OrderAndChaos έγραψε: ↑06 Νοέμ 2018, 02:41
Ανωνυμε απολογηταρά Τζιμάκο, εγω υποστήριξα οτι "παίζεις" με πολλαπλά προφίλ (ενα εκ των οποίων είναι ο Mr Jim Fit) και προδίδεσαι απο το υφάκι, την ρητορική και την "επιχειρηματολογία" σου.
Υποστήριξες σε πολλαπλά ποστς σου και την ύπαρξη βίντεο που κάποιος (κατ'εσέ εγώ) βρίζει τις μανούλες των αθεων και σου ζήτησα να μας το ποστάρεις.
Που είναι το βιντεάκι?
Ειλικρινά με ενδιαφέρει!
Είμαι σε νήμα Θρησκειολογίας και αντί να ανταλλάσω απόψεις με ομόδοξους, ετερόδοξους και αλλόδοξους θρησκευόμενους βρίσκομαι να σπάω πλάκα σε άθεους με περίεργα χόμπυ!
Είμαι εδώ για να γράψω για πράγματα που πιστεύω και αγαπώ και έχω πέσει σε ανθρώπους που γράφουν για πράγματα που δεν πιστεύουν και μισούν!
Αν δεν το έχεις καταλάβει δεν έχω έρθει εγώ σε forum ή thread περί Αθείας ή αθρησκείας και να εμφανίζω εμμονή με τις απόψεις σας αλλά εσείς σε νήμα θρησκειολογίας κοροιδεύοντας, συκοφαντώντας, διαστρεβλώνοντας, χλευάζοντας κτλ κτλ
Μπα! Για δες που εγώ νόμιζα πως θρησκειολογία σημαίνει συζήτηση για ό,τι αφορά τις θρησκείες και τον τρόπο που λειτουργούν στον ανθρώπινο πολιτισμό.
Συμφωνώ! ΕΣΥ με κατηγόρησες για εμμονή στις απόψεις σας και σ'αυτήν την αίτιαση ήταν η απάντηση μου!
Δεν ήξερα οτι για να συμμετάσχει κάποιος σε μια τέτοια συζήτηση θα πρέπει να ανήκει σε συγκεκριμένο κλαμπ. Επίσης δεν ήξερα οτι οι θρησκείες ή οι ιδεολογίες είναι στο απυρόβλητο!
Συμφωνώ! ΕΣΥ με κατηγόρησες για εμμονή στις απόψεις σας και σ'αυτήν την αίτιαση ήταν η απάντηση μου!
Σαν να λέει δηλαδή ένας κομμουνιστής (ή φασίστας κλπ ) ότι δεν έχω δικαίωμα να κρίνω την ιδεολογία και την ιστορία του επειδή δεν ανήκω σ'αυτούς!

Σαν να λέει ένας συριζαίος οτι δεν έχω δικαίωμα να κρίνω το Σύριζα επειδή δεν το ψηφίζω!

Σαν να λέει ένας αστρολόγος οτι δεν μπορώ να κρίνω την αστρολογία επειδή δεν πιστεύω στα ζώδια!

Μα πόσο πιο φανατικός μπορείς να γίνεις...
Δεν πρόκειται να σας φτάσω σε φανατισμό και τυφλό μίσος!
Την ίδια στιγμή βέβαια οι εκκλησιαστικοί μπορούν να λένε ό,τι θέλουν εναντίον της αθεϊας ή της "απιστίας", να φορτώνουν στους τελευταίους έναν σωρό "αμαρτίες", να κατηγορούν όλες τις άλλες θρησκείες ή βιοθεωρίες ως ψευδείς, να ασχολούνται με τις αρχαίες θρησκείες και τους ψευδοθεούς τους (βλ. apologitis.com, OOΔΕ) κλπ. Αλλα οοοοχι. Την ορθοδοξία δεν την αγγίζει κανένας γιατί θα μας κάνει νταντά ο Τζιμάκος!

Συγκινούμαι ειλικρινά που με βλέπεις τόσο "γαμάω" και σ'ευχαριστώ αλλά που τα είδες όλα αυτά να συμβαίνουν και να γράφονται ή να υπονοούνται εκ μέρους μου?
Το έχω ξαναγράψει.
Μόνο να βλέπατε ξεπάτωμα σε Ορθόδοξους ιερείς ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ όταν λένε ή κάνουν πράγματα εκτός Γραφών και Ιεράς Παράδοσης (ακόμα και στο μικρό βαθμό που θεωρώ ότι τα γνωρίζω τόσο σε σχέση μ'αυτούς όσο και με άλλους πιστότερους λαικούς από εμένα).