Δηλαδη αν εξαιρεσεις την λεξη "αψινθος" που και αυτη ειπα προηγουμενως οτι μπαζει, δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορει καποιος να το συνδεσει με γεγονοτα.
Ουτε αστερας απ τον ουρανο ηρθε, ουτε πικραθηκαν τα υδατα, ενω απο τοτε οχι μονο δεν πεθαναν πολλοι αλλα εχει ανεβει ο Μ.Ο. ζωης 5 χρονια.
Α, αυτό; Ναι, το "άψινθος" είναι που μετράει. Τα υπόλοιπα που δεν συνέβησαν, σύμφωνα κατά τας γραφάς, είναι λεπτομέρειες που τους δίνουν σημασία. Ούτε και στο γεγονός ότι οι σάλπιγγες βάρεσαν ετεροχρονισμένα.
Πρώτα ήχησε η τρίτη (αυτή του άψινθου) αλλά οι δύο άλλες που προηγούνται, δεν έχουν ηχήσει ακόμα.
21/11/2024 Μπάμπα Βάνγκα:Οι σκοτεινές προφητείες της για το 2025 που τρομάζουν.
Το 2024 φτάνει στο τέλος του και οι «προφητείες» της Μπάμπα Βάνγκα για τη νέα χρονιά που έρχεται κάνουν την εμφάνιση τους.
Η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, για το 2025 έχει προβλέψει πολέμους στην Ευρώπη αλλά και την έλευση εξωγήινων στη Γη.
Συγκεκριμένα, η Βάνγκα έχει προειδοποιήσει για έναν νέο μεγάλο πόλεμο στην Γηραιά Ήπειρο, ο οποίος θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον πληθυσμό και ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια παγκόσμια καταστροφή. Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα αναδειχθεί νικητής, με τη Ρωσία να κυριαρχεί στον κόσμο.
Η μάντισσα έχει προβλέψει επίσης ότι το 2025 εξωγήινες οντότητες θα κάνουν την παρουσία τους γνωστή. Επίσης, έχει μιλήσει για σοβαρές περιβαλλοντικές καταστροφές, όπως ξηρασίες και πυρκαγιές, που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή.
Για την ίδια χρονιά, η Μπάμπα Βάνγκα έχει αναφερθεί και στην πρόοδο της επιστήμης, προβλέποντας τη δημιουργία ανθρώπινων οργάνων σε εργαστήριο, τα οποία θα μπορούσαν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής και να δώσουν λύσεις στις μεταμοσχεύσεις.
Ποια είναι η Μπάμπα Βάνγκα.
Για τους ελάχιστους που μπορεί να μην γνωρίζουν τι εστί Μπάμπα Βάνγκα, πρόκειται για μια τυφλή μυστικίστρια, η οποία γεννήθηκε στη Βουλγαρία το 1911 και πέθανε το 1996.
Από μικρή ηλικία τυφλώθηκε και ήταν σχεδόν αγράμματη. Λέγεται ότι είχε την τρομερή ικανότητα να βλέπει στο μακρινό μέλλον και έτσι έκανε μια σειρά από ανατριχιαστικές προβλέψεις για το τι θα συμβεί στην ανθρωπότητα τις επόμενες δεκαετίες.
Μάλιστα, κάποιοι το πάνε ακόμα πιο μακριά και ισχυρίζονται ότι πολλές από αυτές τις έχει πετύχει, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ακόμα και σήμερα συνεχίζουμε να διαβάζουμε (και να γράφουμε) για εκείνη και τις «προβλέψεις» της.
Κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι έχει προβλέψει στην πραγματικότητα και σε πόσες από τις προβλέψεις έχει πέσει μέσα…
Σε κάθε περίπτωση, κάποιες από τις προβλέψεις που της «αποδίδουν» είναι γεγονότα όπως ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το τσουνάμι του 2004, την 11η Σεπτεμβρίου, την εκλογή του Μπάρακ Ομπάμα ως προέδρου των ΗΠΑ, ακόμη και την ημερομηνία του δικού της θανάτου.
