Μανία που την έχεις δεν είμαι αυτός λέμε. Παλιότερα έκανα καριερα σαν τρολ στο δεφενς νετ αλλά τωρα αποσύρθηκα. Δεν έχει πλέον πλάκα
Εγώ σε πιστεύω ότι δεν είσαι ο ΓΓ. Όπως πιστεύω ότι ο ΓΓ ήταν πολύτιμος την δεκαετία του '80 και τσακώνονταν μεταξύ τους οι πρεσβείες ποιος θα τον πρωτοπάρει για μερεμέτια, όσο ακόμα είχε διακοπές απ' το σχολείο.
Να σου κάνει ο ΓΓ σοβατεπί να γλείφεις τα δάχτυλα των ποδιών του Καρανίκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σκεφτομαι να γραφτω στο bourdela.com αλλα εκει ειναι αυστηρα ρε γαμωτο
Απαπα Γιάννι, μη γραφτείς εκεί.
Μετά μπορεί κάποιοι κακοήθεις να πούνε ότι ο Γιάννης διαφημίζει και μπουρδέλα και να πάρει και τον αληθινό η σβάρνα λόγω παρόμοιου νικ και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ μας και να μπει και κανένας Γιάννοις να ζητάει τα ρέστα.
Κάτσε εδώ Γιάννυ, πες και του Γιάννει να έρθει να γίνουμε πάλι φίλοι.
Σκεφτομαι να γραφτω στο bourdela.com αλλα εκει ειναι αυστηρα ρε γαμωτο
Απαπα Γιάννι, μη γραφτείς εκεί.
Μετά μπορεί κάποιοι κακοήθεις να πούνε ότι ο Γιάννης διαφημίζει και μπουρδέλα και να πάρει και τον αληθινό η σβάρνα λόγω παρόμοιου νικ και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις μεταξύ μας και να μπει και κανένας Γιάννοις να ζητάει τα ρέστα.
Κάτσε εδώ Γιάννυ, πες και του Γιάννει να έρθει να γίνουμε πάλι φίλοι.
Γιατι βρε γεροξεκουτη ποιτε ειμασταν φιλοι εμεις οι δυο και θα ξαναγινουμε τωρα;
Σκεφτομαι έντονα να μεταφέρω, οταν γυρισω σπιτι, όλες τις δημοσιεύσεις των μελών του φορουμ στα εκτος θέματος (μιας και το θεμα ειναι «σχολια επισκεπτων») και να αφησω τον μονόλογο των μη μελών/επισκεπτών εδω, που ειναι εντός θέματος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.