Χριστιανικές Προφητείες
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Χριστιανικές Προφητείες
Που για παράδειγμα, την έδωσε σε όχι πανεπιστημιακής μόρφωσης ανθρώπους πλούσια την Χάρη,που ήταν ν απορεί οποιοσδήποτε καχύποπτος πως αυτοί οι Γέροντες, κάλλιστα απαντούσαν,λυναν απορίες και συζητούσαν με υψηλές βαθμίδες μόρφωσης ατόμων
Θα προσπαθήσω με ότι κυκλοφορεί να απαντήσω στην ερώτηση, χρήστη τανιπτερος, εάν κάποια προφητεία επαληθεύτηκε
Πώς ήξερε ο Γέροντας ότι θα φτιάξουν λιμάνι
Πως γνώριζε χιλιάδες προσωπικά του καθένα (κι έδινε λύση σ όσους είχαν ανοικτό νου- πίστη) και σε άλλους. Ο Γέροντας αγαπούσε τη καλοπροαίρετη σταση
Εάν γνώριζε αυτά γιατί να μην γνωρίζει και τα λοιπά;
Κρατάει λίγο το βίντεο πρόσεξε το
Πώς ήξερε ο Γέροντας ότι θα φτιάξουν λιμάνι
Πως γνώριζε χιλιάδες προσωπικά του καθένα (κι έδινε λύση σ όσους είχαν ανοικτό νου- πίστη) και σε άλλους. Ο Γέροντας αγαπούσε τη καλοπροαίρετη σταση
Εάν γνώριζε αυτά γιατί να μην γνωρίζει και τα λοιπά;
Κρατάει λίγο το βίντεο πρόσεξε το
- tanipteros
για ποιους αρχαίους λες? Εδώ αποδεικνύεται ότι ο Μητσοτάκης ήξερε από το 1994 για το ΔΝΤ και το οικονομικό πρόγραμμα και μετά τον αντιγράψαν οι γέροντες στο Άγιο Όρος.... τι μας λες για αρχαίους? και τι μας λες για προφητείες φτιαχτές... τίποτα δεν επαληθεύθηκε διότι δεν ήταν προφητεία η οικονομική κρίση. Ήταν κάτι αναμενόμενο στον πολιτικό κόσμο από το 90.bluerose έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 12:24Οι πολιτικοί τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι καθώς και κάποιοι πολιτες, τότε (ένα απλό παράδειγμα) που άκουγα το παππού μου τέρμα μορφωμένος, σοφός,συνετός,να λέει, χαίρεστε για την οικονομική ευμάρεια, σε είκοσι χρόνια θα δείτεtanipteros έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:13στο βίντεο που έβαλα που μιλά αρχικά για την οικονομική κρίση δεν ποιάνεται διότι το 90 και ο Μητσοτάκης ο μπαμπάς έλεγε ότι η Ελλάδα θα πάει στο ΔΝΤ.
Μετά το βίντεο μιλάει για το τσιπάκι.....
Οπότε δεν επαληθεύθηκε τίποτα όλα αυτά ήταν γνωστά στο εξωτερικό και μας πλασαρήστηκαν σαν προφητείες...αν ήσουν Ελληνας στο εξωτερικό τα μάθαινες...
Κάτι άλλο? Καμιά προφητεία που να επαληθεύθηκε έχεις?
Η σοφία είναι γνώρισμα και των αρχαίων Ελλήνων. Όλες οι ρήσεις έχουν κάποια βάση κι είναι σωστές και σε πολλά συμφωνούν με τις ορθόδοξες ρήσεις. Οι αρχαίοι είχαν υψηλή λοιπόν σοφία που έφτανε τη σοφία του Χριστού ως ενσαρκωμενος άνθρωπος
Όμως τους έλειπε η Θεία Χάρη. Που μ . Χ υπήρχε, λέγεται φώτιση την οποία αναμφίβολα την είχαν οι Γέροντες
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θα μας κάνει νταντά;

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτή την Χάρη την έχετε κάνει πουτάνα. Όποτε κωλώνετε, πετάτε και μια Χάρη και - νομίζετε πως - καθαρίσατε!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
" Ιδόντες οι Ιουδαίοι τους όχλους, επλήσθησαν ζήλου, ... αντιλέγοντες και βλασφημούντες."
Act. 13,45
Act. 13,45
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Οι πολιτικοί τα γνωρίζουνtanipteros έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 16:07για ποιους αρχαίους λες? Εδώ αποδεικνύεται ότι ο Μητσοτάκης ήξερε από το 1994 για το ΔΝΤ και το οικονομικό πρόγραμμα και μετά τον αντιγράψαν οι γέροντες στο Άγιο Όρος.... τι μας λες για αρχαίους? και τι μας λες για προφητείες φτιαχτές... τίποτα δεν επαληθεύθηκε διότι δεν ήταν προφητεία η οικονομική κρίση. Ήταν κάτι αναμενόμενο στον πολιτικό κόσμο από το 90.bluerose έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 12:24Οι πολιτικοί τα γνωρίζουν από πρώτο χέρι καθώς και κάποιοι πολιτες, τότε (ένα απλό παράδειγμα) που άκουγα το παππού μου τέρμα μορφωμένος, σοφός,συνετός,να λέει, χαίρεστε για την οικονομική ευμάρεια, σε είκοσι χρόνια θα δείτεtanipteros έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 01:13
στο βίντεο που έβαλα που μιλά αρχικά για την οικονομική κρίση δεν ποιάνεται διότι το 90 και ο Μητσοτάκης ο μπαμπάς έλεγε ότι η Ελλάδα θα πάει στο ΔΝΤ.
