ή στην μαλακία μου;
Το τσιγάρο είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, εδώ και 70+ χρόνια, πως αποτελεί έναν πολύ υψηλό παράγοντα πρόκλησης καρκίνου του πνεύμονα.aLiCat έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 11:41Εμένα πάλι με το ηλεκτρονικό, κόπηκε ο τσιγαρόβηχας "μαχαίρι".Νon4me έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 11:28Εγω με το ηλεκτρονικο εβηξα . και 20 χρονια δεν ειχα ποτε τσιγαροβηχα . και κατι αλλες παρενεργειες που τις επιβεβαιωναν και αλλοι που καναν υγρο ατμιζομενο .
Δεν λέω ότι είναι αθώο το ηλεκτρονικό, όμως γλυτώνει κανείς από την πίσσα που έχει το κλασικό -της οποίας η βλαβερές συνέπειες είναι αποδεδειγμένες.
Πόσο βάθος χρόνου χρειάζεται λες για τα ηλεκτρονικά; Ήδη κυκλοφορούν για πάνω από 10 χρόνια.
Αν το καλοσκεφτούμε, εδώ ρισκάραμε με εμβόλια, μετά από πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα μελετών.
Απλώς, επειδή ΔΕΝ παρουσιάζεται σε όλους καρκίνος, ο καθένας σκέπτεται (ενδόμυχα), πως θα την γλυτώσει.
Δεν εξετάζεται, στατιστικά, με αυτόν τον τρόπο ρε φίλε!Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 12:03Λογαριασμός έχει έρθει σε πάρα πολλούς που δεν κάπνιζαν,το ξέρεις καλύτερα από μένα
Όταν η στατιστική δείχνει πως στους 100.000 βεβαιωθέντες με καρκίνο του πνεύμονα, οι 85.000 ήταν καπνιστές, ο επιβαρυντικός παράγων είναι το κάπνισμα. Οι 15.000 που δεν ήταν ενεργοί καπνιστές, ήταν:
Παθητικοί καπνιστές, εργαζόμενοι σε επικίνδυνο περιβάλλον (ανθρακωρύχοι, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις, και λοιπά) και παραμένουν δυο τρεις χιλιάδες που δεν είχαν κανέναν επιβαρυντικό παράγοντα και όμως παρουσίασαν καρκίνο του πνεύμονα.
Μιλάμε πάντα για καρκίνο του πνεύμονα, έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λοξίας την 20 Μαρ 2025, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑20 Μαρ 2025, 12:03Λογαριασμός έχει έρθει σε πάρα πολλούς που δεν κάπνιζαν,το ξέρεις καλύτερα από μένα

Ισχύει. Όσο για τον του πνεύμονα, όλο και περισσότερο αυξάνονται τα θύματά του μεταξύ εκείνων που ουδέποτε κάπνισαν.
Κι αυτό οι επιστήμονες το αποδίδουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

Απλώς το να απέχει κάποιος από το κάπνισμα, μειώνει τις πιθανότητες.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Καλύτερα να κλάψεις τώρα, επειδή θα το κόψεις, παρά αργότερα...
Ειλικρινά το πιστεύω αυτό...
Παρά το γεγονός ότι ατμίζω, δεν ξέρω πώς λέγονται αυτά που χρησιμοποιώ.
Οι αντιστάσεις είναι tigon πάντως.
Οι αντιστάσεις είναι tigon πάντως.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι πίθηκοι άρχισαν να χρησιμοποιούν πέτρες ως εργαλεία.
από Kauldron » 20 Απρ 2024, 01:48 » σε Θετικές Επιστήμες - 16 Απαντήσεις
- 1230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
20 Απρ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1867 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47
-