Γράψε «ευλάλιος τσουκαλας» σε μια μηχανή αναζήτησης, δες τα βιντεάκια και θα έχεις βρει αυτόν που ψάχνεις.
Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Καψερέ Γιωργάκη Σαολίν
Άρα το βουδιστικό μοναστήρι που πηγές ήταν μια απάτη για θύματα δυτικούς που τα σκανε σε γελοία επαγγέλματα τύπου life coach και λοιπές feel good μαλακίεςmec έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 02:04Ούτε η ελληνική πολιτεία δεν παίρνει στα σοβαρά τον χριστιανισμό κι ας είναι επίσημη θρησκεία. Πχ όποιος δοκιμάσει να πει τέτοιες ιστορίες σε ένα δικαστήριο, πολύ πιθανόν να απαλλαγεί λόγω βλακείας. Κι εσύ μου λες για αποδείξεις σε μία ιστοριούλα που την έβγαλε κάποιος;
Και σαφώς πρόκειται για μισαλλοδοξία, δηλαδή μίσος για τον αλλόδοξο, αυτόν που πιστεύει άλλα. Γιατί δεν ασχολείται με την πιστη του ο καλόγερος και τα βάζει με τους βουδιστές; Τι τον πείραξαν;
ΥΓ Στο βουδιστικό μοναστήρι ήμουν στο τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων και σεμιναρίων. Η δουλειά που εξασκούσα μέχρι πρόσφατα ήταν life coach και γενικώς το life coaching δανείζεται πολλά από το βουδισμό.
-
- Phorum.gr user: the_black_planet
Ωραία το μοναστήρι του MEC ήταν απάτη (λέμε τώρα για χάρη της κουβέντας, δεν το εννοώ MEC εγώ ούτε που ξέρω τι είναι το life coaching που λες, πρώτη φορά το ακούω). Είναι όλα απάτη;;ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 02:33Άρα το βουδιστικό μοναστήρι που πηγές ήταν μια απάτη για θύματα δυτικούς που τα σκανε σε γελοία επαγγέλματα τύπου life coach και λοιπές feel good μαλακίεςmec έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 02:04Ούτε η ελληνική πολιτεία δεν παίρνει στα σοβαρά τον χριστιανισμό κι ας είναι επίσημη θρησκεία. Πχ όποιος δοκιμάσει να πει τέτοιες ιστορίες σε ένα δικαστήριο, πολύ πιθανόν να απαλλαγεί λόγω βλακείας. Κι εσύ μου λες για αποδείξεις σε μία ιστοριούλα που την έβγαλε κάποιος;
Και σαφώς πρόκειται για μισαλλοδοξία, δηλαδή μίσος για τον αλλόδοξο, αυτόν που πιστεύει άλλα. Γιατί δεν ασχολείται με την πιστη του ο καλόγερος και τα βάζει με τους βουδιστές; Τι τον πείραξαν;
ΥΓ Στο βουδιστικό μοναστήρι ήμουν στο τμήμα οργάνωσης εκδηλώσεων και σεμιναρίων. Η δουλειά που εξασκούσα μέχρι πρόσφατα ήταν life coach και γενικώς το life coaching δανείζεται πολλά από το βουδισμό.
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Τα βουδιστικά "μοναστήρια" που απευθύνονται σε βαρεμένους μικροαστούς σε δυτικές χώρες είναι σχεδόν σίγουρα απάτη.the_black_planet έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 02:39Ωραία το μοναστήρι του MEC ήταν απάτη (λέμε τώρα για χάρη της κουβέντας, δεν το εννοώ MEC εγώ ούτε που ξέρω τι είναι το life coaching που λες, πρώτη φορά το ακούω). Είναι όλα απάτη;;ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 02:33Άρα το βουδιστικό μοναστήρι που πηγές ήταν μια απάτη για θύματα δυτικούς που τα σκανε σε γελοία επαγγέλματα τύπου life coach και λοιπές feel good μαλακίεςmec έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 02:04
Ούτε η ελληνική πολιτεία δεν παίρνει στα σοβαρά τον χριστιανισμό κι ας είναι επίσημη θρησκεία. Πχ όποιος δοκιμάσει να πει τέτοιες ιστορίες σε ένα δικαστήριο, πολύ πιθανόν να απαλλαγεί λόγω βλακείας. Κι εσύ μου λες για αποδείξεις σε μία ιστοριούλα που την έβγαλε κάποιος;
Βασικά, απάτη είναι αν κάποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον αληθινό βουδισμό και να περπατήσει αληθινά αυτό το μονοπάτι.