Τα τελευταία χρόνια, διάφορες προφητείες που προβλέπουν την απόλυτη καταστροφή και τη συντέλεια του κόσμου έχουν «χρεωθεί» στη Βάνγκα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί στα social media και η προφητεία της για το «τέλος της ανθρωπότητας». Μέχρι στιγμή τίποτα δεν έχει (ευτυχώς) επαληθευτεί.
Όχι Σπύρε μου...στην επιστήμη ακολουθούμε την εξής διαδικασία:
1. Παρατήρηση (πανω σε ενα φαινόμενο)
2. Υπόθεση (σχηματισμός μοντέλου θεωρίας που να συμφωνεί με την παρατήρηση).
3. Προβλέψεις - πειράματα
4. Έλεγχος των προβλέψεων και των πειραμάτων, αν συμφωνούν με τα δεδομένα.
5. επαναλαμβάνουμε τα βήματα 3 και 4 σνεχώς ώστε να ελε΄γχουμε την ορθότητα της υπόθεσης (θεωρία).
Η δική σου μέθοδος υπολογισμού της γέννησης του Χριστού, δεν διαθέτει τίποτε από τα παραπάνω.
Αν είναι δυνατόν να φέρνεις ως επιχείρημα την ανατολή του Ερμή και της Αφροδίτης πριν από τον Ήλιο...
Να βάλεις και τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Χριστού, ώστε να υπολογίσεις και τον χαρακτήρα του...
Μα με βάση την θεωρία μου οδηγήθηκα σε προβλέψεις - πειράματα. Με αυτό που δίδει η Αποκάλυψη στο 12 κεφάλαιο οδηγήθηκα στην γένεση του Σιωνισμού. Την γυναίκα την ντύνει ο Ήλιος και η Σελήνη είναι κάτω από τα πόδια της. Στο κεφάλι της είναι το στεφάνι του Ουρανού. Προφητεία; Όχι τότε ήταν ευρύτατα γνωστή η ύπαρξη του πλανήτη Ουρανού.
Όχι Σπύρε μου...στην επιστήμη ακολουθούμε την εξής διαδικασία:
1. Παρατήρηση (πανω σε ενα φαινόμενο)
2. Υπόθεση (σχηματισμός μοντέλου θεωρίας που να συμφωνεί με την παρατήρηση).
3. Προβλέψεις - πειράματα
4. Έλεγχος των προβλέψεων και των πειραμάτων, αν συμφωνούν με τα δεδομένα.
5. επαναλαμβάνουμε τα βήματα 3 και 4 σνεχώς ώστε να ελε΄γχουμε την ορθότητα της υπόθεσης (θεωρία).
Η δική σου μέθοδος υπολογισμού της γέννησης του Χριστού, δεν διαθέτει τίποτε από τα παραπάνω.
Αν είναι δυνατόν να φέρνεις ως επιχείρημα την ανατολή του Ερμή και της Αφροδίτης πριν από τον Ήλιο...
Να βάλεις και τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Χριστού, ώστε να υπολογίσεις και τον χαρακτήρα του...
Μα με βάση την θεωρία μου οδηγήθηκα σε προβλέψεις - πειράματα. Με αυτό που δίδει η Αποκάλυψη στο 12 κεφάλαιο οδηγήθηκα στην γένεση του Σιωνισμού. Την γυναίκα την ντύνει ο Ήλιος και η Σελήνη είναι κάτω από τα πόδια της. Στο κεφάλι της είναι το στεφάνι του Ουρανού. Προφητεία; Όχι τότε ήταν ευρύτατα γνωστή η ύπαρξη του πλανήτη Ουρανού.
Πέραν του ότι η "θεωρία" σου δεν μπορεί να ελεγχθεί διότι στηρίζεται σε θρησκευτικά κείμενα, έχει και το μειονέκτημα πως δεν μπορεί να ελεγχθεί μέσω πειραμάτων αλλά ούτε και προβλέψεων...κλωτσάς και την μπάλα έξω από το γήπεδο.