Μετά το βίντεο μιλάει για το τσιπάκι.....
Οπότε δεν επαληθεύθηκε τίποτα όλα αυτά ήταν γνωστά στο εξωτερικό και μας πλασαρήστηκαν σαν προφητείες...αν ήσουν Ελληνας στο εξωτερικό τα μάθαινες...
Κάτι άλλο? Καμιά προφητεία που να επαληθεύθηκε έχεις?
Η σοφία είναι γνώρισμα και των αρχαίων Ελλήνων. Όλες οι ρήσεις έχουν κάποια βάση κι είναι σωστές και σε πολλά συμφωνούν με τις ορθόδοξες ρήσεις. Οι αρχαίοι είχαν υψηλή λοιπόν σοφία που έφτανε τη σοφία του Χριστού ως ενσαρκωμενος άνθρωπος
Όμως τους έλειπε η Θεία Χάρη. Που μ . Χ υπήρχε, λέγεται φώτιση την οποία αναμφίβολα την είχαν οι Γέροντες
Οι Γέροντες τα γνωρίζουν γιατί είναι χαριτωμένοι που λένε.
Και σου αναλύω πως σοφοί όπως οι αρχαίοι έχουν φιλοσοφισει, και είναι πολύ σωστά και δίκαια τα λεγόμενα που άφησαν παρακαταθήκη κι αν ζούσαν στην εποχή μας θα το προφητευαν
Σχεδόν όπως ο ενσαρκωμενος Ιησούς ήταν σοφοι
Αλλά τους έλειπε η Χάρη
Αυτή, μαζί με σοφία είχαν οι Γέροντες.
Άρα είναι πλέον αξιόπιστοι
Ήταν η οικονομικη κρίση κάτι αναμενόμενο
Από πολιτικούς, από σοφούς κι από σοφούς και χαριτωμένους ανθρώπους
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
tanipteros έγραψε: ↑31 Μαρ 2019, 00:59bluerose ξέρεις έστω και μία προφητεία που να επαληθέφθηκε? Αν ξέρεις ποια είναι?
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- nikos_hellas
Natasha bluerose Σπύρος
Ήρθε το πρώτο ισχυρό σημάδι...
Στα «χέρια» Έλληνα η Κωνσταντινούπολη και ίσως ολόκληρη η Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ με «μήνυμα» στον υπό κατοχή Ελληνισμό;
https://www.el.gr/ethnos/omogeneia/sta- ... ntinoypol/
Στα «χέρια» Έλληνα η Κωνσταντινούπολη και ίσως ολόκληρη η Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ με «μήνυμα» στον υπό κατοχή Ελληνισμό;
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Δεν ξέρω και γω Νίκο, θα δουμε. Το θέμα είναι ότι και η Πολη να γίνει δική μας, έρχεται τσιπαρισμα, ποιος θα την χαρεί;nikos_hellas έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 22:34Natasha bluerose Σπύρος

"Άχρι καιρού..."
Υποχρεωτικά τσιπαριστηκε το σκυλάκι μου
Στο δεύτερο εμβόλιο.
Στο λαιμό πίσω της έβαλε το τσιπ κι έκανε ένα αουτς, γρυλισε πόνεσε
Μετά τη σκαναρε και μου έδωσε έναν αριθμό με το κώδικα το γραμμωτό
Δεν ήθελα όμως δεν μου έφτιαχνε το εμβόλιο. Με είπε αν γίνει κάτι θα φάω πρόστιμο αν δεν έχω το τσιπ
Επίσης με είπε ετοιμάσου για φόρο
Λέω τι φόρο; Για το σκυλί
Το πιστοποιητικό πάει στο δήμο
Μαζί με δέκα ευρώ, αναλαμβάνει αυτός
Έξτρα πόσο κάνει το τσιπ
Αυτό εγώ δε το κάνω σε μένα
Κι ήμουν έτοιμη να φύγω αλλά, ήδη ήταν αργα
Στο δεύτερο εμβόλιο.
Δεν ήθελα όμως δεν μου έφτιαχνε το εμβόλιο. Με είπε αν γίνει κάτι θα φάω πρόστιμο αν δεν έχω το τσιπ
Έξτρα πόσο κάνει το τσιπ
Εγώ δεν θα το κάνω αυτό ποτέ στα ζώα μου. Θα τα παρω μαζί μου...bluerose έγραψε: ↑03 Απρ 2019, 23:24Υποχρεωτικά τσιπαριστηκε το σκυλάκι μου
Στο δεύτερο εμβόλιο.
Έξτρα πόσο κάνει το τσιπ
"Άχρι καιρού..."
Αν το ήξερα από πριν....θα πήγαινα να έπαιρνα να έκανα μόνη το εμβόλιο. Υπήρχε τρόπος
Δε το ήξερα, το λυπήθηκα
Τώρα έχει τσιπ αυτό
Δε το ήξερα, το λυπήθηκα
Τώρα έχει τσιπ αυτό