Ποιος θέλει να έρθει στη θρησκεία του Ρώμα-verse;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ποιος θέλει να έρθει στη θρησκεία του Ρώμα-verse;
Σύμφωνα με το τελικό συμπέρασμα του παρακάτω βίντεο στο 7.40-7.50 (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ), υπάρχει περίπτωση ο κόσμος στον οποίο ζούμε να έχει δημιουργηθεί από το Χάρη Ρώμα.
Βέβαια, αμέσως μετά το γυρνάνε στην πλάκα. Αν όμως έχουν δίκιο; Αν θέλω να πιστέψω σε κάποια θρησκεία, γιατί όχι σ'αυτό; Δεν ακούγεται λιγότερο γελοίο απ'τις ιστορίες της Βίβλου. Αφού λοιπόν υπάρχει κόσμος που πιστεύει εκείνες τις ιστορίες και θεωρείται φυσιολογικός, μπορώ κι εγώ να πιστέψω στο Ρώμαβερς χωρίς να θεωρηθώ παράξενος.
Πείτε μου λοιπόν, αν αποφασίσω να ασπαστώ αυτή την πίστη, πως προχωράω από δω και πέρα; Πως ακριβώς θα εκδηλώνω τη λατρεία μου στο θεό-δημιουργό Χάρη Ρώμα; Πρέπει να προσφέρω κάποιου είδους θυσίες; Να λέω συγκεκριμένες προσευχές; Να αρχίσω έρανο για να χτίσω σχετικό ναό;
Βέβαια, αμέσως μετά το γυρνάνε στην πλάκα. Αν όμως έχουν δίκιο; Αν θέλω να πιστέψω σε κάποια θρησκεία, γιατί όχι σ'αυτό; Δεν ακούγεται λιγότερο γελοίο απ'τις ιστορίες της Βίβλου. Αφού λοιπόν υπάρχει κόσμος που πιστεύει εκείνες τις ιστορίες και θεωρείται φυσιολογικός, μπορώ κι εγώ να πιστέψω στο Ρώμαβερς χωρίς να θεωρηθώ παράξενος.
Πείτε μου λοιπόν, αν αποφασίσω να ασπαστώ αυτή την πίστη, πως προχωράω από δω και πέρα; Πως ακριβώς θα εκδηλώνω τη λατρεία μου στο θεό-δημιουργό Χάρη Ρώμα; Πρέπει να προσφέρω κάποιου είδους θυσίες; Να λέω συγκεκριμένες προσευχές; Να αρχίσω έρανο για να χτίσω σχετικό ναό;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εκτωρ την 30 Σεπ 2023, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Ποιος θέλει να έρθει στη θρησκεία του Ρώμα-verse;
Νομιζα πως ξεκινησες να λατρεύεις τους γυφτους.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εφιαλτικό μέχρι να έρθει το...φινάλε. Αχαχαχαχα!
Α έκατσες να το δεις όλο; Εντάξει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
06 Ιαν 2025, 17:00
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ήταν ο καλύτερος ρόλος του Χάρη Ρώμα;
από Εκτωρ » 26 Σεπ 2023, 10:51 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 22 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
30 Σεπ 2023, 01:03
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
30 Νοέμ 2023, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-