ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 21:24
Όχι.
Και στην τελική, για ποιο λόγο να έχει ροδάκια βρε Σουβλίτσα;
Τα ροδάκια εξυπηρετούν μόνον στην περίπτωση που έχεις 2-3 μέτρα εργασιακό χώρο (ευθεία ή γωνία) και πηγαινοέρχεσαι από το ένα σημείο στο άλλο. Για μικρά γραφεία, είναι περισσότερο πρόβλημα παρά λύση.
Koρίτσια, την θέλω για τραπέζι τραπεζαρίας, όχι για γραφείο, δηλαδή δεν είναι για μικρό γραφείο. Άσχετα τώρα πόσο χώρο θα χρησιμοποιώ εγώ κάθε φορά και πώς (πότε για φαγητό, πότε για δουλειά, πότε για καφέ, διάβασμα κτλ)bluerose έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 22:16Η πολυθρόνα έχει βάρος, είναι για μικρό γραφείο ίσα τον υπολογιστή να εχεις ωστε να μη μετακινείται
Εάν έχεις εκτυπωτές κι άλλα συναφή, σίγουρα θες Κάθισμα γραφείου
Σέρνεις μέχρι να πας πιο κει, να εκτυπώσεις και ξανασερνεις ποιο κει να πιάσεις πίσω το ντοσιέ να βρεις τους κωδικούς του τάξις να πληρώσεις, και ξανασερνεις να καθισεις μπροστά στον υπολογιστή. Επαναλαμβάνεις πολλές φορές δε κάνει η πολυθρόνα. Χαλάνε τα καθίσματα πάρε φθηνό. Τρίβονται στο γραφείο εκεί που ακουμπάς τα χέρια, σκίζονται οι ραφές, κάτι ελαφρύ και φθηνό πάρε. Η πολυθρόνα όχι δε κάνει πέρα δωθε
Είναι όμορφη να την έχεις δίπλα από ένα τηλ η σε μικρό γραφείο μη τη χαλάσεις
Εμένα με βολεύει εκεί κυρίως γιατί με βολεύει να κάθομαι εκεί με διάφορους τρόπους (πότε θέλω να κάθομαι σταυροπόδι πανω στην καρέκλα, πότε σαν πελεκάνος, πότε με τα πόδια κάτω, πότε πλάγια,πότε τέρμα πίσω πότε τέρμα μπροστά κτλ) και θέλω να μπορώ να την πηγαίνω μπροστά πίσω δεξιά αριστερά και πλάγια, άνετα, δεν είναι οτι θα κάνω δρομολόγια όμως κάθε μέρα.
Τεσπα, είναι προσωπική μου βολή και χρήση του συγκεκριμένου χώρου, εαν ήταν απλά ένας εργασιακός χώρος για συγκεκριμένη χρήση, θα έβαζα κι εγώ μια καρέκλα τύπου γραφείου.
Η άλλη λύση ας πούμε, είναι να πάρω μία από αυτές που είναι σαν μικρές οβαλ πολυθρονίτσες και έχουν από κάτω ρόδες, αλλά να είναι και πλαστικές που λέει ο enaon.
Επίσης, δεν έχω θέμα μην χαλάσει η πολυθρόνα, ούτε ιδιαίτερης αξίας είναι ούτε καινούρια. Και είναι και ελαφρυά σχετικά, δεν την λες βαρειά.
Επίσης έχει ταιριάξει τώρα με τον χώρο εκεί και βολεύτηκε και αυτή κι εγώ μια χαρά.
Τεσπα, μάλλον θα κάνω αυτό που μου είπε η ΓΑΛΗ με τα τσοχάκια, θα ψάξω να βρω τα πιο παχιά και θα βάλω και κερί.
Εαν δεν με εξυπηρετήσει τελικά, θα την βγάλω απο εκεί και θα την στείλω να κάνει παρέα με κάτι άλλες πολυθρόνες που δεν ξέρω πού να τις βάλω και δεν πρόκειται να γεμίσω τον χώρο με γωνιές με πολυθρόνες που ξέμειναν, θα τις μετατρέψω σε γλάστρες και θα τους φυτέψω κάλες να τις πουλήσω ως έργο τέχνης, με άποψη (χμμμ, τώρα που το σκέφτομαι...

H nissan καρέκλα, τα σπάει σαν κίνηση