Και φέτος μόνο ο Χριστούλης θα αναστηθεί.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Και φέτος μόνο ο Χριστούλης θα αναστηθεί.
δεν είμαι κάνας θρήσκος αλλά με χαλάει πολύ που δεν θα πάω στην περιφορά και στην ανάσταση
είναι παραδόσεις που μου αρέσουν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πιστεύω να μας αφήνουν με τη σειρά να προσκυνήσουμεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 01:19δεν είμαι κάνας θρήσκος αλλά με χαλάει πολύ που δεν θα πάω στην περιφορά και στην ανάσταση
Λύσεις υπάρχουν
- Λίνο Βεντούρα
Όχι βέβαιαbluerose έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 08:00Πιστεύω να μας αφήνουν με τη σειρά να προσκυνήσουμεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 01:19δεν είμαι κάνας θρήσκος αλλά με χαλάει πολύ που δεν θα πάω στην περιφορά και στην ανάσταση
Λύσεις υπάρχουν
Με τη σειρά κι αποσταση δύο μέτρων;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 08:12Όχι βέβαιαbluerose έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 08:00Πιστεύω να μας αφήνουν με τη σειρά να προσκυνήσουμεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 01:19δεν είμαι κάνας θρήσκος αλλά με χαλάει πολύ που δεν θα πάω στην περιφορά και στην ανάσταση
Λύσεις υπάρχουν
Ή να γίνει η περιφορά κι ο κόσμος στο μπαλκόνι
Είναι απαράδεκτο!!!!!!
Είναι αναπαράσταση κι η Θεία λειτουργίαFluffy έγραψε: ↑13 Μαρ 2020, 17:42Δεν είναι αστείο, οι χαιρετισμοί, οι λειτουργίες, τα πάθη, η σταύρωση και η ανάσταση είναι γιορτές που συναθροίζονται άνθρωποι. Πρέπει να κλείσουν οι χώροι λατρείας. Ας φτιάξει ο καθένας μόνος του μια γωνίτσα ή έναν τοίχο στο σπίτι όπου θα μπορεί να λατρεύει το θεό και να μπει στο πνεύμα και την μυσταγωγία των ημερών. Αν το θέλετε δείτε το αλλιώς, η πραγματική εγκράτεια, η πραγματική νηστεία είναι στο να δείξετε υπακοή μέχρι τις άγιες μέρες του πάσχα. Δεν είναι πολύ, ένας μήνας. Ποίος σας είπε πως ο Χριστός θέλει να σκοτώσετε τον πλησίον σας για να πάτε εκκλησία πεισματικά;
Ας μου επιτραπεί Θεέ μου
Ο ιερέας συμβολίζει τους Αγίους ο μητροπολίτης τον Χριστό οι ψάλτες τα χερουβείμ κι ο κόσμος την ακολουθία Του
Και δε σταματάει στο συμβολισμό
Είναι Μυστηριο,νοιώθεις, υπάρχει
Σκέψου το κορυφαίο( γιατί κορυφαίο στη ζωή του Χριστού ήταν) γεγονός της σταύρωσης και την απόδοση του Σταυρού αντί για σύμβολο μίσους σε συμβολο Αγάπης
Δεν υπήρξε ποτέ, Βασιλείας,χωρίς Βασίλειο υλικό, ακόλουθων πλούτου κι όμως....
Μόνο ο Χριστός!
Αρχίζει και μου τη δίνει όλο αυτό
Παράλληλα σέβομαι τις απόψεις των αλλων
ποιό εύκολο είναι να παραιτηθεί η Ελισάβετ,
παρά ο Ιερώνυμος.
παρά ο Ιερώνυμος.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Του παντοδύναμου Σατανά είναι ο κορονοιός ε, ο χριστουλησμας δεν θα άφηνε ποτέ κάτι τέτοιο να γίνει.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 01:19δεν είμαι κάνας θρήσκος αλλά με χαλάει πολύ που δεν θα πάω στην περιφορά και στην ανάσταση
Σε χαλάει γιατί έχεις Χριστό μέσα σου.
Όλα ο Κύριος τα επιτρέπει
Χωρίς Αυτόν φύλλο δε κουνιέται
Εσύ, κάνε προσευχή
Αν βαριεσε λέγε συνέχεια Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με, Υπεραγία Θεοτοκε σκεπε ημάς
Μη φοβάσαι, μην ολιγοπιστεις εκεί. Να επιμενεις
Προσευχή και τό συντομότερο να βρεις άξιο πνευματικό αν δεν εχεις
Ο Θεός ο Αρχάγγελος Μιχαηλ κι ο Άγιος Παΐσιος μέσω του πνευματικού μου μαζί σου!!
Αυτό τα κάνει ακόμη χειρότερα.
Τεσπα...
Παντως δεν περιμένει να σταυρωθει κ να αναστηθεί φετω.