Με ποια ακριβώς επιστημονική μέθοδο "ανακάλυψες" την ακριβή ημερομηνία γέννησης του Χριστού;
Δεν ξέρω πολλά για τους προφήτες αλλά οποιοσδήποτε νοήμων με μια άλφα αντίληψη μπορεί να προβλέψει αρκέτα για το μέλλον. Εγώ προσωπικά εχω κάνει δεκάδες προφητείες που βγήκαν αληθινές και έπωνται να επιβεβαιωθούν κι άλλες. Είμαι προφήτης; Σίγουρα όχι. Έχω αντίληψη; Ναί.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
Δεν ξέρω πολλά για τους προφήτες αλλά οποιοσδήποτε νοήμων με μια άλφα αντίληψη μπορεί να προβλέψει αρκέτα για το μέλλον. Εγώ προσωπικά εχω κάνει δεκάδες προφητείες που βγήκαν αληθινές και έπωνται να επιβεβαιωθούν κι άλλες. Είμαι προφήτης; Σίγουρα όχι. Έχω αντίληψη; Ναί.
Τι προφητείες έκανες δηλαδή? Πιστεύεις οτι σ' έχουν ευλογήσει με το χάρισμα της ενόρασης? Η έκανες κάποιους απλούς υπολογισμούς?
Τι προφητείες έκανες δηλαδή? Πιστεύεις οτι σ' έχουν ευλογήσει με το χάρισμα της ενόρασης? Η έκανες κάποιους απλούς υπολογισμούς?
Νομίζω το απάντησα ήδη.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
Πέραν του ότι η "θεωρία" σου δεν μπορεί να ελεγχθεί διότι στηρίζεται σε θρησκευτικά κείμενα, έχει και το μειονέκτημα πως δεν μπορεί να ελεγχθεί μέσω πειραμάτων αλλά ούτε και προβλέψεων...κλωτσάς και την μπάλα έξω από το γήπεδο.
Με ποια ακριβώς επιστημονική μέθοδο "ανακάλυψες" την ακριβή ημερομηνία γέννησης του Χριστού;
Την θεωρία ότι ο Χριστός γεννήθηκε την 11η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ την εξέφρασε ο αποβιώσας Dr. Michael Heiser.
Εγώ παρατήρησα ότι αστρονομικά, με βάση την εκλειπτική η Σελήνη βρίσκεται κάτω από την Παρθένο την 12η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ.
Ο Ιησούς ήταν λοιπόν στην Γη από την Γέννησή του έως και την ανάλυψή του στις 18 Μαϊου του 30 μΧ, συνολικά 11752 ημέρες. Αν τις ημέρες αυτές τις διαιρέσουμε με τον ακέραιο αριθμό των 365 ημερών, τότε παίρνουμε τον αριθμό:
x = 11572 ημέρες / 365 ημέρες = 31,7041
το γεωγραφικό πλάτος του Ναού της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ είναι: φ = 31,7043°
Την θεωρία ότι ο Χριστός γεννήθηκε την 11η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ την εξέφρασε ο αποβιώσας Dr. Michael Heiser.
Μάλιστα...ένας χριστιανός συγγραφέας και μελετητής της Βίβλου.
Καταλαβαίνεις, πιστεύω, ότι η "θεωρία" δεν έχει καθόλου επιστημονικό υπόβαθρο, οπότε δεν το συζητώ. Για εσένα και για άλλους, μορεί τα δεδομένα που επικαλείται να σε/σας βρίσκουν σύμφωνους, αλλά μέχρι στιγμής, η "θεωρία" του έχει πάει άπατη, τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν τον πρώτο λόγο. Την χριστιανική εκκλησία.
Απορώβ που κάθομαι και συζητώ τα αυτονόητα...
