Και περιμένω, περιμένω, με τις ώρες, μου εχει τελειώσει η πλαστελίνη του αλι και πηρα μια επώνυμη να μην περιμένω, και ελεος, αν δεν ειναι 10 φορές πιο γερή, που σιγα μην ειναι του αλι βγαινει σχεδον σιδερο, θα εκνευριστώ, αυτο το σταδιο ηταν πολυ σπαστικό γενικά γιατι βρήκα χρόνο να γράψω λιγο τον κώδικα, 2-3 καφεδες, διαβαζα και φόρουμ, και παλι δεν στεγνωσε η μαλακια.
τεσπα ενδιάμεσα δοκίμαζα χρωματάκια οπότε εβαψα την μια τουαλετα, εφερα την μπαλα, καμια σχεση, τελικα η μπαλα ειναι λαδί οχι ανθρακί.

την εβαψα ξανα με ενα προς το καφε, παλι οχι πολυ κοντα, μετα εβαψα ενα μπλε να δω πως ειναι κλπ

και ενω μου αρέσου κατι με ενοχλει στο σκαλακι, δεν πρεπει να ειναι η διαμετρος γιατι την εχω παρει απο το εσωτερικό ανοιγμα, αρα μαλλον η κληση χαλαει λιγο το σχήμα μπροστά, δοκιμάζω δυο ακομα, ενα με κλησση πανω κατω ενα πανω μονο, και τα δυο πολυ καλυτερα, οποτε χαιρομαι και λεω ωραια, εχω φτιαξει και μια πρωτη ρουτινα στο στο λογισμικό οποτε λεω ας κανω ενα μικρό βιντεο με ενα ντεμο να κλεισει η μερα.

παω λοιπον και βαζω πρωτα μια μπάλα στην καφέ βαση να δω πως κλειδώνει, της εχω βαλει πρωτη τις πλαστελίνες της βασης για την πλακα της κλειδαριας, το βλεπει ενας μικρός που γενικά τις εχει τιμήσει πολυ αυτες τις τουαλέτες, εχει καταλαβει τι φτιαχνω και βιαζεται
και μπαινει αμεσως, πιανω το κινητό να τον γραψω να βγαινει για να δω πως πατάει και αν ειναι οκ το υψος,
και καταστροφή, εφυγε η βαση που κρατούσε την πλακα, αλλες 4 ωρες και βλεπουμε.
οποτε την επομενη Κυριακη ελπιζω πιο νωρίς, νομιζω θα δουλευει οκ και θα δειξω εκει ποσο απλο βγηκε γιατι οι φωτο δεν βοηθανε και πολυ.