Γέροντες της εποχής μας - Εφραίμ Αριζόνας
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γέροντες της εποχής μας - Εφραίμ Αριζόνας
Αριζόνα... Ωραίο μέρος.
Είδες που είχε δίκιο;40 ημέρες μετά τη κοίμηση μου τους είπε, θα αρχίσουν τα γεγονότα
Ο Γέροντας Εφραίμ σε Αγιορείτη που τον επισκέφθηκε μαζί με μια ομάδα λαϊκών, όταν ρωτήθηκε για τα μέλλοντα να συμβούν, έδειξε την γροθιά του και είπε: Όσοι λένε την ευχή του Ιησού (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με), αυτοί θα ξεπεράσουν όσα έρχονται με τη βοήθεια του Θεού
http://users.sch.gr/aiasgr/Profhteies/P ... rizona.htm
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Έχω υπερηφάνεια πείσμα ανυποταξία ειρωνία φαντασία ψεύδος ανελεημοσυνη αυνανισμό άσεμνα και ακατάλληλα θεάματα (σε συνδυασμό με αυνανισμό) αναιδεια, στα 17 μου είχα πάει με παρθένα οπότε βάλε και την παρθενοφθορεια αν και τελείωσε γρήγορα ( και δικιά μου πρώτη φορά) χαιρεκακια λαιμαργία μέθη κατάργηση νηστείας ιδιοτροπία φαγητών έχω ξεράσει κανά 2 φορές λόγω πολυφαγιας λαγνεία βλασφημία αισχρολογια μίσος φασκελωμα διαολοστελμα και φιλονικεια. Υπάρχει ελπίδα;
Πάντα υπάρχει ελπίδα, αρκεί να τα εξομολογηθεις.Gewponos90 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 18:04Έχω υπερηφάνεια πείσμα ανυποταξία ειρωνία φαντασία ψεύδος ανελεημοσυνη αυνανισμό άσεμνα και ακατάλληλα θεάματα (σε συνδυασμό με αυνανισμό) αναιδεια, στα 17 μου είχα πάει με παρθένα οπότε βάλε και την παρθενοφθορεια αν και τελείωσε γρήγορα ( και δικιά μου πρώτη φορά) χαιρεκακια λαιμαργία μέθη κατάργηση νηστείας ιδιοτροπία φαγητών έχω ξεράσει κανά 2 φορές λόγω πολυφαγιας λαγνεία βλασφημία αισχρολογια μίσος φασκελωμα διαολοστελμα και φιλονικεια. Υπάρχει ελπίδα;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Το φόρουμ κάνει για εξομολόγηση η πρέπει να πάω σε Άγιο με διπλωματα.
Στην ενορία σου;Gewponos90 έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 20:52Το φόρουμ κάνει για εξομολόγηση η πρέπει να πάω σε Άγιο με διπλωματα.
Να ρωτήσεις κάποιον να σου πει που;
Στην Καλιφόρνια έχουμε κανένα Γέροντα;
Αν σε βοηθάει κι αυτό, έχουμε και αρετές
Ανέβαζε εκείνες και μειωνε τα πάθη
Ανέβαζε εκείνες και μειωνε τα πάθη
Υπάρχει καμιά οργανική θέση Γέροντα σε Καλιφόρνια ή Φλόριντα;
Μια γροθιά όλοι,να λετε την ευχήbluerose έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 23:39Ο Γέροντας Εφραίμ σε Αγιορείτη που τον επισκέφθηκε μαζί με μια ομάδα λαϊκών, όταν ρωτήθηκε για τα μέλλοντα να συμβούν, έδειξε την γροθιά του και είπε: Όσοι λένε την ευχή του Ιησού (Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με), αυτοί θα ξεπεράσουν όσα έρχονται με τη βοήθεια του Θεού
Συνέχεια οπότε μπορείτε, απαλά όχι με ζορι
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την εκδημία του μακαριστού Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνας. Ο Γέροντας Εφραίμ, προηγούμενος της Ιεράς Μονής Φιλοθέου του Αγίου Όρους, ήταν ο τελευταίος εν ζωή υποτακτικός του Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστού και Κτίτωρ της Ιεράς Μονής Αγίου Αντωνίου στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θεμελιωτής και αναβιωτής πολυάριθμων κοινοβίων στο Άγιο Όρος, στην Ελλάδα, τις Η.Π.Α. και αλλού.
Είναι ο σύγχρονος αναγεννητής του Αγιορείτικου Μοναχισμού στην Αμερική, με την αγιασμένη βιωτή του να φέγγει ως υπόδειγμα αρετής και αγιότητας, στήριγμα και παρηγοριά αναρίθμητων ψυχών σε ολόκληρον το κόσμο

Είναι ο σύγχρονος αναγεννητής του Αγιορείτικου Μοναχισμού στην Αμερική, με την αγιασμένη βιωτή του να φέγγει ως υπόδειγμα αρετής και αγιότητας, στήριγμα και παρηγοριά αναρίθμητων ψυχών σε ολόκληρον το κόσμο

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ηταν ο Κολοκοτρωνης το ΚΚΕ της εποχης του?
από Στρακαστρουκας » 17 Ιουν 2024, 14:52 » σε Ιστορία - 59 Απαντήσεις
- 1090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Ιουν 2024, 09:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σκανδαλα της εποχης Σημιτη
από southern » 07 Νοέμ 2023, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 155 Απαντήσεις
- 3735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates
09 Νοέμ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το τέλος της εποχής της χειραφέτισης.
από AlienWay » 23 Ιαν 2025, 13:57 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 1 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
23 Ιαν 2025, 14:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Kορδονια ενα καταλοιπο μιας αλλης εποχης
από Γκοτζμπενι » 01 Σεπ 2023, 01:41 » σε Life style - 44 Απαντήσεις
- 2515 Προβολές
-