Φάτιμα 1917 - Το Θαύμα του Ήλιου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Φάτιμα 1917 - Το Θαύμα του Ήλιου
Καμμία αντίρρηση σε όσα γράφεις, αλλά ''μέτρον άριστον'' ρε Τανίπτερε. Έχω την αίσθηση πως η κοπέλα είναι ήδη πιόνι από την καλωσύνη της. Γνώμη μου και να με συγχωρεί. Δεν το λέω με κακία.tanipteros έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 00:45έτσι είναι οι θεούσες...
εγώ την Μπλου την πάω.
έχει καλή ψυχούλα είναι αγαθή, διψάει για πνευματικότητα ... και την βρήκε έτοιμη κομένη και ραμένη στο κατηχητικό...
κρίμα που δεν είναι του βιβλίου να διαβάσει αρχαία γραμματεία να δει τι μισούν οι παπάδες και να απελευθερωθεί....
πάντως ότι και αν κάνουμε αυτή τώρα αποφάσησε τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει...μακάρι να μείνει μόνο στην αγάπη του πλησίον προστατευμένη σε ένα αποστηρομένο περιβάλλον από το παπαδομίσος για τους προγόνους της...
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- tanipteros
Στο κατηχητικό που πηγαίνει της έχουν μάθει ορισμένες συμπεριφορές πώς να πλησιάζει τον άλλο και πώς να έχει αντίληψη για τον κόσμο γύρω της. Το κατηχητικό της διαμορφώνει τον λεγόμενο "Χριστιανικό" χαρακτήρα. Την προσεγγίζουν με ηρεμία, καλοσύνη και αγάπη και της φυτεύουν ιδέες που άλλες είναι σωστές και άλλες όχι αλλά είναι η χριστιανική οπτική...Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 10:21Καμμία αντίρρηση σε όσα γράφεις, αλλά ''μέτρον άριστον'' ρε Τανίπτερε. Έχω την αίσθηση πως η κοπέλα είναι ήδη πιόνι από την καλωσύνη της. Γνώμη μου και να με συγχωρεί. Δεν το λέω με κακία.tanipteros έγραψε: ↑15 Ιαν 2021, 00:45έτσι είναι οι θεούσες...
εγώ την Μπλου την πάω.
έχει καλή ψυχούλα είναι αγαθή, διψάει για πνευματικότητα ... και την βρήκε έτοιμη κομένη και ραμένη στο κατηχητικό...
κρίμα που δεν είναι του βιβλίου να διαβάσει αρχαία γραμματεία να δει τι μισούν οι παπάδες και να απελευθερωθεί....
πάντως ότι και αν κάνουμε αυτή τώρα αποφάσησε τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει...μακάρι να μείνει μόνο στην αγάπη του πλησίον προστατευμένη σε ένα αποστηρομένο περιβάλλον από το παπαδομίσος για τους προγόνους της...
Την "χτίζουν" όπως θέλει η συγκεκριμένη θρησκεία... με τις αρχές και τις θέσεις τους.
Και σαφώς δεν έχει κριτική ικανότητα και αντίρηση, αφού σου λέει κάνω "υπακοή" τι περιμένεις...
αχ βρε bluerose ας είσαι όπως είσαι να αγαπάς και να μην μισείς κανέναν...διότι υπάρχει και βρωμιά εκεί που είσαι.
Εγώ λυπάμαι και τους αξιωματόχους παπάδες Χριστιανούς που στρέφονται ενάντια στην πάτρίδα και τους προγόνους.
Λες και τότε που τους διώκανε οι Ρωμαίοι φταίει ο Δίας και ο Απόλλωνας και οι άλλοι θεοί.... είναι κρίμα διότι απεχθάνονται τις ρίζες τους και δασκαλεύουν και άτομα σαν την μπλου να κάνουν το ίδιο. Εκμεταλεύονται την καλοσύνη της....πρόσεχε μπλου πρόσεχε!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Τι να με κανουν εμένα; Από μόνη παω
Ποτε κανεις δε μου είπε να πάω. Ψέμματα, λίγο η κουμπαρα μου με ειπε
Ψάχνω σ όλη τη Θεσσαλονίκη παρακληση για τον Άγιο Παΐσιο και δε βρήκα, μόνιμη δλδ
Πως κάνουν κάθε τρίτη για τον Άγιο Πορφυριο, κάθε Δευτέρα για την Παναγία Γοργουπηκοο ( σε διαφορετικές ενορίες)
Δε θα μου πει κάποιος... Από μόνη θα τρέξω
Κι ουτε παρεα θέλω με από διοργανώνουν
Κάνουν σε εκκλησίες σταθερές παρακλησεις και κάποιες συχνές αγρυπνιες για διάφορους Αγίους
Ποτε κανεις δε μου είπε να πάω. Ψέμματα, λίγο η κουμπαρα μου με ειπε
Ψάχνω σ όλη τη Θεσσαλονίκη παρακληση για τον Άγιο Παΐσιο και δε βρήκα, μόνιμη δλδ
Πως κάνουν κάθε τρίτη για τον Άγιο Πορφυριο, κάθε Δευτέρα για την Παναγία Γοργουπηκοο ( σε διαφορετικές ενορίες)
Δε θα μου πει κάποιος... Από μόνη θα τρέξω
Κι ουτε παρεα θέλω με από διοργανώνουν
Κάνουν σε εκκλησίες σταθερές παρακλησεις και κάποιες συχνές αγρυπνιες για διάφορους Αγίους
Εκεί έχει φτιάξει μια καταπληκτική εκκλησία ο Τομπάζης.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
δεν χόρευε σ'αυτό τό σημείο ό ήλιος, ήταν ένα "σημείο πνευματικό" πού είναι
προτύπωση-προεικόνιση,όχι πλήρη εκπλήρωση,του σημείου πού περιγράφεται στην
Αποκ.Ιωανν 11:19 "ύστερα εφάνηκε ένα μεγαλο σημείον είς τον ουρανόν,
μία γυναίκα ή οποία γιά ένδυμα είχε τόν ήλιον....κλπ" καί δόθηκε στό πλήθος
των περιπου 70χιλ για να πεισθούν ότι τά 3 παιδιά βίωσαν τήν οπτασία πού τούς
μίλησε....στα 3 αθώα παιδιά μίλησε ή οπτασία.
------------------------------------------------------------------------------
ό Πτρ Μάλαχι Μάρτιν είχε εργαστεί κάποια χρόνια σε βιβλιοθήκες του βατικανού
καί τού είχε δειχθεί το 3ο μήνυμα από φίλο του καρδινάλιο καί είχε ορκιστεί νά
μην τό αποκαλύψει επειδή ή Αδελφη Λουσία είχε πεί σε γράμμα "ή Παναγία είπε ότι
το 1960 θά πρέπει να αποκαλυφθεί το 3ο μηνυμα", όμως στη μονη καρμελιτων, στη κοϊμπρα
της Ισπανίας, συνέβησαν άλλα πράγματα ενω στα μεσα δεκ60 το βατικανο άρχισε να εμφανίζει
την απατηλή(Impostor) sr Loucia όπως έδειξα, ό Πτρ Μάλαχιν δεν θεωρούσε ότι τού
έχει επιτραπεί να αποκαλύψει τό μήνυμα,όμως σε κάποιες συζητήσεις έδωσε κάποια
σημάδια ή κάποια μέρη τού μηνύματος από τη δεκ70 πού μιλούν γιά......
1-αναστάτωση φυσικών δυνάμεων όπως καί κάποιοι λοιμοί
βλεπουμε λοιμούς απ'τη δεκ80 πχ έμπολα,HIV,H1N1,......
τσουναμι 2004,τερατωδης σεισμος ιαπωνίας με το τσουναμι 2011 που προκαλεσε τό πυρηνικο
ατύχημα στη φουκουσίμα.
επίσης τό πυρηνικό ατύχημα στό τσέρνομπιλ(1986)ήταν ή αιτία πού γκρέμίστηκε τό
υπερφίαλο αθειστικό γραφειοκρατικό καθεστώς των γκούλαγκς κ' ψυχιατρικών φυλακών,
εδώ να πουμε ότι τό μήνυμα 1 κ' 2 κάνει ειδική μνεία για τίς διώξεις στην Ρωσία
(ή "Αψινθος" πού θα μολύνει τό 1/3 των πηγων των υδάτων καί των ποταμών όπου πολλοι
θα πεθάνουν..αποκ Ιωανν ;;)
2-"ό άρχων του σκότους θά εγκατασταθεί στα ανώτατα κλιμάκια της εκκλησίας"
ό πτρ μαλαχι μαρτιν αποκάλυψε σέ βιβλία του ότι ιερείς ψηλα στην ιεραρχία μετέχουν
σε τελετές λατρείας του λούσιφερ...
στο βιντ δίνει κάποια σημεία τμήματα του 3ου μηνυματος
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Δηλαδή, αν έγινε όντως θαύμα στην Φατίμα, αν όντως εμφανίστηκε η Παναγία, αν είναι όντως αληθινές οι εξηγήσεις και οι λεπτομέρειες, τι σημαίνει αυτό για την Ορθοδοξία;
Δεν σημαίνει πως οι Καθολικοί γνώρισαν την χάρη του Θεού;
Και γιατί να επιτρέψει ο Θεός να γνωρίσουν την χάρη του οι αρετικοί και δεν έκανε αυτό το "θαύμα" στην ορθόδοξη πλευρά;
Δεν σημαίνει πως οι Καθολικοί γνώρισαν την χάρη του Θεού;
Και γιατί να επιτρέψει ο Θεός να γνωρίσουν την χάρη του οι αρετικοί και δεν έκανε αυτό το "θαύμα" στην ορθόδοξη πλευρά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
24 Μαρ 2024, 11:26
-
-
Νέα δημοσίευση Το οικονομικό θαύμα της Ιρλανδίας.
από Financial man » 15 Μάιος 2023, 22:39 » σε Οικονομία - 102 Απαντήσεις
- 3132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
17 Μάιος 2023, 08:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το «θαύμα» των ελληνικών ομολόγων
από Libre arbitre » 10 Ιουν 2023, 22:02 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-