Και αυτός ο "ορίτζιναλ" κανει επικλήσεις ας πουμε;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ωσπου να ρθει ο Πολέμαρχος που θα μαμησει τους αντίχριστους απανταχου της γης μπορείς να χαίρεσαι...Λευκός Λύκος έγραψε: ↑23 Ιουν 2019, 22:47Πολλούς.Και μάντεψε τι τους κανουν τους χριστιανοταλιμπαν!
Όχι, μόνο διαολοστέλνει που και που, σαν γερο-ξούρας ("αααασσσσαδιάλλα!")
lonelyrider έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 00:54
Πιστεύω η παραπάνω απεικόνιση του Σατανά είναι από τις πιο πετυχημένες στο διαδίκτυο.
Όμορφος, σε υπερήφανη στάση μιας και η υπερηφάνεια του υποσκελίζει τον οποιοδήποτε καθόσον θέλησε να σφετεριστεί και τον θρόνο του ίδιου του Θεού. Φωτοστέφανο με φίδια, χλευάζοντας τα φωτοστέφανα των Αγίων, στο οποίο έρπουν φίδια, χαρακτηριστικό της πονηρίας, πανουργίας και ύπουλου τρόπου με τον οποίο καταστρέφει τους ανθρώπους.
Έδωσες δικαιώματα στον Σατανά με το να διαπράττεις αμαρτίες? Σε κατέστρεψε. Ή θα σε αποκτείνει κακήν κακώς, ή θα σε τρελάνει, ή το χειρότερο όλων θα παραλάβει το πνεύμα σου όταν "φύγεις".
Ένα πράγμα δε κάνει ο σατανάς. Δεν αστειεύεται. Ακόμη και αυτούς που δουλεύουν γι αυτόν , ο μισθός που τους δίνει είναι η καταστροφή τους, καθόσον ο Σατανάς σαν ύπαρξη μίσους δεν γνωρίζει να αγαπά και να εκτιμά. Κλασσική περίπτωση ο Ιούδας. Κλικ παρακάτω να δείτε τι μισθό πήρε για τη δουλειά που έκανε για το διάολο..SpoilerShow
Εμένα δεν μου επιτρέπεται να διαολοστέλνω...
τον εχω και εχουμε πιει και χασισια (συρμα) μαζι
το σοβαρευεις...Cavaliere έγραψε: ↑24 Ιουν 2019, 13:38Ο Μεφιστοφελής του Φάουστ, μια εικόνα ρομαντική, ταυτόχρονα βγαλμένη από όλους τους γερμανοσαξονικούς θρύλους, ο βασιλιάς των μάγων, η αιτία των επιδημιών, ο τραγικός ζηλωτής πολέμιος των ανθρώπων. Δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν πρόκειται για τον βιβλικό Σατανά, η φιγούρα ξεφεύγει από την ανατολική εβραιοχριστιανική εικόνα.
O μεγαλύτερος θεατρικός ηθοποιός στην Ιστορία του γερμανικού Θεάτρου, Gustav Gründgens, διέπρεψε στον δρόμο του Mephisto.