Τοχει ήδη κάνει. Έγινε. Μια φορά. Σύμφωνα με τη χριστιανική θρησκεία έστω.
Το να γιορτάζεται κάθε χρόνο η ανάστασή του δε νομίζω να το ζητησε. Όπως κ στην περίπτωση που την γιορτάσει ο κόσμος λίγο αργότερα, δεν νομίζω να τον πειράξει.
Εκτός αν επέτρεψε τον ιό για να δει αν θα τα παρατησουμε εύκολα, κ δεν θυσιαστουμε να τον γιορτάσουμε, όπως θυσιάστηκε κ εκείνος για τις ψυχές μας! Εκείνος πέθανε για μας. Εμείς; ούτε έναν ιό να μην κολλήσουμε; Τα θέλουμε όλα από εκείνον, αλλά εμείς καμία θυσία; τπτ;..
Κ δεν φτάνουν όλα αυτά... Δε φτάνει που δε θα γιορταστεί η ανάσταση και το Πάσχα... Δεν ακυρώνονται κ οι υποχρεώσεις της νονας!
Η νηστεία ισχύει ή την ακύρωσαν;
- Veni Vidi Vici
Αlea jacta est
Έχω δει πόσο πεινάνε στις νηστειες...

Από ενδιαφέρον ρωτώ.
Να μην ξέρω τι γίνεται στον κοζμο;
Όχι!Custom_F έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 09:43Αυτό τα κάνει ακόμη χειρότερα.
Τεσπα...
Το να γιορτάζεται κάθε χρόνο η ανάστασή του δε νομίζω να το ζητησε. Όπως κ στην περίπτωση που την γιορτάσει ο κόσμος λίγο αργότερα, δεν νομίζω να τον πειράξει.
Εκτός αν επέτρεψε τον ιό για να δει αν θα τα παρατησουμε εύκολα, κ δεν θυσιαστουμε να τον γιορτάσουμε, όπως θυσιάστηκε κ εκείνος για τις ψυχές μας! Εκείνος πέθανε για μας. Εμείς; ούτε έναν ιό να μην κολλήσουμε; Τα θέλουμε όλα από εκείνον, αλλά εμείς καμία θυσία; τπτ;..
Κ δεν φτάνουν όλα αυτά... Δε φτάνει που δε θα γιορταστεί η ανάσταση και το Πάσχα... Δεν ακυρώνονται κ οι υποχρεώσεις της νονας!
Η μάλλον ναι
Οι εκ Θεού δοκιμασίες είναι που είναι να φοβάσαι, δε μπορεί να κάνει τίποτε κάνεις
Μόνον εάν έχεις απόθεμα καλών πράξεων ίσως....ίσως κάποια θυσία να κόψεις ένα ελλατωμα πάθος;
Σε συνεργασία με το πνευματικό
Αυτές...μας δαμάζουν μας μαθαίνουν την υπομονή
Και αν δεν αντέχουμε ο ένας σταυρός γίνονται πολλοί μικροί
Έτσι είναι
Όχι βέβαια δε καταργήθηκε η νηστεια
bluerose έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 09:50Όχι!Custom_F έγραψε: ↑24 Μαρ 2020, 09:43Αυτό τα κάνει ακόμη χειρότερα.
Τεσπα...
Η μάλλον ναι
Οι εκ Θεού δοκιμασίες είναι που είναι να φοβάσαι, δε μπορεί να κάνει τίποτε κάνεις
Μόνον εάν έχεις απόθεμα καλών πράξεων ίσως....ίσως κάποια θυσία να κόψεις ένα ελλατωμα πάθος;
Σε συνεργασία με το πνευματικό
Αυτές...μας δαμάζουν μας μαθαίνουν την υπομονή
Και αν δεν αντέχουμε ο ένας σταυρός γίνονται πολλοί μικροί
Έτσι είναι
Μακριά Του αν είμαστε..δεν υποφέρεται όμως
Μας δίνει και καλά! Κι όταν είναι ευλογημένα είναι παράδεισος επί της γης
Όχι βέβαια δε καταργήθηκε η νηστεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Που θα κυμανθεί η ανάπτυξη φέτος;
από Libre arbitre » 19 Μάιος 2023, 05:23 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
19 Μάιος 2023, 05:23
-
-
- 100 Απαντήσεις
- 4782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
12 Ιούλ 2024, 20:44
-
-
Νέα δημοσίευση Να πούμε και για φέτος, καλό χειμώνα...
από AlienWay » 03 Μάιος 2025, 20:15 » σε Οικολογία & Φύση - 3 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
03 Μάιος 2025, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσο γ@μ@ει φετος ο τουρισμος.....αχαχαχαχα
από Frappezitis » 09 Ιούλ 2024, 19:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 143 Απαντήσεις
- 4332 Προβολές
-