Ο Όμηρος;
O Δίας κι ο Προμηθέας ομοφυλόφιλοι στη νέα σειρά ΚΑΟS του Netflix
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: O Δίας κι ο Προμηθέας ομοφυλόφιλοι στη νέα σειρά ΚΑΟS του Netflix
Η διαφορα μας ειναι Αριστο οτι εγω δεν κανω cherry picking.
Eξετάζω ολες τις εκδοχες
Αντιθετα εσυ δεχεσαι μονο οποια συμφωνει μαζι σου και απορριπτεις ολες τις αλλες σαν αιρέτικες λες και εισαι ο Πάπας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:56δεν θα γίνεις έλληνας ποτέΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:52Ποιοι δυο στιχοι ακυρώνουν όλη την Ιλιάδα;Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:47
Mμπαρουφεεες
Όλες αυτές οι παραλλαγές εξυπηρετούσε την ιστορία που ήθελε να πει ο εκάστοτε ποιητής
Καθ αυτό δεν το λέω απλα εγω, το λέει ο ίδιος ο Πλάτωνας
Είναι ο λόγος που στην πολιτεία λέει ότι θα κρατάμε μόνος τους μύθους που μας βολεύουν
Γιατί δνε γίνεται ο Αχιλαιας στην Ιλιάδα με λέει όλα για υην δόξα και στην Οδύσσεια να ακυρώνει όλη την ιλιαδα σε δύο στίχους
τρωικέ τρωικέ εε ε

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
γράψε μας περισσότερα για τη φαση με το ΓανυμηδηΑρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:55Για να τελειωνουμε ο Διας ηταν στρειτ και οχι ρευστου φυλου, αν καποιοι σε αρχαια Ελλαδα και Ρωμη θελαν να εστιαζονται στη φαση με το Γανυμηδη το εκαναν για ευνοητους λογους, επειδη οι ιδιοι ηταν πισωγλεντηδες οπως και ο δημιουργος του σχετικου μυθου. Ενας μυθος που ενδεχομενως δημιουργηθηκε κατα παραγγελια απο πλουσιους που αγοραζαν αγορακια να τα μεγαλωσουν για να τα εχουν γιουσουφακια τους, κατι που σε εποχες παρακμης της Ελλαδας και της Ρωμης συνεβαινε.
.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ότι προτιμά να είναι δούλος σε αγρότη χωρίς δική του γη πάρα πρώτος στον ΆδηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:52Ποιοι δυο στιχοι ακυρώνουν όλη την Ιλιάδα;Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:47MμπαρουφεεεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:40
δεν έχεις ίσως καταλάβει οτι όλες αυτές οι παραλλαγές της μυθολογίας συνέχιζαν να εξυπηρετούν την βασική ανθρώπινη πολύ ανθρώπινη αλήθεια. Σε καμία από αυτές δεν ήταν ο Διόνυσος και ο Ηρακλής βλάκες και ο Προμηθέας πουστης απλά για να είναι πούστης.
Όλες αυτές οι παραλλαγές εξυπηρετούσε την ιστορία που ήθελε να πει ο εκάστοτε ποιητής
Είναι ο λόγος που στην πολιτεία λέει ότι θα κρατάμε μόνος τους μύθους που μας βολεύουν
Γιατί δνε γίνεται ο Αχιλαιας στην Ιλιάδα με λέει όλα για υην δόξα και στην Οδύσσεια να ακυρώνει όλη την ιλιαδα σε δύο στίχους
Μαρεσει που όλοι οι ασχετοι το παιζετε ψαγμενοι. Ουτε την αβ της ελληνικής γραμματείας δεν ξέρετε και γράφετε ότι σας κατέβει
Πολυ πιο πριν απο τον Ομηρο λογικα συνεβαινε να ανατρεφουν αγορακια ευγενεις και βσιλιαδες.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Έλα ρε συ. Μας έπιασες. Πως αυτό που λέει ο Αχιλλέας έρχεται σε αντίφαση με την επιθυμία του για κλέος και δόξα μόνο εσύ το ξέρεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:59Ότι προτιμά να είναι δούλος σε αγρότη χωρίς δική του γη πάρα πρώτος στον ΆδηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:52Ποιοι δυο στιχοι ακυρώνουν όλη την Ιλιάδα;Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:47
Mμπαρουφεεες
Μαρεσει που όλοι οι ασχετοι το παιζετε ψαγμενοι. Ουτε την αβ της ελληνικής γραμματείας δεν ξέρετε και γράφετε ότι σας κατέβει
-
Ναι με κατάλαβες, δική μου είναι η ανάλυση όχι του πλατωνα και κάθε φιλολόγου που μελετάει τον όμηροΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:02Έλα ρε συ. Μας έπιασες. Πως αυτό που λέει ο Αχιλλέας έρχεται σε αντίφαση με την επιθυμία του για κλέος και δόξα μόνο εσύ το ξέρεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:59Ότι προτιμά να είναι δούλος σε αγρότη χωρίς δική του γη πάρα πρώτος στον Άδη
Είπαμε, ουτε την αβ
Θρησκειολογικα αυτα που λες ειναι απαραδεκτα γιατι οι ερωτες των θεων συμβολιζαν αλλου τυπου ενωσεις και οχι σαρκικες.