Αν θέλει απλά να αισθανθεί λιγάκι διαφορετικός, να πουλήσει μούρη και να ακούσει μερικές μαλακίες για να αισθάνεται καλύτερα με την ζωή του μια χαρά του φτάνει αυτό
Ό,τι πεις.ΓΕΣΑΡ έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 02:33Άρα το βουδιστικό μοναστήρι που πηγές ήταν μια απάτη για θύματα δυτικούς που τα σκανε σε γελοία επαγγέλματα τύπου life coach και λοιπές feel good μαλακίεςmec έγραψε: ↑23 Φεβ 2019, 02:04Ούτε η ελληνική πολιτεία δεν παίρνει στα σοβαρά τον χριστιανισμό κι ας είναι επίσημη θρησκεία. Πχ όποιος δοκιμάσει να πει τέτοιες ιστορίες σε ένα δικαστήριο, πολύ πιθανόν να απαλλαγεί λόγω βλακείας. Κι εσύ μου λες για αποδείξεις σε μία ιστοριούλα που την έβγαλε κάποιος;
Έχω να παω ρε πως να σε πει κανένας και μάλιστα είναι ΠΟΛΥ καλός.
Δεν μπορώ να καταλαβω κάτι, όλα τα προβλήματα που έχει ο κόσμος νομίζεις ότι λύνονται με το σεξ;;;
Τίποτα καλύτερο νομίζετε δεν υπάρχει;;
Αν ήταν έτσι, οι πόρνες και οι πόρνοι θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο και εμείς οι υπολοιποι θα επιδιώκαμε να τους μιμηθούμε!
"Άχρι καιρού..."
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ποιος μίλησε μόνο για σεξ;Natasha έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 21:59Έχω να παω ρε πως να σε πει κανένας και μάλιστα είναι ΠΟΛΥ καλός.
Δεν μπορώ να καταλαβω κάτι, όλα τα προβλήματα που έχει ο κόσμος νομίζεις ότι λύνονται με το σεξ;;;
Αν ήταν έτσι, οι πόρνες και οι πόρνοι θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο και εμείς οι υπολοιποι θα επιδιώκαμε να τους μιμηθούμε!
Χρυσός Κανόνας ονομάζεται η πρακτική αμοιβαιότητας στην ηθική συμπεριφορά, σύμφωνα με την οποία «κάνουμε στους άλλους αυτά που θέλουμε και εμείς να μας κάνουν αυτοί», ή αλλιώς «δεν κάνουμε στους άλλους αυτά που δε θέλουμε να κάνουν οι άλλοι σε εμάς».
Με κάποια παρόμοια μορφή, ο χρυσός κανόνας εκφράζεται λίγο ως πολύ στις περισσότερες θρησκείες και φιλοσοφικές τάσεις, ενώ με τον όρο αυτό εμφανίζεται από το 1670.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τον Λεγεών να ρωτήσεις που το γύρισε στο σεξουαλικό.Nandros έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 00:39Ποιος μίλησε μόνο για σεξ;Natasha έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 21:59Έχω να παω ρε πως να σε πει κανένας και μάλιστα είναι ΠΟΛΥ καλός.
"Άχρι καιρού..."
Το καθαρό σεξ είναι το πρώτο βήμα για να λυθούν όλα τα προβλήματα του κόσμου.Natasha έγραψε: ↑25 Φεβ 2019, 21:59Δεν μπορώ να καταλαβω κάτι, όλα τα προβλήματα που έχει ο κόσμος νομίζεις ότι λύνονται με το σεξ;;;
Δεν θα σου τα πει αυτά ο Λιακόπουλος, διότι θέλει να σου τα μασάει.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Natasha να τον προσέχεις τον Λεγεών. Είναι πέφτουλας.
Μη με δίνεις έτσι στεγνά ρε μλκ εξάρχιδε, έλεος, τι είστε εσείς ρε, μη δείτε ανθρώπους να προσπαθούν να αγιάσουν.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑26 Φεβ 2019, 10:33Natasha να τον προσέχεις τον Λεγεών. Είναι πέφτουλας.