Σχόλια Επισκεπτών

Για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εγγραφούν
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Σχόλια Επισκεπτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Μάιος 2018, 00:10

ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:06
Σεσιλι
Τελικα δεν μαθαμε αν με οσα σου απαντησα αν θεωρεις την συγκεκριμενη δημοσιευση ψευδη
Παρελειψες τα τοποθετηθεις

Γεγονος που δινει το δικαιωμα σε καποιον να γραψει οτι εγινες συντονιστρια γιατι ενδεχεται(προσεξε το ενδεχεται) να κανεις χαρες η να πληρωνεις σε ειδος τον Σπυρο
Να πουμε σε αυτο το σημειο οτι τα ανταλλαγματα μπορει πχ να εινα καρπυζια η να ειναι κατι αλλο......

Αν παραβιασα καποιον κανονα θελω να μου τον αναφερεις
Κατά τη γνώμη μου δεν τίθεται θέμα παραβίασης κάποιου κανόνα, οπότε προσωπικά δε θα σβήσω κάποιο ποστ. Καλή συνέχεια και σε περιμένουμε, όποτε θέλεις να κάνεις την ενεργοποίησή σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Μάιος 2018, 00:11

14 Μάιος 2018, 23:55
Hellegenes
Οχι ρε το ψεμα δεν ειναι κακο ειναι καλο
Δεν χρειάζεται να σε πληρώνουν τα Lidl για να τα διαφημίζεις. Μπορεί απλά να είσαι κορόιδο. Δεν είναι ψέματα όμως ότι διαφημίζεις τα Lidl. Ούτε είναι κάτι που σαν πράξη μπορεί να σε προβάλλει. Εγώ αυτό ρώτησα, πώς μπορεί να σε προσβάλλει η θέση ότι διαφημίζεις τα Lidl. Ενώ είναι κατανοητό με ποιον τρόπο μπορεί να προσβάλλει κάποιον το να ισχυριστείς ότι κάνει κάτι που είναι παράνομο ή δεν αρμόζει στην θέση του, δεν είναι κατανοητό με ποιον τρόπο μπορεί να σε προσβάλλει το να διαφημίζεις μια εταιρεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2018, 00:12

Σεσιλι
Τελικα δεν μαθαμε αν με οσα σου απαντησα αν θεωρεις την συγκεκριμενη δημοσιευση ψευδη

Γεγονος που δινει το δικαιωμα σε καποιον να γραψει οτι εγινες συντονιστρια γιατι ενδεχεται(προσεξε το ενδεχεται) να κανεις χαρες η να πληρωνεις σε ειδος τον Σπυρο
Να πουμε σε αυτο το σημειο οτι τα ανταλλαγματα μπορει πχ να εινα καρπυζια η να ειναι κατι αλλο......

Ο Σπύρος όμως ενδέχεται (πρόσεξε το ενδέχεται σε παρακαλώ) να μην είναι ο Σπύρος. Μπορεί δηλαδή τσάμπα να τον πληρώνει σε είδος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 15 Μάιος 2018, 00:13

Hellegenes
Ποσες φορες πρεπει να γραψω οτι η φραση ειναι "ανοιξε blog για να διαφημιζει τα Lidl" για να την καταλαβεις;
Καρβουνο καις;

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Μάιος 2018, 00:13

hellegennes έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:11
Δεν χρειάζεται να σε πληρώνουν τα Lidl για να τα διαφημίζεις. Μπορεί απλά να είσαι κορόιδο.
ναι αλλά ο Γιάννης δεν είναι κορόιδο, σταμάτα να αφήνεις υπαινιγμούς ότι δεν τα παίρνει.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 15 Μάιος 2018, 00:14

Τα νεφρά μου ρε.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Μάιος 2018, 00:14

15 Μάιος 2018, 00:13
Hellegenes
Ποσες φορες πρεπει να γραψω οτι η φραση ειναι "ανοιξε blog για να διαφημιζει τα Lidl" για να την καταλαβεις;
Καρβουνο καις;
ε τόσα χώραγαν ρε γιάννη σε μία πρόταση, αν ήταν δύο θα λέγαμε άνοιξε και χίλια ποστ για να διαφημίσει τα λιντ, μετά θα λέγαμε και άλλα, αλλά πόσα να χωρέσουν σε μία πρόταση δηλαδή, μην είσαι τόσο απόλυτος.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 15 Μάιος 2018, 00:15

@ΓΓ αν είσαι εσύ τελικά.
Δεν είναι πρακτικό να ζητάς να διαγράφεται κάθε ψευδές ή αμφισβητούμενο post.
Πχ εγώ που υποστήριξα σε 2-3 νήματα στο παλιό το Σκλαβενίτη μπορεί να έχω κάποιον να γράψει ότι δουλεύω εκεί ή τα παίρνω κλπ. Αν ο συντονιστής το σβήσει και ο άλλος ζητήσει το λόγο για το πως ακριβώς ξέρει ότι δεν δουλεύω τι γίνεται;
Πρακτικά δεν μου φαίνεται να μπορεί να σταθεί φόρουμ με τόσο αυστηρό moderation. Δηλαδή ενώ μπορείς να κόψεις βρισιές όλα τα άλλα είναι αρκετά πιο αμφιλεγόμενα ή διφορούμενα. Πάντα θα υπάρχει τρόπος να αφήσει αιχμές κάποιος για κάποιον άλλο χωρίς να παραβιάζει τους κανόνες.
Επίσης υπάρχει και ένα επίπεδο πλάκας, αστείου όπου γίνονται ανεκτά μερικά πράγματα ή δεν γίνονται και κρίνεται και η ευφυΐα και η ευγένεια του καθενός στο που βάζει το μέτρο και το όριο.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Μάιος 2018, 00:17

ST48410 έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:15
@ΓΓ αν είσαι εσύ τελικά.
στ48410, απο περιέργεια, πόσες πιθανότητες δίνεις να υπάρχει δεύτερος που θα τα έλεγε αυτά; Πες μου και την κινητήριο δύναμη που φαντάζεσαι αν θες.

