Nandros έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 15:35
Υγ τα νοσοκομεία είναι χριστιανική εφεύρεση
Τα αρχαιότερα γνωστά ιδρύματα που παρείχαν περίθαλψη ήταν οι Αιγυπτιακοί ναοί. Ελληνικοί ναοί, αφιερωμένοι στον θεραπευτή θεό Ασκληπιό, δέχονταν ασθενείς.
Οι Sri Lankans ίσως να είναι οι πρώτοι που εισήγαγαν την έννοια των νοσοκομείων στον κόσμο.
Ιδρύματα προορισμένα ειδικά για την περίθαλψη των ασθενών εμφανίστηκαν επίσης στην Ινδία.
Τα πρώτα νοσοκομεία που υποστηρίζονταν από το κράτος εμφανίστηκαν στην Κίνα στη διάρκεια της πρώτης μ.Χ. χιλιετίας.
Οι Ρωμαίοι δημιούργησαν τα valetudinaria για τη φροντίδα των ασθενών σκλάβων, μονομάχων και στρατιωτών γύρω στο 100 π.Χ.
Δημοκράτης έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 15:21
Nandros έγραψε: ↑04 Ιουν 2020, 15:14
Άντε και καλά κρασά!
Άνθρωπε μου δεν θες να δεχτείς ότι το νοσοκομείο είναι χριστιανική εφευρεση; οκ μη το δεχτείς. Πες μας γιατί έγινε νόμος οικουμενικής συνόδου όλες οι εκκλησίες να υδρισουν νοσοκομεία και να οεριθαλπτουν δωρεάν κόσμο αφού οι χριστιανοι δεν πάνε σε γιατρούς
Δεν έχεις πηγές για τους ισχυρισμούς σου, σου αποδεικνύω με πηγές ότι ψεύδεσαι, διαστρεβλώνεις τις πηγές μου και θέλεις συζήτηση;
Άντε και καλά κρασά λέμεεεεε!

Βρέ Nandro γιατί επιμένεις ?
Ο "Δημοκράτης " έχει απόλυτο δίκιο.
Να κλείσουμε όλα τα νοσοκομεία και να πηγαίνουμε στις εκκλησίες για θεραπεία !
Από νεκροθάφτες θα βρεθούν πολλοί !
Θα πηγαίνει ο κοσμάκης σωρηδόν αδιάβαστος.
Θα μειωθεί κατακόρυφα η ανεργία μιάς και όλοι οι άνεργοι θα βρούνε απασχόληση στα νεκροταφεία με το φτυάρι στο χέρι !!!
" Άνθρωπε μου δεν θες να δεχτείς ότι το νοσοκομείο είναι χριστιανική εφευρεση; οκ μη το δεχτείς. Πες μας γιατί έγινε νόμος οικουμενικής συνόδου όλες οι εκκλησίες να υδρισουν νοσοκομεία και να οεριθαλπτουν δωρεάν κόσμο αφού οι χριστιανοι δεν πάνε σε γιατρούς "
Χριστιανική εφεύρεση ???
Φίλε Δημοκράτη, πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις ?
Δηλαδή ο πατέρας της ιατρικής πιός είναι?
Το γνωρίζεις ?
Μήπως, ο Άγιος Ιπποκράτης ?
Και Θεός της Ιατρικής, ο παντοδίναμος Ασκληπιός ?
Καλά σου λέει ο Nadros να μή γράφεις ότι σου κατέβει.