ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΙΖΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ 75mm X 75mm;;;;
- kongrosian
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΙΖΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ 75mm X 75mm;;;;
πήγαν οι ηλεκτρολόγοι και βάλανε τότε, πρίν 30 χρόνια, τις πρίζες και τους διακόπτες, τους χωνευτούς, τον ένα κολλητά στον άλλο.
έλα όμως που τώρα βγαίνουν από 80mm και πάνω, και δεν χωράνε!
μόνο στο πράκτικερ βρήκα 75χ75, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι! κάθε μέρα τσεκάρω το σάιτ και τίποτα!
μόνο στο πράκτικερ βρήκα 75χ75, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι! κάθε μέρα τσεκάρω το σάιτ και τίποτα!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΠΡΙΖΕΣ-ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ 75mm X 75mm;;;;
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- kongrosian
kongrosian έγραψε: ↑05 Οκτ 2022, 21:50πήγαν οι ηλεκτρολόγοι και βάλανε τότε, πρίν 30 χρόνια, τις πρίζες και τους διακόπτες, τους χωνευτούς, τον ένα κολλητά στον άλλο.
Χρησιμοποιείς κλώνους;
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
- kongrosian
διακόπτες κλώνους;sharp έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:16kongrosian έγραψε: ↑05 Οκτ 2022, 21:50πήγαν οι ηλεκτρολόγοι και βάλανε τότε, πρίν 30 χρόνια, τις πρίζες και τους διακόπτες, τους χωνευτούς, τον ένα κολλητά στον άλλο.
Χρησιμοποιείς κλώνους;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μήπως αντί να ψάχνεσαι με αυτό να κοιτάξεις αν μπορείς να το αλλάξεις τελείως (πχ να καταργήσεις και να καλύψεις το ένα και τα βάλεις όλα στο άλλο εφόσον δεν υπάρχει θέμα με τα αμπέρ στο κύκλωμα);
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- kongrosian
δύο σημεία έχουν πρόβλημα που έχουν στη σειρά και κολλητά:Awesomatic έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:26Μήπως αντί να ψάχνεσαι με αυτό να κοιτάξεις αν μπορείς να το αλλάξεις τελείως (πχ να καταργήσεις και να καλύψεις το ένα και τα βάλεις όλα στο άλλο εφόσον δεν υπάρχει θέμα με τα αμπέρ στο κύκλωμα);
• μονο διακοπτη-διπλο διακοπτη-πριζα
• μονο διακοπτη-πριζα
τι κάνω εδώ; βάζω τριπλό διακόπτη με ενσωματωμένη πρίζα; υπάρχει τέτοιο πράμα; θα υπάρχει λογικά, αλλά τρέχα γύρευε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βάλε μια φώτο από τους παλιούς να δω κάτι, αν είναι εύκολο. Αυτοί που βρήκες στο praktiker δεν υπάρχουν κάπου αλλού;kongrosian έγραψε: ↑05 Οκτ 2022, 21:50πήγαν οι ηλεκτρολόγοι και βάλανε τότε, πρίν 30 χρόνια, τις πρίζες και τους διακόπτες, τους χωνευτούς, τον ένα κολλητά στον άλλο.
- kongrosian
δεν έχω πρόχειρη φώτο όπως είναι σε σειρά στον τοίχο. έχω μια φώτο μιας πρίζας που έχω βγάλει μόνο. σου κάνει; να την βρω αν είναι.ST48410 έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:43Βάλε μια φώτο από τους παλιούς να δω κάτι, αν είναι εύκολο. Αυτοί που βρήκες στο praktiker δεν υπάρχουν κάπου αλλού;kongrosian έγραψε: ↑05 Οκτ 2022, 21:50πήγαν οι ηλεκτρολόγοι και βάλανε τότε, πρίν 30 χρόνια, τις πρίζες και τους διακόπτες, τους χωνευτούς, τον ένα κολλητά στον άλλο.
ψάξε λίγο στις πρίζες δαπέδου και στις πρίζες καναλιού lengrand
Μια ειλικρινή συγνώμη που στήριξα και ψήφισα ΝΔ.
Είναι παλιός τύπου legrand σαν αυτόν;kongrosian έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:46δεν έχω πρόχειρη φώτο όπως είναι σε σειρά στον τοίχο. έχω μια φώτο μιας πρίζας που έχω βγάλει μόνο. σου κάνει; να την βρω αν είναι.ST48410 έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:43Βάλε μια φώτο από τους παλιούς να δω κάτι, αν είναι εύκολο. Αυτοί που βρήκες στο praktiker δεν υπάρχουν κάπου αλλού;kongrosian έγραψε: ↑05 Οκτ 2022, 21:50πήγαν οι ηλεκτρολόγοι και βάλανε τότε, πρίν 30 χρόνια, τις πρίζες και τους διακόπτες, τους χωνευτούς, τον ένα κολλητά στον άλλο.
- kongrosian
είναι παλιού τύπου με μικρό διακόπτη, όπως αυτή που δείχνεις, αλλά πιο απλή.ST48410 έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:49Είναι παλιός τύπου legrand σαν αυτόν;kongrosian έγραψε: ↑07 Οκτ 2022, 21:46δεν έχω πρόχειρη φώτο όπως είναι σε σειρά στον τοίχο. έχω μια φώτο μιας πρίζας που έχω βγάλει μόνο. σου κάνει; να την βρω αν είναι.
να η πρίζα που έλεγα. ( ζούσε άνθρωπος εκεί. )
Μέτρησα τον legrand της φωτογραφίας (δεν είναι δική μου, αλλά έχω τον ίδιο) και είναι 7,5. Έχει σε ανάλογο design και πρίζα.
Πόσους τέτοιους χρειάζεσαι στα σημεία που είναι κολλητά;
Πόσους τέτοιους χρειάζεσαι στα σημεία που είναι κολλητά;