υγ,υπάρχει το ελεύθερο φόρουμ, μπορούμε ελεύθερα να πάμε εκέι και να ρωτήσουμε τον γγ, αν είναι εκείνος που γράφει εδώ. Ρε που ζούμε :)

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 15 Μάιος 2018, 00:21

enaon έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:17
ST48410 έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:15
@ΓΓ αν είσαι εσύ τελικά.
στ48410, απο περιέργεια, πόσες πιθανότητες δίνεις να υπάρχει δεύτερος που θα τα έλεγε αυτά; Πες μου και την κινητήριο δύναμη που φαντάζεσαι αν θες.
Λίγες. Αλλά έχουν δει τρολ και τρολ τα μάτια μας. Τίποτα δεν είναι απίθανο και δεν θα ήθελα να καταλογίζω κάτι σε κάποιον χωρίς να ξέρω. Ο παλιός καλός ΓΓ δεν ήταν μόνο επίμονος. Είχε και χιούμορ που δεν το βλέπω πια.

ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΙΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 15 Μάιος 2018, 00:22

sys3x έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:12
[
Ο Σπύρος όμως ενδέχεται (πρόσεξε το ενδέχεται σε παρακαλώ) να μην είναι ο Σπύρος. Μπορεί δηλαδή τσάμπα να τον πληρώνει σε είδος.
Τωρα που καταλαβα τους κανονες θα προσπαθησω να τον πιστοποιησω
Το phorum εκλεισε στις 13/5
Ενας Spiros252 εχει γραψει το πρωτο post εδω μεσα στις 13/5 δηλαδη ενας Spiros 252 την ωρα που κανεις δεν ειχε καταλαβει τι παιζει με το phorum ενας Spiros252 εστηνε κλωνο του phorum
Ενας Spiros252 καλουσε μελη του πρωην φορουμ να εγγραφουν εκει τουλαχιστον 10 ημερες μετα απο τις 13/5
Εικαζω οτι δεν μπορει να ειναι ο ιδιος spiros252 δεν στεκει δεν εχει λογικη
Επισης καποιος κακεντρεχης θα μπορουσε να πει οτι καποιος Spiros252 ειχε ιδιαιτερη πληροφορηση για τι τι επαιξε στο παλιο
Οι δεν αστραπιαιες του κινησεις κλωνοποιησης θα μπορουσαν υπο προυποθεσεις να εγειρουν υποψιες οτι προκειται ισως ναι και ισως οχι για καποιον διαχειριστη η συντονιστη του παλιου.
Oπως καταλαβαινεις η πιστοποιηση ειναι απαραιτηση για ολους
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν παραβιασα κανεναν κανονα με αυτο το post
Αν το εκανα παρακαλω να μου επισημανθει εχω ολη την καλη διαθεση να ανασκευασω

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 15 Μάιος 2018, 00:23

sys3x έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:12
Σεσιλι

:lol:
Και η Σέσιλι να μην είναι η ίδια αλλά κάποια άλλη οπότε καταλήξαμε δυο άσχετοι να ρίχνουν κάνα γκαμίσι κάθε τόσο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 15 Μάιος 2018, 00:24

ST48410 έγραψε:
15 Μάιος 2018, 00:21
Είχε και χιούμορ που δεν το βλέπω πια.
αν μπανάρουν τον σαλίβερο, εμένα, όποιον του την σπάει, θα δεις και το χιούμορ του, το βγάζει πάντα όταν οι άλλοι λείπουν, ώς γιάννης, μέχρι τώρα ολόιδιος είναι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 15 Μάιος 2018, 00:24

15 Μάιος 2018, 00:13
Hellegenes
Καρβουνο καις;
Δεν ξέρω γιατί το άνοιξες το blog, αλλά σε ελεύθερη χώρα ζούμε και ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του. Δεν αμφισβητείται ότι διαφημίζεις τα Lidl, δεν είναι παράνομο και δεν είναι προσβλητικό*. Αν δεν το άνοιξες γι' αυτόν τον λόγο το blog, έχεις κι εσύ κάθε δικαίωμα να το αρνηθείς. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου απαγορεύσεις να θεωρώ ότι το άνοιξες γι' αυτό, αν αυτό πιστεύω.

* τουλάχιστον εσύ δεν θα έπρεπε να το θεωρείς προσβλητικό, έχεις αποδείξει ότι θεωρείς τιμή σου να διαφημίζεις τα Lidl.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 15 Μάιος 2018, 00:25

13/3 έκλεισε ημέρα Τρίτη και όχι 13/5
(✿ ♥‿♥)

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση