Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Re: Προβλήματα Εγγραφής - Σύνδεσης
Τι γίνεται με την αλλαγή password; Άλλαξα σήμερα το πρωί στον υπολογιστή στον χώρο εργασίας μου και τώρα το απόγευμα που πήγα να μπω απ' τον υπολογιστή του σπιτιού μου δεν το αναγνώρισε. Έκανα 2 φορές κλικ στο "δεν θυμάμαι το password", και τις δύο φορές έγραψε ότι μου έχει σταλεί νέο password με μεηλ αλλά δεν ήρθε τίποτα.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Δες και στα σπαμ.Νταρνάκας2 έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 20:12Τι γίνεται με την αλλαγή password; Άλλαξα σήμερα το πρωί στον υπολογιστή στον χώρο εργασίας μου και τώρα το απόγευμα που πήγα να μπω απ' τον υπολογιστή του σπιτιού μου δεν το αναγνώρισε. Έκανα 2 φορές κλικ στο "δεν θυμάμαι το password", και τις δύο φορές έγραψε ότι μου έχει σταλεί νέο password με μεηλ αλλά δεν ήρθε τίποτα.
Spiros252
Έχω δει, τίποτα κι εκεί.don't speak έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 20:19Δες και στα σπαμ.Νταρνάκας2 έγραψε: ↑10 Ιουν 2020, 20:12Τι γίνεται με την αλλαγή password; Άλλαξα σήμερα το πρωί στον υπολογιστή στον χώρο εργασίας μου και τώρα το απόγευμα που πήγα να μπω απ' τον υπολογιστή του σπιτιού μου δεν το αναγνώρισε. Έκανα 2 φορές κλικ στο "δεν θυμάμαι το password", και τις δύο φορές έγραψε ότι μου έχει σταλεί νέο password με μεηλ αλλά δεν ήρθε τίποτα.
Spiros252
-
Θα περιμένεις τον Σπύρο.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Νταρνάκας Έχω στείλει από χτες νέο κωδικό. Είσαι εντάξει;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα μπούμε καμιά φορά; Σπύρο, μήπως στέλνεις τον κωδικό σε λάθος μέηλ;
Στείλε το μέηλ σου στο μέηλ του Σπύρου.Νταρνάκας2 έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 20:52Τι θα γίνει ρε παιδιά, θα μπούμε καμιά φορά; Σπύρο, μήπως στέλνεις τον κωδικό σε λάθος μέηλ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Αν γράφτηκε με κανένα κουκουρούκου, στο κουκουρούκου θα σταλεί.
Ας του στείλει όμως μέιλ από αυτό που γράφτηκε να του απαντήσει ο Σπύρος στο μέιλ μπας και βρουν κάποια άκρη.
- rums to let
θα αργήσει, ξέρετε; αν ναι, να απασχοληθούμε με κάτι, να μου δείξετε το γραφείο σας, ή μια ξενάγηση στην κουζίνα
-
Τράβα πλύνε τα πιάτα.rums to let έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 23:17θα αργήσει, ξέρετε; αν ναι, να απασχοληθούμε με κάτι, να μου δείξετε το γραφείο σας, ή μια ξενάγηση στην κουζίνα
- rums to let
αμέσωςdon't speak έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 23:21Τράβα πλύνε τα πιάτα.rums to let έγραψε: ↑12 Ιουν 2020, 23:17θα αργήσει, ξέρετε; αν ναι, να απασχοληθούμε με κάτι, να μου δείξετε το γραφείο σας, ή μια ξενάγηση στην κουζίνα
SpoilerShow

Αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα με τον Νταρνακα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Όλα εντάξει, ευχαριστώ πολύ Σπύρο.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Δοκίμασε με το ξέχασα τον κωδικό να δεις αν σου στείλει λινκ, αλλιώς θα πρέπει ο Σπύρος να το δει.Paralimnitis13 έγραψε: ↑13 Ιουν 2020, 11:57Αντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα με τον Νταρνακα.
Τον έχω ενημερώσει, όποτε μπορέσει όμως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Επιστολική ψήφος: Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για τις Ευρωεκλογές
από KRAKEN » 19 Φεβ 2024, 13:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 3349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
10 Μάιος 2024, 22:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας κατά σειρά βαρύτητας
από Unique » 06 Μάιος 2023, 08:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-