Αγωγιμότητα
- Last Veteran
Αγωγιμότητα
Ποιο καλό παιδάκι θα μου πει (γιατί είμαι τεμπέλης να ψάξω) ποιο εκ του χρυσου/ασημιού είναι πιο αγωγιμο;
Θέλω να φτιάξω βεργες ραβδοσκοπιας και θα κάνω την χυτευση μόνος μου με το πιο αγωγιμο από τα δύο. Μην μου πείτε για χαλκό, έχω χαλκινες (αν και όχι χυτευμενες από μένα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ όπως
τσακιστειτε να μου απαντησετε
Θέλω να φτιάξω βεργες ραβδοσκοπιας και θα κάνω την χυτευση μόνος μου με το πιο αγωγιμο από τα δύο. Μην μου πείτε για χαλκό, έχω χαλκινες (αν και όχι χυτευμενες από μένα).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και παρακαλώ όπως
τσακιστειτε να μου απαντησετε
Re: Αγωγιμότητα
ο χρυσος ειναι το πλεον αγωγιμο μεταλλο
πολλα μπριζακια ακροδεκτες βυσματα κτλ ειναι επιχρυσωμενα για αυτον τον λογο
- Last Veteran
Αυτό θεωρούσα και γω απλά είχα την ελπίδα μπας και τη βγάλω πιο "εύκολα". Που να λιώνω δόντια πεθαμενων τώρα, φασαρία.
Τι εννοεις;Last Veteran έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 14:40Αυτό θεωρούσα και γω απλά είχα την ελπίδα μπας και τη βγάλω πιο "εύκολα". Που να λιώνω δόντια πεθαμενων τώρα, φασαρία.

LEONAS έγραψε: ↑Βρες άλλο κτήνος

κατι σκεφτομουν για αυτο αλλα δεν εφτανε το μυαλο μου 

the comet the course the tail έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 18:41αν με παρακολουθείς σε όσα ποστάρω, σιγά-σιγά θα έρθεις στον σωστό δρόμο...

Εγώ το ήξερα από το γυμνάσιο. Το ηλεκτροθετικότερο όλων είναι ο άργυρος. Αλλά δεν ήξερα τι είναι ο άργυρος. Νόμιζα ότι το έλεγε άργιλος και στην αρχή πίστευα ότι το αλουμίνιο (που το λέγανε και αργίλιο) είναι το ηλεκτροθετικότερο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αγώγιμο σε ρεύμα ή σε άλλου είδους ενέργεια;
Έχεις δοκιμάσει ραβδοσκοπία;
Έχεις δοκιμάσει ραβδοσκοπία;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Last Veteran
Δεν έχω αποδείξει στον εαυτό μου την ύπαρξη άλλων ενεργειών άρα δεν ξέρω ποιο θα ήταν κατάλληλο υλικό γι' αυτες οπότε i'll stick στην (όσο καλύτερη) αγωγιμότητα του ηλεκτρισμού.
Τώρα ξεκινάμε 3 φίλοι (ο ένας έχει 4-5 χρόνια πείρα) και επειδή μ' αρεσει η πολυτέλεια των ακριβών ή περίεργων μετάλλων σε πράγματα που δεν υπάρχει λόγος (πχ έχω vaporiser τιτανίου), γουσταριζα να χυτευσω τις δικές μου με ασημι. 3-4 ουγγιές θα μου φτάσουν, λιώνει και νωρίτερα από χρυσό, οπότε όλα οκ.
Πάμε με ασημι το λοιπόν...
Μου φαίνεται αυτό το κρουγκεράκι θα γίνει ζωμός χαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Last Veteran την 24 Φεβ 2019, 02:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.