Στα βιβλία της Βεφας
Το θαύμα του κόκκινου αυγού της εικόνας
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Re: Το θαύμα του κόκκινου αυγού της εικόνας
Το κάνει η ξαδέρφη μου και πράγματι κάθε χρόνο μένει αναλλοιωτο.
Αρρώστια γιατί; Αυτά τα κάνουν οι χριστιανοί άλλωστε, βλέπε Αμβρόσιο κλπ.
Να την χαίρεστε την Ανάστασή σας, αλλά η παράνοια έχει και τα όριά της νομίζω.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Δεν το βάζει η μητέρα μου στον ήλιο Μπλου. Τίποτα δεν το κάνει. Απλά ανάβει το καντήλι κάθε μέρα και κάνει προσευχή. Τα γνωστά. Δεν είμαστε μόνο εμείς που ζούμε αυτό το "θαυματάκι", είναι και άλλες γυναίκες που το φυλάνε έτσι και διατηρείται σε καλή κατάσταση και το τρώνε κιόλας μετά.
"Άχρι καιρού..."
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε: ↑08 Απρ 2018, 23:28Το κάνει η ξαδέρφη μου και πράγματι κάθε χρόνο μένει αναλλοιωτο.

"Άχρι καιρού..."
εχετε σαλταρει απο χθες.Αθεοταλιμπαν που μονο να μισειτε τον Χριστο ξερετε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Νάνδρε, αυτό με το καρπούζι άμα θέλω το πιστεύω. Μέσα σε 2 μήνες χαλάει. Ας πούμε όμως ότι είναι αλήθεια. Ένα χρόνο ολόκληρο όμως κρατάει;
Γιατί είσαι πνεύμα αντιλογίας; Έχεις δει ποτέ αυγό να κρατάει τόσο καιρό; Μετά από λίγες μέρες βρωμάνε! Πλάκα θες να κάνεις;
"Άχρι καιρού..."
- Cecily Anne
Έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
Έστω ότι κάποιος ακολουθεί την Πρόταση της Νατάσα. Και φάει αυτό το πράγμα ένα χρόνο μετά. Και επιζήσει. Και μας κάνει καταγγελία. Τι γίνεται;
ΥΓ. Εγώ προτείνω να αφαιρεθεί από το κείμενο το σημείο που λέει ότι το φάγανε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εφόσον δεν είναι στην ιατρική (βασικά και να ήταν στα παπάκια μας) είναι σαν να λέει κάποιος εγώ πήδηξα από το γκρεμό αλλά σώθηκα γιατί με έσωσε το μακαρονοτέρας (παρακαλώ μην κρίνεις την επιλογή παραδείγματος, διάλεξα κάτι ουδέτερο), ποιος θα πηδούσε; Κι ας πηδούσε, φυσική επιλογή λέγεται, άλλοι αφήνουν ζωντανά όπλα σε χώρους με παιδιά και να μην το συνεχίσω.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:20Εγώ έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
Έστω ότι κάποιος ακολουθεί την Πρόταση της Νατάσα. Και φάει αυτό το πράγμα ένα χρόνο μετά. Και επιζήσει. Και μας κάνει καταγγελία. Τι γίνεται;
τζαστ μάη 60 σεντς - no lawyer here (τιμή μου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 09 Απρ 2018, 01:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μήπως το έγραψες λάθος Σέσιλυ; Θες να πεις άμα ΔΕΝ επιζήσει κάποιος. Μην λες τώρα χαζά. Ένα αυγό χαλασμένο που βρωμάει ΚΑΝΕΙΣ δεν το πλησιάζει, πόσο μάλλον να το φάει!Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:20Έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
"Άχρι καιρού..."
- Cecily Anne
Άμα δεν επιζήσει, πώς θα καταλήξουν στο ποστ;
Τεσπα εγώ τη γνώμη μου την είπα, εσύ κάνεις ό,τι σε φωτίσει ο Θεός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Την καταγγελία ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ θα την κάνουν οι δικοί του.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:31Άμα δεν επιζήσει, πώς θα καταλήξουν στο ποστ;
"Άχρι καιρού..."
Εγω δεν λεω σε καποιον να πιστεψει αυτο που λεει η Νατασα.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:20Έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
Λεω απλως οτι υπαρχει χλευη που φτανει στα ορια του μισους οταν ενας Χριστιανος τολμησει και πει οτι γινονται θαυματα,οτι ο Χριστος αναστηθηκε,οτι υπαρχει Θεος.
Η χλευη στη Νατασα ειναι η αυτοματοποιημενη αντιδραση καποιου που ξερει μονο να μισει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Σ ευχαριστώ για την υπεράσπιση Under!under έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:37Εγω δεν λεω σε καποιον να πιστεψει αυτο που λεει η Νατασα.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 01:20Έχω μια απορία και ρωτάω, χωρίς να ξέρω τα διαδικαστικά, είμαι άσχετη με τα νομικά.
Λεω απλως οτι υπαρχει χλευη που φτανει στα ορια του μισους οταν ενας Χριστιανος τολμησει και πει οτι γινονται θαυματα,οτι ο Χριστος αναστηθηκε,οτι υπαρχει Θεος.
Η χλευη στη Νατασα ειναι η αυτοματοποιημενη αντιδραση καποιου που ξερει μονο να μισει.
Κι ενώ είχα πει ότι έχω συνηθίσει, άρχισε όμως να με πειράζει τον τελευταίο καιρό.
Όπως έχω γράψει κάπου αλλου, το θεωρώ θέμα χρόνου οι άνθρωποι που ζουν προ Χριστού να Τον γνωρίσουν και αυτοί και να περάσουν στην δική μας μεριά...
"Άχρι καιρού..."
είναι ξεκάθαρα θέμα χρόνου να γίνουμε όλοι ένα με τον Θεό, να πιστέψουμε αληθινά. Περίπου 200 χρόνια θέλει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γνωρίζετε από ψηφικακή επεξεργασία εικόνας και ψηφιακές εκτυπώσεις;
από marabou » 24 Οκτ 2024, 00:02 » σε Eικαστικές τέχνες - 13 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
25 Οκτ 2024, 18:52
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
16 Φεβ 2025, 11:58
-
- 3 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Φεβ 2025, 12:43
-
-
Νέα δημοσίευση Το οικονομικό θαύμα της Ιρλανδίας.
από Financial man » 15 Μάιος 2023, 22:39 » σε Οικονομία - 102 Απαντήσεις
- 3132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
17 Μάιος 2023, 08:47
-