Μυθολογικα υπερασπιζεσαι το 1% αγνοωντας το 99%...
Κοινωνικα τελος θα σε εξοστρακιζαν απο οποιαδηποτε ελληνικη πολη αν υποστηριζες οτι ο Διας πατερας θεων και ανθρωπων ειναι ρευστου φυλου.
.
Αριστε με μετρο τις κροκετουλες ρε

- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ποια ανάλυση του Πλάτωνα μου λες και ποιου φιλόλογου. Δεν καταλαβαίνεις ότι το να θέλει κανείς να είναι δοξασμένος στους αιώνες δεν έχει να κάνει με το αν θέλει να είναι στον Άδη; Είναι δύσκολο; Σε κάθε περίπτωση φέρε και την ανάλυση του Πλάτωνα. Είμαι σίγουρος ότι ή δεν την κατάλαβες καλά ή είναι κάπου εκεί κοντά στην Ατλαντίδα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:09Ναι με κατάλαβες, δική μου είναι η ανάλυση όχι του πλατωνα και κάθε φιλολόγου που μελετάει τον όμηροΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:02Έλα ρε συ. Μας έπιασες. Πως αυτό που λέει ο Αχιλλέας έρχεται σε αντίφαση με την επιθυμία του για κλέος και δόξα μόνο εσύ το ξέρεις.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 15:59
Ότι προτιμά να είναι δούλος σε αγρότη χωρίς δική του γη πάρα πρώτος στον Άδη
Είπαμε, ουτε την αβ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι γιατι ηξεραν τι σημαινει αυτο για να με εξοστρακισουν.Αρίστος έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:09
Θρησκειολογικα αυτα που λες ειναι απαραδεκτα γιατι οι ερωτες των θεων συμβολιζαν αλλου τυπου ενωσεις και οχι σαρκικες.
Μυθολογικα υπερασπιζεσαι το 1% αγνοωντας το 99%...
Κοινωνικα τελος θα σε εξοστρακιζαν απο οποιαδηποτε ελληνικη πολη αν υποστηριζες οτι ο Διας πατερας θεων και ανθρωπων ειναι ρευστου φυλου.
.
Αυτοι ηξεραν οτι ο Διας γμουσε και ενιοτε γμιοταν.
Μεχρι εκει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Να ανοίγουμε κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε την μαλάκια μας λέω εγώΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:16Ποια ανάλυση του Πλάτωνα μου λες και ποιου φιλόλογου. Δεν καταλαβαίνεις ότι το να θέλει κανείς να είναι δοξασμένος στους αιώνες δεν έχει να κάνει με το αν θέλει να είναι στον Άδη; Είναι δύσκολο; Σε κάθε περίπτωση φέρε και την ανάλυση του Πλάτωνα. Είμαι σίγουρος ότι ή δεν την κατάλαβες καλά ή είναι κάπου εκεί κοντά στην Ατλαντίδα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:09Ναι με κατάλαβες, δική μου είναι η ανάλυση όχι του πλατωνα και κάθε φιλολόγου που μελετάει τον όμηροΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:02
Έλα ρε συ. Μας έπιασες. Πως αυτό που λέει ο Αχιλλέας έρχεται σε αντίφαση με την επιθυμία του για κλέος και δόξα μόνο εσύ το ξέρεις.
Είπαμε, ουτε την αβ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ θα έλεγα αν δεν έχουμε απάντηση καλύτερα να μην μιλάμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:19Να ανοίγουμε κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε την μαλάκια μας λέω εγώΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:16Ποια ανάλυση του Πλάτωνα μου λες και ποιου φιλόλογου. Δεν καταλαβαίνεις ότι το να θέλει κανείς να είναι δοξασμένος στους αιώνες δεν έχει να κάνει με το αν θέλει να είναι στον Άδη; Είναι δύσκολο; Σε κάθε περίπτωση φέρε και την ανάλυση του Πλάτωνα. Είμαι σίγουρος ότι ή δεν την κατάλαβες καλά ή είναι κάπου εκεί κοντά στην Ατλαντίδα.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:09
Ναι με κατάλαβες, δική μου είναι η ανάλυση όχι του πλατωνα και κάθε φιλολόγου που μελετάει τον όμηρο
Είπαμε, ουτε την αβ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση καινούργια γουοκ σειρά για τον Μεγαλέξανδρο στο netflix
από Σενέκας » 23 Ιαν 2024, 11:45 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 402 Απαντήσεις
- 7146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Φεβ 2024, 20:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ομοφυλόφιλοι χειρότεροι από δολοφόνους
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 29 Οκτ 2024, 20:00 » σε Θρησκειολογία - 227 Απαντήσεις
- 4766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
Χθες, 16:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση De Santis, Trump και ομοφυλοφιλοι
από southern » 02 Ιούλ 2023, 10:22 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern