Πότε θα γίνει η περίφημη Αναλαμπή του χριστιανισμου-ελληνισμού
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Πότε θα γίνει η περίφημη Αναλαμπή του χριστιανισμου-ελληνισμού
Να τελειώσει πρώτα το game of thrones να δούμε ποιος θα μείνει ζωντανός και μετά ας γίνει η αναλαμπή.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Η περίφημη Αναλαμπή του Ελληνισμού έχει ήδη γίνει
Πασόκ λεγόταν
Πασόκ λεγόταν
Γιατί να μην είναι μόνο του ελληνισμού; Να εμφανισθούν μερικοί αρχικά και να πουν. Ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς ρε; Μπορεί τα αγάλματα να είναι λίγο παλιά αλλά κάτι θα σας θυμίζουν. Και μετά να αρχίσει το όργιο που δεν θα βλάψει κανέναν αθώο φυσικά. 

Τί θες πιδίμ;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2019, 09:44εγώ δεν θέλω να τρώω με χρυσά κουτάλια, άλλα θέλω...Natasha έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 15:43Βρε άχρηστοι εδώ μέσα, εγώ άνοιξα θέμα για να χαρείτε και να αισιοδοξείτε ότι συντομα θα ζησουμε την δικαιοσύνη και την ειρήνη στην γη όπως ποτέ άλλοτε και θα είμαστε μέσα στην τρελή χαρά συνέχεια με την ενέργεια των Ελ, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και θα σταματήσει η οξείδωση του σώματός μας, θα είναι ανάσταση πριν την τελική ανάσταση και όλα αυτά τα ωραία και πρωτόγνωρα και σεις κάθεστε και λέτε χαζαμαρες;
Νιώστε λίγο, μπείτε στο σενάριο.
Θα αναπαυτεί η ψυχή του κάθε πικραμένου και κάθε αδικημένου και θα αγαλλιάσει το μεσα του!....
Πω ρε...τί είστε εσείς...
"Άχρι καιρού..."

Ά ρε συ.. Να μην είχε γίνει η Προδοσία του '15 και θα ήμουν μέσα.
Eγώ θέλω να γίνουν όργια πάντως, αν ζω να το ευχαριστηθώ. Να ξεβρακώνουν αυτούς που έχουν δολοφονήσει κόσμο και το παίζουν αξιοσέβαστοι πολίτες, τους πολιτικούς, να τους σέρνουν κάτω σαν τα σκυλιά, να τους δίνουν κλωτσιές και να εκσφενδονίζονται, να τους καίνε τα οπίσθια για να μην ξανακαθίσουν σε καρέκλα, να βάλουν φαντάσματα αυτών που σκότωσαν να τους δέρνουν και να τους κυνηγάνε και ότι άλλο έχουν σκαρφιστεί αυτοί για τα θύματά τους να τους το κάνουν. Επίσης να δοκιμάσουν την οργή των ζωντανών.
Μετά να τους μαζέψουν σε μια έρημο και να τους ξαποστείλουν στον αρχηγό τους σε κάποιον πλανήτη που ζουν ερπετοειδή να πάρουν την ανταμοιβή τους, την αιώνια ζωή, σαν εκλεκτοί.
Μετά να τους μαζέψουν σε μια έρημο και να τους ξαποστείλουν στον αρχηγό τους σε κάποιον πλανήτη που ζουν ερπετοειδή να πάρουν την ανταμοιβή τους, την αιώνια ζωή, σαν εκλεκτοί.

- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Natasha έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 15:25Τί θες πιδίμ;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑01 Απρ 2019, 09:44εγώ δεν θέλω να τρώω με χρυσά κουτάλια, άλλα θέλω...Natasha έγραψε: ↑30 Μαρ 2019, 15:43Βρε άχρηστοι εδώ μέσα, εγώ άνοιξα θέμα για να χαρείτε και να αισιοδοξείτε ότι συντομα θα ζησουμε την δικαιοσύνη και την ειρήνη στην γη όπως ποτέ άλλοτε και θα είμαστε μέσα στην τρελή χαρά συνέχεια με την ενέργεια των Ελ, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια και θα σταματήσει η οξείδωση του σώματός μας, θα είναι ανάσταση πριν την τελική ανάσταση και όλα αυτά τα ωραία και πρωτόγνωρα και σεις κάθεστε και λέτε χαζαμαρες;
Νιώστε λίγο, μπείτε στο σενάριο.
Θα αναπαυτεί η ψυχή του κάθε πικραμένου και κάθε αδικημένου και θα αγαλλιάσει το μεσα του!....
Πω ρε...τί είστε εσείς...

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Αυτό που περιγράφεις λέγεται "θεία δίκη", Antares και το περιμένουμε όλοι. Προς το παρόν, δες μια προφητεία τί λέει που αν αληθευει, ο καιρος είναι εγγύς!Antares έγραψε: ↑02 Απρ 2019, 15:49Eγώ θέλω να γίνουν όργια πάντως, αν ζω να το ευχαριστηθώ. Να ξεβρακώνουν αυτούς που έχουν δολοφονήσει κόσμο και το παίζουν αξιοσέβαστοι πολίτες, τους πολιτικούς, να τους σέρνουν κάτω σαν τα σκυλιά, να τους δίνουν κλωτσιές και να εκσφενδονίζονται, να τους καίνε τα οπίσθια για να μην ξανακαθίσουν σε καρέκλα, να βάλουν φαντάσματα αυτών που σκότωσαν να τους δέρνουν και να τους κυνηγάνε και ότι άλλο έχουν σκαρφιστεί αυτοί για τα θύματά τους να τους το κάνουν. Επίσης να δοκιμάσουν την οργή των ζωντανών.
"Ο λαός θα μισήσει τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες, οι πολιτικοί σας εκείνο τον καιρό θα σκάσουν όπως σκάει ένα μπαλόνι"
(Γέροντας Παΐσιος)
"Άχρι καιρού..."
Εκείνο τον καιρό θα είναι το μόνο που δεν θα επιθυμείς, πιστεψέ με.

"Άχρι καιρού..."
καμια αναλαμπη του ''ελληνισμου'' δεν αναφερεται στην Αποκαλυψη του Ιωαννου
σταματηστε να διαδιδετε αιρεσεις
σταματηστε να διαδιδετε αιρεσεις
Η εκκαθάριση των νεφελίμ θα γίνει απο τον Πολέμαρχο του Θεού μαζί με 144.000 ΕΛΛΗΝΕΣ και όταν θα τελειώσει η νικηφόρα εκστρατεία η αναλαμπή που θα γίνει θα είναι ΚΑΙ του ελληνισμου.
Σταμάτα να είσαι κολλημένος.
Ουτε για τον πολέμαρχο λέει λεπτομέρειες η Αποκάλυψη, όμως είναι γεγονός η υπαρξή του. Θα το δεις και συ εν καιρώ.
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πότε θα γίνει εξυγίανση της αστυνομίας της χώρας;
από Niki » 07 Δεκ 2024, 08:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 494 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
08 Δεκ 2024, 17:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί ο Ελληνας μπορεί να μη γίνει ποτέ πολιτικά ορθός.
από AlienWay » 24 Νοέμ 2024, 16:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Νοέμ 2024, 17:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά εκδοχή του χριστιανισμού προτιμάτε και γιατί;
από έργο_μακέτο » 31 Δεκ 2023, 22:25 » σε Θρησκειολογία - 148 Απαντήσεις
- 4535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Ιαν 2024, 21:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηταν ο προτεσταντισμός το ανώτερο στάδιο του χριστιανισμού στην Ευρώπη ;
από έργο_μακέτο » 17 Ιαν 2024, 12:27 » σε Θρησκειολογία - 76 Απαντήσεις
- 2223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
02 Φεβ 2024, 23:02
-