Παίζει και ο Πανόπουλος?
https://automotive.spyrospanopoulos.com/chaos/
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ε που να έχω, με τέτοια μόρφωση με ταπωσεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:23Εγώ θα έλεγα αν δεν έχουμε απάντηση καλύτερα να μην μιλάμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:19Να ανοίγουμε κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε την μαλάκια μας λέω εγώΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:16
Ποια ανάλυση του Πλάτωνα μου λες και ποιου φιλόλογου. Δεν καταλαβαίνεις ότι το να θέλει κανείς να είναι δοξασμένος στους αιώνες δεν έχει να κάνει με το αν θέλει να είναι στον Άδη; Είναι δύσκολο; Σε κάθε περίπτωση φέρε και την ανάλυση του Πλάτωνα. Είμαι σίγουρος ότι ή δεν την κατάλαβες καλά ή είναι κάπου εκεί κοντά στην Ατλαντίδα.
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:33Ε που να έχω, με τέτοια μόρφωση με ταπωσεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:23Εγώ θα έλεγα αν δεν έχουμε απάντηση καλύτερα να μην μιλάμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:19
Να ανοίγουμε κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε την μαλάκια μας λέω εγώ
Είσαι και εσύ και ο άλλος π ψεκας τέρατα μορφωμένος
Πριν πετάξεις και άλλες μαλακιες κάνε έναν κόπο να διαβάσεις πωλήτρια και νέους
Μετά διάβασε και τον Κριτια
Πάντα με σημειώσεις και ρωτοντσς καποιον φιλολογο για καθε προταση οκ στο πρωτοτυπο δεν θα κατλααβεις τιποτα και έτσι όπως σε κόβω δεν εισαι σε θέση να τα καταλάβεις ούτε αν ανστηθει ο Συκουτρης για να σε κάνει ιδιαίτερα
Τίποτα δεν είναι ξεκούδουδουνο σε σένα, Αρίστο
Δεν αμφιβάλλω ότι έχει γίνει και αυτόBeria έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:38Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:33Ε που να έχω, με τέτοια μόρφωση με ταπωσεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:23
Εγώ θα έλεγα αν δεν έχουμε απάντηση καλύτερα να μην μιλάμε.
Πάντα με σημειώσεις και ρωτοντσς καποιον φιλολογο για καθε προταση οκ στο πρωτοτυπο δεν θα κατλααβεις τιποτα και έτσι όπως σε κόβω δεν εισαι σε θέση να τα καταλάβεις ούτε αν ανστηθει ο Συκουτρης για να σε κάνει ιδιαίτερα
Ο Αρίστος τιμά την παράδοση του τόπου, όπου ο Σύλλογος Εκδοροσφαγέων Αγουλινίτσης και ο Σύλλογος Τραμβαγιέρηδων Πάτρών είχε άποψη για τη μετάφραση του Συμποσίου από τον Συκουτρή κι έστελνε πύρινες επιστολές "να σωπάση ο πούστης"
Με λίγα λόγια δεν έχεις κάτι απτό να φέρεις. Οκ. Άκου τώρα για να μαθαίνεις. Η Ιλιάδα είχε να κάνει με την μάνητα του Αχιλλέα. Αυτό δηλαδή που θα ανέτρεπε το νόημα της θα ήταν αν έλεγε στον Οδυσσέα. Ρε συ ξέρεις στην πραγματικότητα δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Αγαμένονα. Πρόσεξε τώρα γιατί η δική μου ανάλυση έχει περισσότερη αξία. Επειδή την σκέφτηκα μόνος μου. Λέγεται κριτική σκέψη και είναι κάτι που ποτέ δεν θα κατορθώσεις. Αυτό που θα κάνεις είναι να παρερμηνεύεις. Και στο τέλος πέρσι εγώ μελοποίησα την α ραψωδία της Ιλιάδας. Μου πήρε 4 μήνες σκληρής δουλειάς. Εσύ τι έχεις κάνει τελευταία;Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:33Ε που να έχω, με τέτοια μόρφωση με ταπωσεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:23Εγώ θα έλεγα αν δεν έχουμε απάντηση καλύτερα να μην μιλάμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:19
Να ανοίγουμε κανένα βιβλίο πριν πετάξουμε την μαλάκια μας λέω εγώ
Εδώ έβγαλε τον Πλάτωνα αδελφή και ισχυρίζεται ότι έχει διαβασει τους νόμους και εκανε δικές του σημειώσεις ενώ δεν έχει ιδέα τι γράφει ο Πλάτωνας
Τι είπες τωρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:46Με λίγα λόγια δεν έχεις κάτι απτό να φέρεις. Οκ. Άκου τώρα για να μαθαίνεις. Η Ιλιάδα είχε να κάνει με την μάνητα του Αχιλλέα. Αυτό δηλαδή που θα ανέτρεπε το νόημα της θα ήταν αν έλεγε στον Οδυσσέα. Ρε συ ξέρεις στην πραγματικότητα δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Αγαμένονα. Πρόσεξε τώρα γιατί η δική μου ανάλυση έχει περισσότερη αξία. Επειδή την σκέφτηκα μόνος μου. Λέγεται κριτική σκέψη και είναι κάτι που ποτέ δεν θα κατορθώσεις. Αυτό που θα κάνεις είναι να παρερμηνεύεις. Και στο τέλος πέρσι εγώ μελοποίησα την α ραψωδία της Ιλιάδας. Μου πήρε 4 μήνες σκληρής δουλειάς. Εσύ τι έχεις κάνει τελευταία;Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:33Ε που να έχω, με τέτοια μόρφωση με ταπωσεςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:23
Εγώ θα έλεγα αν δεν έχουμε απάντηση καλύτερα να μην μιλάμε.
Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:47
Εδώ έβγαλε τον Πλάτωνα αδελφή και ισχυρίζεται ότι έχει διαβασει τους νόμους και εκανε δικές του σημειώσεις ενώ δεν έχει ιδέα τι γράφει ο Πλάτωνας
Τίποτα δηλαδή. Μην μασάς. Όταν θα ανοίξεις ποτέ την Ιλιάδα να ξέρεις ότι είναι η πρώτη λέξη. Μήνις.Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:48Τι είπες τωρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:46Με λίγα λόγια δεν έχεις κάτι απτό να φέρεις. Οκ. Άκου τώρα για να μαθαίνεις. Η Ιλιάδα είχε να κάνει με την μάνητα του Αχιλλέα. Αυτό δηλαδή που θα ανέτρεπε το νόημα της θα ήταν αν έλεγε στον Οδυσσέα. Ρε συ ξέρεις στην πραγματικότητα δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Αγαμένονα. Πρόσεξε τώρα γιατί η δική μου ανάλυση έχει περισσότερη αξία. Επειδή την σκέφτηκα μόνος μου. Λέγεται κριτική σκέψη και είναι κάτι που ποτέ δεν θα κατορθώσεις. Αυτό που θα κάνεις είναι να παρερμηνεύεις. Και στο τέλος πέρσι εγώ μελοποίησα την α ραψωδία της Ιλιάδας. Μου πήρε 4 μήνες σκληρής δουλειάς. Εσύ τι έχεις κάνει τελευταία;Δημοκράτης έγραψε: ↑02 Σεπ 2024, 16:33
Ε που να έχω, με τέτοια μόρφωση με ταπωσες
Τρέλανε μας
Εγώ κατάφερα να μη γραφω μπαρούφες για κείμενα που δεν έχω διαβάσει και δεν έχω καταλάβει