Είναι πολύ σοβαρό και να το ψάξεις!tanipteros έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 00:42είναι δοκιμασμένος σε δύσκολες καταστάσεις
για μένα δεν είναι υποθετικός επικοινωνούμε κανονικά μιλάει με την σκέψη του σε μένα και γω σε αυτόν.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είναι πολύ σοβαρό και να το ψάξεις!tanipteros έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 00:42είναι δοκιμασμένος σε δύσκολες καταστάσεις
για μένα δεν είναι υποθετικός επικοινωνούμε κανονικά μιλάει με την σκέψη του σε μένα και γω σε αυτόν.
tanipteros έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 00:30εγώ έχω μια μικρή εμπειρία με όντα από το αστρικό. Όλη και όλη μια φορα κατάφερα να μπω στο αστρικό και είδα τι συμβαινει εκεί.
μπορώ να πω πως υπάρχουν όντα άλλα φιλικά και άλλα όχι.
Άγγελο εδώ ονομάζω τον γενέθλιο Δαίμωνα της υπάρξεως μου ο οποίος παίζει και ρόλο πομπού προς τα ανώτερα όντα.
Ελπίζω να συνομιλούν με τους φύλακες αγγέλους τους και τα παιδάκια-θύματα trafficking.tanipteros έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 00:42είναι δοκιμασμένος σε δύσκολες καταστάσεις
Μουσουλμανική προπαγάνδα;Juno έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 18:04tanipteros έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 00:30εγώ έχω μια μικρή εμπειρία με όντα από το αστρικό. Όλη και όλη μια φορα κατάφερα να μπω στο αστρικό και είδα τι συμβαινει εκεί.
μπορώ να πω πως υπάρχουν όντα άλλα φιλικά και άλλα όχι.
Άγγελο εδώ ονομάζω τον γενέθλιο Δαίμωνα της υπάρξεως μου ο οποίος παίζει και ρόλο πομπού προς τα ανώτερα όντα.Ελπίζω να συνομιλούν με τους φύλακες αγγέλους τους και τα παιδάκια-θύματα trafficking.tanipteros έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 00:42είναι δοκιμασμένος σε δύσκολες καταστάσεις
Να τους δίνουν οι άγγελοι ένα γονεϊκό χάδι, μια καλή κουβέντα, λίγο κουράγιο να βγάλουν τη νύχτα που έρχεται "εξυπηρετώντας" τόσους "πελάτες"!
Καλά που το καθένα τους έχει από έναν φύλακα άγγελο!
Δεν είμαι αλλά εκείνη την στιγμή εκείνον επικαλέστηκα. Και κάποιος απάντησε. Συν το ότι όποτε είναι κοντά μου νιώθω ένα συγκεκριμένο αίσθημα από παιδί.
Το ξεχωρίζεις σαν να κάνεις διάλογο. Το καταλαβαίνεις. Είναι σαν να μιλάς από μέσα σου και να σε διακόπτει κάποιος άλλος και να μιλάει αυτός. Το καταλαβαίνεις κανονικά.Πώς διαχωρίζεις δηλαδή τη δική του σκέψη απ τη δική σου;
Γιατί κάναμε έναν διάλογο και μου είπε για πράγματα που δεν ήξερα. Δεν μπορούσε να ήταν δικές μου σκέψεις αφου δεν τις είχα καν.Πώς μπορείς μετα βεβαιότητος να πεις πως δεν είναι δικές σου σκέψεις αυτές αλλά του Δαίμονά σου που επικοινωνεί μαζί σου;
Ρωτάω απο ειλικρινές ενδιαφέρον
Τόσες εκατοντάδες χιλιάδες παιδάκια υποφέρουν, άντε το ένα ήταν ο Κεμάλ, το άλλο Στάλιν, το άλλο ο Μάο, το άλλο ο Χίτλερ.tanipteros έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 21:55υπάρχει και κάτι που λέγεται κάρμα αν δεν το ξέρετε. Δεν ξέρουμε σε προηγούμενες ζωές τι κάναν όλοι αυτοί και στην τωρινή ζωή βιώνουν αυτά που βιώνουν. Ο Φύλακας Άγγελος θα σε συμβουλέψει τι να κάνεις και τι να μην κάνεις. Δεν επεμβαίνει στην πράξη και στο κάρμα σου.
Εγώ είμαι πολύ ξεκάθαρη αγαπητέ. Δεν λέω ότι τις σκέψεις μου τις εκπέμπει κάποιος άλλος πριν από εμένα ούτε μπερδεύω θρησκείες.