ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΟ 666;;;;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Re: ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΟ 666;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Ιαν 2023, 21:59

lonelyrider έγραψε:
02 Ιαν 2023, 21:49
taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιαν 2023, 21:40
lonelyrider έγραψε:
02 Ιαν 2023, 21:39

Εσένα θα σε βάλω στο κουβά με τα πίτουρα, γλωσσολογε της φακής. :)
Εγώ σε υπερασπιζομαι να μη φας περμαμπαν κι εσύ μου κάνεις γλωσσολογικο μπουλινγκ.
:smt005::smt005::smt005::smt005:

κι ομως θα χαρεις μ αυτο που βαλα αφου το hoax-χξς ειναι το ψεμα και ο 6αποδώ είναι το ψέμα... Για δες καλυτερα...
Ναι αλλά εχει διττή ερμηνεία όπως το γραψες, ή ψεγεις το διαβολο ή μου τη λες οτι γραφω παραμυθια.hoaxes δηλαδή. Κι εγώ υπέθεσα το 2ο διότι είσαι μη πιστός και γνωστος τρολλευς κατά του Χριστιανισμου.
και τα δυο... και ψεγω το ψεμα και ειναι ψεμα ο διαβολος...
ο ανθρωπος ειναι το προβλημα που λεει ψεματα προς οφελος του και εναντι αλλων...
δεν ειναι ο διαβολος για να του φορτωνουμε τις δικες μας ασχημιες και να ξεφορτωνομαστε το βαρος σαν ανθρωποι...

Βρηκαμε τωρα εναν μαλακα «διαβολος» και του φορτωνουμε τις δικες μας ασχημιες για να το παιξουμε παραπλανημενοι απο τον διαβολο και αβουλα προβατα και εξου αθωοι... ελεησον!... τι ελέησον ρε; παλουκωμα....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΟ 666;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 02 Ιαν 2023, 23:41

taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιαν 2023, 21:59
lonelyrider έγραψε:
02 Ιαν 2023, 21:49
taxalata xalasa έγραψε:
02 Ιαν 2023, 21:40

:smt005::smt005::smt005::smt005:

κι ομως θα χαρεις μ αυτο που βαλα αφου το hoax-χξς ειναι το ψεμα και ο 6αποδώ είναι το ψέμα... Για δες καλυτερα...
Ναι αλλά εχει διττή ερμηνεία όπως το γραψες, ή ψεγεις το διαβολο ή μου τη λες οτι γραφω παραμυθια.hoaxes δηλαδή. Κι εγώ υπέθεσα το 2ο διότι είσαι μη πιστός και γνωστος τρολλευς κατά του Χριστιανισμου.
και τα δυο... και ψεγω το ψεμα και ειναι ψεμα ο διαβολος...
ο ανθρωπος ειναι το προβλημα που λεει ψεματα προς οφελος του και εναντι αλλων...
δεν ειναι ο διαβολος για να του φορτωνουμε τις δικες μας ασχημιες και να ξεφορτωνομαστε το βαρος σαν ανθρωποι...

Βρηκαμε τωρα εναν μαλακα «διαβολος» και του φορτωνουμε τις δικες μας ασχημιες για να το παιξουμε παραπλανημενοι απο τον διαβολο και αβουλα προβατα και εξου αθωοι... ελεησον!... τι ελέησον ρε; παλουκωμα....
:D
Παρατηρητής...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών