Βασικά δεν διαφωνούμε και τόσο πολύ. Υπήρχαν όμως κάτι εξωτικά καλώδια με ιδιαίτερα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με κάποια επίσης ιδιαίτερα συνοδά μηχανήματα (λάμπες, περίεργους προενισχυτές ή ηχεία με περίεργα ωμικά φορτία) δημιουργούσαν διαφορές οι οποίες εξηγούνταν βάση των ιδιαίτερων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών. Δεν αναφέρομαι στις βλακείες που γράφουν οι εταιρείες στα διαφημιστικά φυλλάδια.
Hi-fi / Hi-end
Re: Hi-fi / Hi-end
Να ξεκαθαρισωμεν ότι οι χαιφιντελίστες είναι κάτι περίεργα όντα που δεν ακούνε μουσική.
Ακούνε φλατερ και γουοου, αλλά μουσική δεν ακούνε
Ακούνε φλατερ και γουοου, αλλά μουσική δεν ακούνε
ΧΙΦΙ ειναι για την πλεμπα
για τους λαζο
Ρε συ Στάθη, εάν έχεις όσο το δυνατόν σταθερό ημίτονο στην τροφοδοσία σου χωρίς περίεργες διακυμάνσεις κτλ είναι οριακά μετρήσιμες οι διαφορές στο σήμα ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ non audible για έναν κανονικό άθρωπο.ST48410 έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:41Βασικά δεν διαφωνούμε και τόσο πολύ. Υπήρχαν όμως κάτι εξωτικά καλώδια με ιδιαίτερα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με κάποια επίσης ιδιαίτερα συνοδά μηχανήματα (λάμπες, περίεργους προενισχυτές ή ηχεία με περίεργα ωμικά φορτία) δημιουργούσαν διαφορές οι οποίες εξηγούνταν βάση των ιδιαίτερων ηλεκτρικών χαρακτηριστικών. Δεν αναφέρομαι στις βλακείες που γράφουν οι εταιρείες στα διαφημιστικά φυλλάδια.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα νομίζω, όχι από την πλευρά μου σίγουρα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μικρός είχα ψώνιο με αυτά αλλά όχι τα χρήματα για τέτοιο χόμπι. Πήγαινα λοιπόν σε εκθέσεις και άκουγα συστήματα που κόστιζαν περισσότερο από διαμέρισμά. Ωστόσο αν δεν σου αρέσει, δεν...
Κι ας γράφει διθυράμβους ο ειδικός τύπος.
Φυσικά στις περισσότερες των περιπτώσεων έφταιγε κυρίως ο χώρος και το στήσιμο. Αλλά και το τι ψάχνει κάποιος.
Έλα ρε μλκ πάνω να σε κεράσω "μπύρες" και μουσικάρες. Έλα, αλήθεια.
.
.
αν και χαμενοπαρταλος ειχα την τυχη να βρεθω σε ''καλα σαλονια'' με γαμηστερες δισκοθηκες και Μαρτιν Λογκαν και Μαρκ Λεβινσον και ΜακιντοςST48410 έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:45μικρός είχα ψώνιο με αυτά αλλά όχι τα χρήματα για τέτοιο χόμπι. Πήγαινα λοιπόν σε εκθέσεις και άκουγα συστήματα που κόστιζαν περισσότερο από διαμέρισμά. Ωστόσο αν δεν σου αρέσει, δεν...
Φυσικά στις περισσότερες των περιπτώσεων έφταιγε κυρίως ο χώρος και το στήσιμο. Αλλά και το τι ψάχνει κάποιος.
τα αποπανω ηχεια ειναι απλα τα μπομπρεκια που μπορω να αγορασω με το ταμειο ανεργειας μου
Πάρε τα φτηνά και εφόσον γουστάρεις τον χώρο σου ως έχει με τα γατιά κτρ με τα λεφτά που σου μένουν πάρε ένα οργανάκι του γούστου σου να κοπανάς και άσε τα χαηφιντελίκια και τις μαλακίες.Zundapp έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:50αν και χαμενοπαρταλος ειχα την τυχη να βρεθω σε ''καλα σαλονια'' με γαμηστερες δισκοθηκες και Μαρτιν Λογκαν και Μαρκ Λεβινσον και ΜακιντοςST48410 έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:45μικρός είχα ψώνιο με αυτά αλλά όχι τα χρήματα για τέτοιο χόμπι. Πήγαινα λοιπόν σε εκθέσεις και άκουγα συστήματα που κόστιζαν περισσότερο από διαμέρισμά. Ωστόσο αν δεν σου αρέσει, δεν...
τα αποπανω ηχεια ειναι απλα τα μπομπρεκια που μπορω να αγορασω με το ταμειο ανεργειας μου
.
.
σε ηπια οτι ενας κοκκακιας γαυρος θελει να με στειλει ενα ΜΚ ΙΙ?sys3x έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 16:13Πάρε τα φτηνά και εφόσον γουστάρεις τον χώρο σου ως έχει με τα γατιά κτρ με τα λεφτά που σου μένουν πάρε ένα οργανάκι του γούστου σου να κοπανάς και άσε τα χαηφιντελίκια και τις μαλακίες.Zundapp έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:50αν και χαμενοπαρταλος ειχα την τυχη να βρεθω σε ''καλα σαλονια'' με γαμηστερες δισκοθηκες και Μαρτιν Λογκαν και Μαρκ Λεβινσον και ΜακιντοςST48410 έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 15:45
μικρός είχα ψώνιο με αυτά αλλά όχι τα χρήματα για τέτοιο χόμπι. Πήγαινα λοιπόν σε εκθέσεις και άκουγα συστήματα που κόστιζαν περισσότερο από διαμέρισμά. Ωστόσο αν δεν σου αρέσει, δεν...
ξεκολνα τον λεω οχι δεν ξεκολναω σε γουσταρω και φουλ ΠΑΟΚ και γαμηστε τον μελισσαν κλπ και θα σε στειλω και ηχεια
τα οποια ηχεια, τα εχω δει,ζησει, ειναι του εικοσαρικου
Ε τσίμπα τα ρε και τα φταλέ στη τσέπη.Zundapp έγραψε: ↑04 Αύγ 2024, 16:21σε ηπια οτι ενας κοκκακιας γαυρος θελει να με στειλει ενα ΜΚ ΙΙ?
ξεκολνα τον λεω οχι δεν ξεκολναω σε γουσταρω και φουλ ΠΑΟΚ και γαμηστε τον μελισσαν κλπ και θα σε στειλω και ηχεια
τα οποια ηχεια, τα εχω δει,ζησει, ειναι του εικοσαρικου
.
.
Επειδη εγραψες οτι, εχεις περιεργο-δυσκολο χωρο, οσο ογκοδεστερα ηχεια παρεις, τοσο μεγαλυτερο προβλημα θα εχεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.