Εγώ παρατήρησα ότι αστρονομικά, με βάση την εκλειπτική η Σελήνη βρίσκεται κάτω από την Παρθένο την 12η Σεπτεμβρίου του 3 πΧ.
Ο Ιησούς ήταν λοιπόν στην Γη από την Γέννησή του έως και την ανάλυψή του στις 18 Μαϊου του 30 μΧ, συνολικά 11752 ημέρες. Αν τις ημέρες αυτές τις διαιρέσουμε με τον ακέραιο αριθμό των 365 ημερών, τότε παίρνουμε τον αριθμό:
Ρε συ Σπύρο...γνωρίζεις πολύ καλά ότι στην αστρονομία, οι διάφοροι αστερισμοί δεν έχουν κανέναν προφητικό ή αποκαλυπτικό σκοπό.
Οπότε εσύ επικαλείσαι την αστρολογία, ου είαι ψευδοεπιστήμη. Και καλά κάνεις, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αν αυτά τα αστρολογικά δεδομένα στα οποία βασίζεις τους ισχυρισμούς σου, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την αστρονομία ούτε με καμία άλλη επιστήμη. Πιο πολύ έχουν σχέση με τον Νοστράδαμο...
Εδώ καλά καλά δεν γνωρίζουμε αν όντως υπήρξε ο Χριστός και εσύ του έχεις φτιάξει και τον αστρολογικό του χάρτη...
Βρε καλά κάνεις και ασχολείσαι, αλλά μην επικαλείσαι την επιστήμη...
.
Ρε Σπυρο η Απογραφή του Ηρώδη που αναφέρει το Βαγγελιώ έγινε το 6 πχ.....
Και οι περισσότεροι σήμερα Ιστορικοί αφτί δέχονται.....
Εσύ γιατι δεν τη δεχέσε και την υπο δεχέσε ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Ρε Σπυρο η Απογραφή του Ηρώδη που αναφέρει το Βαγγελιώ έγινε το 6 πχ.....
Και οι περισσότεροι σήμερα Ιστορικοί αφτί δέχονται.....
Εσύ γιατι δεν τη δεχέσε και την υπο δεχέσε ;;;
.
Δεν είναι ξεκάθαρο για ποια απογραφή μιλάμε. Ορισμένοι ειδικοί μιλούν για μία παγκόσμια απογραφή του Αυγούστου το 2 πΧ. Υπάρχει όμως και ένα άλλο ενδεχόμενο. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου έλαβε χώρα στην Ναζαρέτ σε γεωκεντρικό γεωγραφικό πλάτος:
φ = 32,53227°
Από Βιβλικές πηγές ξέρουμε ότι ο Ιησούς έζησε περίπου 33 έτη. Έτσι παίρνοντας ένα Ηλιακό έτος με το Ιουλιανό ημερολόγιο των 365,25 ημερών έχουμε:
Αν θεωρήσουμε ότι ο Ιησούς γεννήθηκε την 25η Σεπτεμβρίου του 4 πΧ στις 5 η ώρα το πρωί, τότε προσθέτοντας αυτόν τον χρόνο οδηγούμαστε στην Μεγάλη Παρασκευή, την ημέρα που απεβίωσε ο Χριστός πάνω στον σταυρό.
Τ' = 7ηΑπριλίου του 30 μΧ , ώρα 2:53 μμ
Την ημέρα της 25ης Σεπτεμβρίου του 4 πΧ, ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται συμβολικά στην μήτρα του αστερισμού της Παρθένου. Την γυναίκα ντύνει ο Ήλιος, και η Σελήνη είναι κάτω από τα πόδια της, αν και δεν είναι ακριβώς από κάτω. Βρίσκεται συγκεκριμένα στον αστερισμό του Οφιούχου. Ακριβώς κάτω από τα πόδια της ήταν την 22α Σεπτεμβρίου του 4 πΧ. Στο κεφάλι της γυναίκας δεν είναι το στεφάνι του πλανήτη Ουρανού, αλλά αυτό θα εμφανιστεί αφού αναστηθεί ο Χριστός.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.