Hi-fi / Hi-end
Re: Hi-fi / Hi-end
οι Μιλι πλεημπακ παιζαν
Ανηχοικα δεν εχουν νοημα στη μουσικη αναπαραγωγη στο σπιτι.Machine ghost έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 18:15να ρωτήσω κατι εσας τους χαιστας, υπάρχουν ακομα ανηχοικα δωματια μουσικης, ξεχωριστες παροχες ρευματος, παρακολουθηση αρμονικων και παρασιτικων ρευματων; κυκλοφορει ακόμα ο ηχος;σας διωχνανε πιτσιρικαδες απο την βιτρινα της b&O στο κολωνάκι;
Φροντισμένοι χωροι, ναι.
Ξεχωριστες παροχες, ναι.
Κοντισιονερ στο ρευμα, ναι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
ευχαριστώ.Thor έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 15:43Ανηχοικα δεν εχουν νοημα στη μουσικη αναπαραγωγη στο σπιτι.Machine ghost έγραψε: ↑05 Αύγ 2024, 18:15να ρωτήσω κατι εσας τους χαιστας, υπάρχουν ακομα ανηχοικα δωματια μουσικης, ξεχωριστες παροχες ρευματος, παρακολουθηση αρμονικων και παρασιτικων ρευματων; κυκλοφορει ακόμα ο ηχος;σας διωχνανε πιτσιρικαδες απο την βιτρινα της b&O στο κολωνάκι;
Φροντισμένοι χωροι, ναι.
Ξεχωριστες παροχες, ναι.
Κοντισιονερ στο ρευμα, ναι.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Οι ανηχοϊκοί θάλαμοι είναι φτιαγμένοι για να:
- ελέγχονται μικρόφωνα - ηχεία κτρ
- χαζεύουν οι άνθρωποι
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
και για κλουβια φαραντευ και για ιατρικα τεστ,και στρατιωτικες εφαρμογες κλπ κλπ
Χασκογελάνε τα δάσα.
Για έναν κλωβό Φάραντεϊ δεν συντρέχει κάποια αναγκαία σύμβαση να είναι και ανηχοϊκός.Machine ghost έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:06και για κλουβια φαραντευ και για ιατρικα τεστ,και στρατιωτικες εφαρμογες κλπ κλπ
Δεν ξέρω σε τι ιατρικά τεστ ή/και στρατιωτικές εφαρμογές μπορεί να βοηθήσει ένας αθ πέρα από την μελέτη της εύρεσης του threshold της τρέλας στον άνθρωπο.
.
.
-
σιωπηλα δωματια τα λενε και αυτα , σιωπηλα σε rf και εχουν την ιδια γεωμετρια. στρατιωτικα ηχοβολισμοι soundingsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:22Για έναν κλωβό Φάραντεϊ δεν συντρέχει κάποια αναγκαία σύμβαση να είναι και ανηχοϊκός.Machine ghost έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:06και για κλουβια φαραντευ και για ιατρικα τεστ,και στρατιωτικες εφαρμογες κλπ κλπ
Δεν ξέρω σε τι ιατρικά τεστ ή/και στρατιωτικές εφαρμογές μπορεί να βοηθήσει ένας αθ πέρα από την μελέτη της εύρεσης του threshold της τρέλας στον άνθρωπο.
τωρα ιατρικα θα σε γελασω κατι με τον υπνο κάνουν.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Νομίζω ότι δεν μπορεί να αντέξει άνθρωπος μέσα σε έναν τέτοιο θάλαμο για πολύ ώρα, χαζεύει, πόσο μάλλον να κοιμηθεί μέσα του, αλλά από την άλλη πραγματικά δεν έχω ιδέα τι κάνουνε.Machine ghost έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:27σιωπηλα δωματια τα λενε και αυτα , σιωπηλα σε rf και εχουν την ιδια γεωμετρια. στρατιωτικα ηχοβολισμοι soundingsys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:22Για έναν κλωβό Φάραντεϊ δεν συντρέχει κάποια αναγκαία σύμβαση να είναι και ανηχοϊκός.Machine ghost έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:06
και για κλουβια φαραντευ και για ιατρικα τεστ,και στρατιωτικες εφαρμογες κλπ κλπ
τωρα ιατρικα θα σε γελασω κατι με τον υπνο κάνουν.
.
.
-
πανω στον πανικό ερχετε και ο χαμιλ τον γεναρη του 25, μακρόχρονα σχεδια κάνει ο πέτρος, θα προλαβει; θα προλάβω, θα προλάβουμε;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
οντως, αλλα...akirav έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 20:24https://www.avsite.gr/forum/threads/b-w ... rs.198648/
με κλειστά μάτια
δε στελνει στο χωριο νεαρε (οπως και οι αλλοι που ποσταρα εγω βεβαια)
εναν μηνα παρακαλουσα εναν απο Νεαπολη Σαλονικη για ενα πακετο δισκοι 350 ευρω και δεν τα εστελνε ρε, ασε με
Machine ghost έγραψε: ↑06 Αύγ 2024, 16:49πανω στον πανικό ερχετε και ο χαμιλ τον γεναρη του 25, μακρόχρονα σχεδια κάνει ο πέτρος, θα προλαβει; θα προλάβω, θα προλάβουμε;

ο πήτερ;; πού;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους